Tilde lutke. Elf. Master razred z vzorcem

V skandinavski mitologiji so đavovi (gnomes) čarobna bitja, ki ne živijo le z gozdovi, njivi in ​​gori, temveč tudi z ljudmi (kot goblini). Čarobni Elf iz revije Tony Finnann (TILDA) Sew Pretty Christmas Homestyle, verjetno, samo od njihove številke - čuvaj družinske ognjiča (drugače, zakaj predpasnik?).

Začetek? Materiali: barvan čaj in akrilna groba kalica, chintz v polka pik, kolo v čebelah in rožah, rdeče in belo runo, sintepon.

Pomoč: črna pero za čevlje za tkanino, šivanje, niti "Iris", saten trak, suh rouge.

1. Lutka Tilde, Elf. Vzorec.
Kopiranje in tiskanje vzorcev. Popolna izvirnost (brez pokrova) je približno 30-31 cm. Dolžina vzorca telesa je 16 cm, širina pa 4,5 cm.

Tilde lutke. Elf Pattern

2. Predhodno povežite kožno kalico in chintz v polka pikicah. Tkanino preklopite v dve plasti in postavite na njej vzorce telesa in ročaji. Stopi celega telesa. Oblikuje osnutke.

Tilde lutke. Elf

3. Ne pohiti linijo glede na sliko.

Tilde lutke. Elf

4. Potem smo izrezali podrobnosti in stopili nazaj iz linije za nekaj mm. V vratu in pod pazduho je vredno narediti microposts - linije bodo bolj gladke.

Tilde lutke. Elf

5. Obrnete obdelovance in jih napolnimo s sinteponom. Bolj tesno napolnimo glavo, vrat, prsi, ščetke in postanke.
Polne noge na približno polovico, naredimo stranski šiv za "kolena". Čevlji so obarvani s črnim peresom za tkanino. Takoj oblečite noge v spodnje hlačke.

Tilde lutke. Elf

6. Zdaj se šivi v telo s skritim šivom.

Tilde lutke. Elf

7. Pred ročkami šivanja je bolje, da jih pritrdite s čepom ali iglo. Ročke šivamo s skritim šivom (neopazno, vendar trdno).

Tilde lutke. Elf

8. Obleko in predpasnik šivamo iz pravokotnih kosov tkanine. Približna velikost krila je široka 24 cm, 17 cm. dolžina. Zgornji rob potegnemo na tanek gumijasti trak. Predpasnik katere koli velikosti. Oblačimo Tildo - Elf in pojdimo na krila.

Tilde lutke. Elf

9. Dodajte beli flis v dveh slojih in naredite šiv vzdolž obrisa vzorca. V notranjosti kril naredimo nekaj šivov za togost in relief. Nato izrežite krila in jih zašijte na hrbet.

Tilde lutke. Elf

10. Lasje, ki jih izdelujemo iz niti "Iris" - smo šivali dolge pramene na stranskem šivu glave, vsako ključavnico popravimo z vozelom.

Tilde lutke. Elf

11. Potem naredimo iste pramene na hrbtu vratu vzdolž linije "razreza". Ste opazili, da lasje niso debele? To je posebej - za preveč puhasto lase bo težko nositi pokrovček. Spirali smo pletenice in šivamo iz rdečega flisa.

Tilde lutke. Elf

12. Vdihnemo življenje v Elf - Tildochka, vlečemo oči s črnim peresom s čopičem in rdečo s suho rožo.

Tilde lutke. Elf

13 in naprej ... Zdaj, ko imaš svoj dom Elf lutka Tilda, se otroci in mož nehajo razvajati, gospodarstvo pa bo izvedeno brez skrbi in skrbi.

Tilde lutke. Elf

Tilde lutke. Elf

Tilde lutke. Elf

Uspeh pri igranju!

Avtor: Lada Klimova

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 89