Кукичане качкане салвете. Мастер класа са корак по корак фотографија

То је већ почео да пузи пад, почели да се окрећу сиве боје изван природе, али не желе да уроните у "сад време, очи шарм" ... да сам одлучио да морам додати још светле боје живота.

Поседети у кухињи, пије врућ чај, одједном сам схватио - јер је кухиња место где проводимо више времена само што код куће, па где, како се овде не оживите атмосферу? Мој избор је био качкети салвете за плоче - и користите сваки дан и не дуго дуги (морате се сложити, то није столњак метара, па троје од њих ..). тако да вам предлажем да додате мало осветљења свом животу, ако не желите - увек можете направити салвете са истом бојом која вам је потребна.

Мој избор предива зауставио се на прилично дебелим навојем (тако да је посао трчао брже) и сходно томе кукица број 4

качкани качкани салвете

Кукичане салвете - радионица

качкани качкани салвете

Почнимо да плетимо салвете. Прво, позовемо ланац од 4 ваздухопловне петље и затворимо се у прстен

качкани качкани салвете

1 ред. Сад смо зашили једну петљу за подизање (даље у опису 1п.п) и плетали смо 8 колона без квачила, на крају повезујуће петље (даље с.п.)

качкани качкани салвете

2 ред. 1п.п, сада настављамо да плетамо стубове без квачила у складу са овим принципом: из петље доњег реда везујемо једну колону један по један, а затим два стуба из једне петље. Као резултат, добијамо 14 постова без квачица заредом, сп.

качкани качкани салвете

3 ред. У наставку, наставите да плете по принципу другог реда, промените број везаних колона из доње петље, а добијамо 21 колону у низу, сп.

качкани качкани салвете

4 ред. 1п.п, ради на истим темпом: из једне петље у доњем реду 1 колони без провиазиваем сц, од следећих - 2 колоне, без сц, наизменично онда 1 па 2, на крају смо добили у ред 32 колона, без сц СП

качкани качкани салвете

5 ред. 3 п., Из сваке колоне из претходног реда шијемо 1 колону са квачкање и 1 зрачном петљу, у низу 31 колону са квачилом, с.п.

качкани качкани салвете

6 ред. 1 стр * у колони претходног реда са СЦ провиазиваем 1 колони без сц под ваздух петље провиазиваем као 1 бар, без СЦ у наредном сц пост са претходне серије у истој колони, без провиазиваем сц, сада ваздух петља у доњем реду прескочите и поновите * од * до * до краја реда. Као резултат, у серији имамо 49 постова без квачила.

качкани качкани салвете

7 ред. Инп, плетамо низ са колонама без квачила према принципу 2 и 3 редова, добијамо 71 колону без квачила, с.п.

качкани качкани салвете

8 ред. 1 п.п., из сваке колоне из претходног реда ми шијемо 1 бар без квачила, тј. не повећавајте број колона у низу, као што смо то радили раније.

качкани качкани салвете

9 ред. 1п.п, штрика на следећем принципу: 4 пута из доњег колоне из претходног реда штрика један сц без стуба, а понекад 5 - провиазиваем 2 колоне без накида, СП

качкани качкани салвете

10 редова. Последњи! Макинг тхе страппинг ивицу: * 3 ваздуха петља се придруже у Пицо (познат елемент у техници хеклање - ако не знате, нешто да уради 3 ваздуха петље, унесите удицу у првом од њих и провиазиваем спојнице петље или се зове полустолбик, испоставило се да формирају как до малог прстен) и провиазиваем колона без СЦ у свакој од другој колони претходног реда *, поновите од * на * до краја реда.

качкани качкани салвете

качкани качкани салвете

То је све, нема много посла, али какав угодан резултат! Ако вам изненада треба квачкана подставочка веће величине, онда можете кукичати даље у кругу са колонама без квачила, постепено повећавајући број петљи у низу, везујући се из једне колоне на два. Али није ми било потребно, задржавао сам величину коју сам требао (19 цм). Можете повезати више комада, добићете скуп за све чланове породице.

качкани качкани салвете

Желим вам угодно вријеме у свету игле, и пустите све петље да буду глатке и лепе, срећно.

Кукица квачила подставочка. Фотографије

качкани качкани салвете

качкани качкани салвете

качкани качкани салвете

Автор Корсхунова Настуша

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2