Схеме везивања шива

Везивање по глаткости је сложен и истовремено креативан процес, који захтева посебну пажњу и тачност извршења.

Везење изгледа глатко у облику глатких шавова, које се постављају блиске једна другој. Користећи ову технику, могуће је радити на различитим врстама тканине, иако је боље дати предност густом глатком материјалу. Тако можете креирати занимљиве предмете на одећи, на пример, украсити старе кавбојке везом у овој технику.

Схеме везивања шива

На први поглед, шавови у техникама глачања једноставно се изводе, међутим, као иу било којој врпци, како би се постигао идеалан резултат, прво треба да прођемо кроз малу праксу. А тајне се састоје у правилности шивања - шавови морају бити веома близу један другом тако да лумени тканине нису видљиви. Везивање је неопходно само на чврсто истегнутом материјалу - основу. Можете то урадити са обручем. Шипови треба да буду мало већи у односу на жељени образац на којем радимо. Налепимо иглу иза линије контуре сајта, тако да нико од преведених са линије шаблона не гледа на ивицу шавова.

Сличне идеје за стварање радова у овој технику можете наћи у вез на шупљим површинама. Дакле, можете прегледати предложене шеме за рад и чак их штампати. У будућности пребаците жељену слику, као узорак на тканину, извлачећи контуре у оловку. И наставити да преузмете сам рад.

Везе са шавовима - шеме - бесплатно слободно су доступне на Интернету. Овде можете наћи невероватан број шема. Поред тога, можете питати своје родитеље или баке ако имају старе књиге или часописе. На крају крајева, вероватно имају сличне књиге.

Схеме везивања шива

Раније је било веома модерно вез. Преузми шеме можете унапријед креирати цијелу архиву занимљивих идеја. Онда ћете сигурно имати прилику да их прегледате и још увијек одлучите о једној ствари.

Глазура се користи не само за попуњавање великих подручја слике, већ и за везивање не тако великих фрагмената, на примјер, за изолацију стабла цвијета или дугих трака са лукама. Прво, шавите дуж контуре стабљика или других дугих уских делова малих шавова "померите иглу". Затим направите кратке конце глатке под правим углом према линији контуре, покривајући оба цилиндра.

Врло танке линије везују шавове под благим нагибом или их постављају с малим шавовима на врху једне линије шавова "игличаста игла".

Схеме везивања шива

Можете да извезете велики и светли панел или једноставно истакните фрагменте одговарајућом бојом. Овде би појединачни елементи на монохромном позадини изгледали посебно шик.

И, наравно, не заборавите на најважнију ствар - штедњу! Није потребно проширити нит на погрешној страни кроз читаву радну површину како би живели нови шав. Да би то учинили, довољно је да се игла на лице доведе што ближе крајњој тачки претходног шива. Дакле, гледајући на доњу страну ваше слике - можете пратити мале шавове дуж контура.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 34 =