Курац Тилде. Јесен Ангел. Мастер класа

Јесен Анђео (јесен Анђео) Тони Финнангер је можда оно што недостаје у суморне и кишних дана октобра - топле и светле боје. Проверава се на себи - направи такву ангелоцхку, а куће постају по наруџбини пријатније и топлије. Мастер класе која ће вам помоћи.

Шта ће бити потребно да направите лутку за Тилду својим рукама? Образац, телесни и обојене тканине, руно (бициклизам, крзно) капут, попуњавање полиестер (холлофаибер), тип навој "Ирис", црни маркера (фломастер перо за тканине), суво руменило, типке (куглице).

1 и 2. Паттерн. Оба обрасца су помирена и прилагођена једна другој. Неопходно је (без промјене пропорција) повећати или смањити слику и штампати.

Курац Тилде. Јесен Ангел. Мастер класа
Курац Тилде. Јесен Ангел. Мастер класа
Поставили смо образац на претходно спојене тканине различитих боја. Кружимо план.

Тилда Аутумн Ангел

Правимо шавове према цртежу.

Тилда Аутумн Ангел

Остављамо линију 2-3 мм, исецавамо детаље. Излазимо.

Тилда Аутумн Ангел

Настављамо да попуњавамо празнине са синтепоном. Прилично чврсто пуњене само глава, врат, "попрсје", четке и стопала.
Ноге су прво напуњене до "кољена", онда направимо попречни шав и веома нежно попуњавамо "беду". Чипка на чизама је боље да се сада везује. Стегне ноге у пртљажник, благо затезавајући шав.

Тилда Аутумн Ангел

Ручице које смо шију снажније, наше Јесен Ангел Без проблема се облаћили и скинули топли капут и крилца.

Тилда Аутумн Ангел

Шипке за панталоне лако се шију - прво су спојени спредни и задњи шавови. Онда бочно. Окренемо горњу ивицу гаћица. Облачење Тилдоцхка. Направићемо сукњу из правоугаоника, који заједно извлачимо танку еластичну траку. Не заборавите на лапеле на чизмама.

Тилда Аутумн Ангел

Изрезали смо капут (боље је направити све плетене) и рукаве. Пре свега, зашрафити рукаве у рупама (имајте на уму да шав на рукаву иде преко вањске површине).

Потом трошимо у следећем низу - шав на рукавима, шав на хауби и на крају шивање на задњој страни основе хаубе.

Уместо дугмади можете шивати перле.

Тилда Аутумн Ангел

Ми шијемо крилца. На преклопљеној тканини нацртајте контуру крила. Искључујемо и исецемо. Не заборавите да оставите рупу за подлогу и окретање. Излазимо.

Тилда Аутумн Ангел

Симболично испуњавамо крила синтепоном. Ставили смо "петље" унутра. Провели смо на ивици и унутар крила. Шивање траке - ниси био одушевљен идејом да направите покриваче у облику "ранца"?

Тилда Аутумн Ангел

Мастерим берет. Прекривајте квадрат тканине два пута (четири слоја). Шаблон се налази у углу гдје прелазе прелазе. Нарежи, исецај. Требало би да изгледа као слика. Затим направите четири шавове, преклопите радни предмет на пола. Преклопите доњу ивицу. Узима и подсећа на чаршаву, али неупоредиво гледа на анђела.

Тилда Аутумн Ангел

Како направити фризуру за Тилда лутку? Један од начина - узмите картону и завијте га навојем ("Ирис") у неколико слојева.

Тилда Аутумн Ангел

У средини направимо шав "напред са игло" како би поправили "фризуру". Ми одмах узмемо нит на аутентичнијем нивоу - онда шијемо перике на глави.

Тилда Аутумн Ангел

На хрбтној страни картона смо исечили навој. Шеш "косу" на глави анђела. Ова лутка Тилда, (мој јесенски анђео) на класичном кратком квадрату. Ваш анђео може тражити плетенице, репове или букете.

Тилда Аутумн Ангел

Црни маркери (оловке за тканине за тканину) праве очи, са сувим румењеним образима Тилдоцхке.

Тилда Аутумн Ангел

Ако направите траку на крилима, довољно је дуго, можете декорирати хаљину са луком испред.

Тилда Аутумн Ангел
Тилда Аутумн Ангел

Ако имате ћерку, она ће сигурно бити екстази - Јесен Анђео апсолутно потпуна лутка, која може бити посађено на столици, равнати и чешаљ.

Тилда Аутумн Ангел

Јесењи Ангел, наравно, није најједноставнији модел, али вриједи свега напора! Успех у дизајну из ТИЛДА бренда!

Тилда. Јесен Ангел

Лада Климова специјално за мастерцласси.ру

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 53