Куклата на Тилд. Есенният ангел. Майсторски клас

Есенният ангел от Тони Фингангер, това е може би това, което липсва в мрачните и дъждовни октомврийски дни - топлина и ярки цветове. Тя се проверява на себе си - направи такива angelochka, и къщи става по реда по-уютен и по-топъл. Майсторски клас, за да ви помогне.

Какво ще направи, за да направи кукла за "Тилда" със собствените си ръце? Модела, телесна и цветни тъкани, руно (мотоциклети, кожа) слой, подложка полиестер (hollofayber), тип резба "Iris", черен маркер (филцов върха писалка за плат), сух изчервяване, бутони (мъниста).

1 и 2. Модел. И двата модела са съгласувани и пригодени един към друг. Необходимо е (без да се променят пропорциите) да се увеличава или намалява изображението и да се печата.

Куклата на Тилд. Есенният ангел. Майсторски клас
Куклата на Тилд. Есенният ангел. Майсторски клас
Разчертаваме шаблона върху предварително свързаните тъкани от различни цветове. Окръжаваме очертанията.

Тилда есенен ангел

Ние правим шевове според чертежа.

Тилда есенен ангел

Оставяйки линията 2-3 мм, изрязваме детайлите. Излизаме.

Тилда есенен ангел

Продължаваме да запълваме празниците със синтпон. Доста плътно пълнени само на главата, врата, "бюста", четките и краката.
Краката първо се пълнят на "коляното", след това правим напречен бод и много леко запълваме "бедрото". Дамски ботуши е по-добре да бродират точно сега. Зашити крака в багажника, леко затягане на шева.

Тилда есенен ангел

Дръжки, които шият по-силно, че нашите Есенният ангел без проблеми облечени и свалили топло палто и крила.

Тилда есенен ангел

Чорапните шевове лесно се шият - първо се съединяват шевовете отпред и отзад. След това странично. Обръщаме горния край на бикините. Обличане на Тилдочка. Изработваме пола от правоъгълник, който събираме тънка еластична лента. Не забравяйте за реверите на ботушите.

Тилда есенен ангел

Ние изрязани палто (по-добре да се направи всичко, плетени) и ръкави. Преди всичко, шийте ръкави в отвори (имайте предвид, че шевът на ръкава ще премине над външната повърхност).

След това прекарваме в следващата последователност - шевът на ръкавите, шевът на качулката и накрая шевът на гърба на основата на качулката.

Вместо бутоните можете да шиете мъниста.

Тилда есенен ангел

Ние шие крила. На сгъната тъкан, нарисувайте контур крила. Изваждаме и изрязваме. Не забравяйте да оставите дупка за подложка и завъртане. Излизаме.

Тилда есенен ангел

Символно ние запълваме крилата със синтпон. Поставяме "вдлъбнатините" вътре. Ние прекарваме на ръба и вътре в крилата. Шиене на лента - не сте въодушевени от идеята да направите корици под формата на "раница"?

Тилда есенен ангел

Masterim берет. Сгънете квадрата на тъканта два пъти (четири слоя). Моделът се намира в ъгъла, където преминават гънките. Равен, изрежете. Трябва да изглежда като снимката. След това направете четири шевове, като сгънете детайла на две. Сгънете долния ръб. Приема и припомня една шапка, но гледа на един ангел несравнимо.

Тилда есенен ангел

Как да направите прическа за кукла Tilda? Един от начините - вземете картона и го увийте с нишки ("Iris") на няколко слоя.

Тилда есенен ангел

В центъра правим шев "напред с игла", за да оправи "прическата". Веднага вземаме нишката на по-автентично ниво - след това шие перуките на главата.

Тилда есенен ангел

На обратната страна на картона прерязваме конеца. Шийте "коса" на главата на ангел. Тази кукла Tilda (моят есенен ангел) в класическия къс квадрат. Ангелът ви може да иска плитки, опашки или букети.

Тилда есенен ангел

Черните маркери (химикалки за тъканта) правят очи, със сухи руминими Tildochke бузи.

Тилда есенен ангел

Ако направите панделка на крилата е достатъчно дълго, можете да украсите роклята с лък отпред.

Тилда есенен ангел
Тилда есенен ангел

Ако имате дъщеря, тя със сигурност ще бъде удоволствие - Есен Ангел е пълна кукла, която може да бъде поставена на стол, облечена и пенирана.

Тилда есенен ангел

Есенният Ангел, разбира се, не е най-простият модел, но си струва всичко! Успехът в бродирането от марката TILDA!

Тилда. Есенният ангел

Лада Климова специално за masterclassy.ru

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 79