Еко-памучна пахуљица из лозе. Мастер класа са фотографијом корак по корак

Не постоји ништа боље од поклона самог себе. Прожета је љубављу, топлином руку, људске душе. И нема ништа боље када поклон не уништи природу, већ је, напротив, чува. Сваке јесени, милиони љетних становника сјечу грожђе и изгореле непотребне лозе.

Чекај! Од ових, сада више не потребних "штапића" можете направити дивне занате од природног материјала! Желим да вам скренем пажњу на пахуљицу коју вам дјеца лако могу помоћи. Основа снежне пахуљице је винска трта, али можете користити све мање или мање дебеле гране.

пахуљица из винске трте

За производњу пахуљице од винске трте, изрезали смо "зраке" наше будуће пахуљице. Димензије, количина - све зависи само од маште.

пахуљица из винске трте

И сада прелазимо на најинтересантније! Почињемо украшавање пахуљице. Овдје можемо помоћи гранчицама. Требамо их само мало да дамо зимски шарм. У било ком парку можете лако наћи одговарајуће игле. Сва лепила са пиштољем за лепак или лепком.

пахуљица из винске трте

А онда је све ограничено само вашом маштом. Користите било какве оштрице и остатке из претходног вештачког дела, перлица, папир за завијање, предиво, дугмад, перле, бундеве. Све у свему, све што се налази на руци. Не плаши се експеримента!

пахуљица из винске трте

пахуљица из винске трте

И овде еколошки пахуљице од винске трте, који се никад не растопи! Такав поклон ће не само савршено декорирати било који ентеријер, већ ће вас подсетити и на лето на хладно зимско вече!

пахуљица из винске трте

пахуљица из винске трте

Автор: Агеева Лиудмила Георгиевна

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 88