Иконе са перлама

Убеадед ицонс - ово је веома деликатан и мукотрпан посао који захтева пуно стрпљења и упорности, јер перла извести много теже него извести нешто или попречни тхреад вез. Неопходно је да се прецизно и правилно одабрана сваки перлу у боји и величини, пажљиво нит иглу у њу са танким јаким концем и приложити у базу тканине ствара буквално мало по мало велики, обимна цртежа.

Иконе са перлама

Наравно, перле извести много различитих слика, портрета, венчања пешкира, као што су вести одећу, прибор и чак ципеле, али је најбоље добија беадед везене иконе, гледајући на који се једноставно одузима дах од њихове божанске лепоте.

Независно беадед вез задатак тешко довољно, ту поред стрпљења и вештине у Шваља такође мора бити прави уметник, у стању да пренесе све нијансе слика у нијансама, облицима и величинама. Због тога, веома мало неедлевомен предузете емброидер икона, оно што се назива "чисту прошлост", обично долазе у помоћ специјалне шеме за вез са перлицама, који по изгледу је веома сличан боји вез крста, пејзажа, портрета и појединачних малих делова.

Иконе са перлама

Након одабира одговарајуће шеме за вез са перлама иконама, веома танак и довољно дуго да ради на избору перлица жељене боја и величина да олакша овај процес, често можете видети оквир у специјализованим продавницама са ознаком "Иконе са перле, сетови", У којој се предлаже схема иконе и пажљиво одабране перлице. Према томе, занатлије треба само да изаберу сет који им се свиђа, а можете започети стварање властите ремек-дела у технику везивања са перлама.

Недавно је постало веома популарно дати поводом рођендана, годишњице и крштења везеним иконе са уписаним бисерима. Обично се од занатлија наручују појединачно за одређену особу или купују готове радове у специјалним продавницама креативности.

Иконе са перлама

Постоје сетови за везивање са перлама, иконе у којој су мале величине, ово је икона коју можете пробати да се везете за себе, вашу децу, рођаке или пријатеље. Дуго се веровало да икона коју ствара властита рука штити и чува кућу и њене становнике од свих проблема, болести и проблема.

Обично сет за вез иконе имају природну (памук, лан или сатен) тканина је обложена са обрасцем бројевима перли, танке игле, јаким концем и обавезно детаљан опис рада, која је врло корисна у стварању икона, посебно за почетнике, што само њихов први кораци у овој врсти иглама.

У овој спецификацији мора указати где да почнем са радом, и у ком правцу да се креће, као и оно што технологија се ради вез, на пример, ако емброидер с лева на десно, игла унутра је нарезан у доњем левом углу, и фиксиран у горњем десном углу, и обрнуто , ако се креће с десна на лево, узима се из горњем десном углу и иде у доњи леви угао. Веома је важно пратити правила наведена у опису, онда ће посао бити савршено паран и свака бисеренца ће се ротирати у истом правцу.

Затим, преформа тканине са примењеним шаблоном треба да се повуче на велики везни вез или посебни оквир за вез. И за погодности, бројевима торбе перле, боље да сипа у мале контејнере, који се могу купити у специјализованим продавницама или праве своје заната уобичајеним кутије шибица.

Цбеадинг везице за вез - иконе.

Иконе са перлама

*

Иконе са перлама


Добијање икона вез са перлицама, као и све друге слике, будите сигурни да се наоружа са редовног школског владара, то ће вам помоћи да се не излазити из кола и коректно обавља сваки ред. Све што вам треба је само да преместите владара на крају сваког реда. У таквим случајевима је веома згодно, транспарентан владар, кроз њега можете видети не само будуће чинове, већ и оне који су већ били везени.

Можете почети везивање иконе како одоздо тако и одозго - није битно, главна ствар са којом се осећате угодно. Међутим, у сваком случају не може да промени правац посла, то јест, ако сте већ почели Чекајући икону одоздо на горе, како би требало да буде и крај, а не да отказ у сред рада вез и почети Чекајући другу половину тога од врха до дна.

Иконе са перлама

Обратите пажњу, лице иконе није везено зрном, обично је јасно означено на тканини у боји са обојеним бојама, само је простор око њега постављен.

Бисеренки први и последњи у низу треба обезбедити двоструку бод, то ће помоћи да се додатно ојачати целу слику, а не нека "олабави" у будућности, без обзира на то да ли се дешава да закључи свој рад урамљена под стаклом или остави.

Иконе са перлама

Друга важна тајна успешних БЕАДВОРК икона и не само, не дуго да нит, то неће учинити ваш шивење брже процеса, већ напротив, она ће компликује, јер дуго, танак нит ће стално бити збуњени и формирају нежељене компоненте. За додатну погодност, можете радити мало масти воском нит, тако да ће ићи у глатко раде и дају додатну снагу, али ако сте изабрали вез најлонски конац, онда даље да обради није потребно.

И најважнија тајна успешног вез са перлицама, цросс-ститцх, вез, златним везом и тракама - добром расположењу, што ће помоћи да направите веома интересантан, јединствен, диван посао који ће бити цењен од стране људи око себе.

Иконе са перлама

Готова извезена икона треба лепо украшити. Могуће је закључити сами себи одговарајуће величине, боје и стила оквира са стаклом или без њега, или тражите помоћ у посебној радионици греде, који нуди низ опција за простирке, оквири, итд Међутим, пре него што затражите помоћ стручњака, морате научити како правилно припремити рад за професионални дизајн.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =