Бродерия в злато

Бродерията е един от най-старите видове изкуства и занаяти. Дълго време хората украсяват дрехите си и битовите си артикули. По този начин те се стремяха да подчертаят тяхната усърдие и умения. Тогава нямаше бродерии, всички идеи или схеми бяха взети от въображението им или от наблюдението на природата. Гледайки природата, хората посетиха музата - и решиха да покажат това или онова, което вижда.

Златна бродерия - не беше толкова обичайно, колкото броденето плавно, тъй като тази техника изискваше специални знания, за това беше необходимо да се научим. Първоначално този вид бродерия е била използвана като декорация за църковни дрехи, за църковни служители. Орнаментите бяха растителни, с образа на цветя, листа и изобразени истории от Библията. Подобна работа се извършва и в манастирите и не струват малки пари. След като златната нишка беше заменена с метална - подобни работи станаха по-достъпни за обикновените хора.

Бродерия в злато

Златната бродерия бе смятана за най-трудното упражнение за изпълнение. Някак след известно време тя остави паметта ни, но тя беше възстановена още по-близо до средата на XIX век. Само наскоро този тип технология се извършва от компютър. Чрез задаването на определени задачи машината веднага произвежда бродерия на желания сайт. Има няколко вида бродерии в злато:

  1. плоска конец за шиене със златна нишка,
  2. бродерия с подови покрития, изработени от въже,
  3. Китайски златна бродерия,
  4. бродерия фентъзи блести и арго.

Вероятно във връзка с такова разпространение по това време на бродерия в злато, една от фирмите, които се занимават с този тип брадавици - кръстът на самия бряст е такава - Zзлатно руно. Комплекти за бродиране те са напълно различни, но там няма златна нишка.

Cross Stitch поставя златно руно винаги ще могат да предлагат теми за дори и най-капризния клиент. В крайна сметка, тази компания съществува от доста дълго време и се е препоръчвала като производител.

Кръстосано златно руно ще ви помогне да създадете най-незабравимите творби, с които не само можете да украсите своя интериор, но и да представите като скъп подарък на вашите познати.

Бродерия в злато

Разбира се, днес има много конкуренти на този производител, но колко често се случва, опитвайки се поне веднъж бродерия - златно руно може да се интересуват от своя потребител - и да опитате нещо друго, което вероятно няма да иска. В края на краищата, защо тест съдбата - ако вече напълно се доверите на един от производителите? Освен това сортът е доста обширен и има много възможности за избор.

Бродерия в злато

Да, и като цяло бродирайте в комплекти от добри производители, където сте напълно уверени в качеството на материала, неговия широк асортимент - винаги удоволствие. Тогава не е нужно да бягате из града в търсене на материал за снимката с селекция - просто купете веднъж и се наслаждавайте!

И ние просто искаме да останете верни на любимия си производител и да не сте разочаровани по никакъв начин!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 74