Păpușele lui Tilde. Persoana care face baie. model

În stradă, vara este exagerată, iar mulți se pot lăuda deja de un bronz de mare. Jucării de Tilda cu piele de bronz Amețitorii vor deveni un adevărat simbol al vară, iar iarna ne vor aminti de zilele senine cu bronzul lor de neșters.

Păpușele lui Tilde. Persoana care face baie. model

Păpuși cu propriile mâini Cusutul Tilda este destul de simplu, trebuie doar să obțineți modelul dorit și o țesătură de culoare maro deschisă. Cu toate acestea, într-o culoare atât de plăcută, puteți să pictați întotdeauna o cârpă albă cu ceai sau cafea puternică. Acest articol vă va spune că, cum sa coaseti o baietel de tilda de papusi în mod corect.

Modelul de baieti Teddy Dolls este prezentat în figura de mai jos:

Păpușele lui Tilde. Persoana care face baie. model

În funcție de deschidere, coase orizontal 3 flapsuri, în partea de sus două, cusătură profilul Bathers - cap și trunchi, asigurați-vă că pentru a lăsa un loc pe spate pentru eversion. Tăiați excesul de material, fără a uita să părăsiți țesătura pentru cotele de pe cusături.

Acum este momentul să vă întoarceți picioarele: rotiți piesa de prelucrat și mătuiți picioarele, apoi cusați-o. În acest stadiu, este foarte important să combinați materialul astfel încât atât picioarele cât și costumele de baie să se unească. Apoi, taie picioarele, din nou, amintindu-le de cotele de cusătură. Înainte de a vă întoarce întregul perimetru, faceți incizii privind indemnizațiile. Scoateți piesa de prelucrat.

Mâinile pentru băieți vor trebui tăiate separat. Materialul trebuie să fie cusut, lăsând loc să se întoarcă, apoi tăiați mânerele și deșurubați.

Strângeți toate detaliile cu un holofiber și coase-l cu o cusătură secretă a locului de ambalare. Pentru a coase o chrysalis avem nevoie Modelul Tilda Bikini Doll: diagramă de asamblare.

Păpușele lui Tilde. Persoana care face baie. model

Etapa finală va fi coaserea părului și o friză care va proteja băiețelul drăguț de soarele arzător. De asemenea, atrageți obrajii și ochii.

tundă

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 54