Zapestnice iz kroglic za začetnike: najboljši vodilni razredi s fotografijo po korakih

Zapestnice iz kroglic za začetnike so zelo preprosta, vendar izgledajo izjemno privlačna, zato lahko v vsakem primeru dopolniš svojo podobo. Naučili vas bomo najpreprostejše tehnike tkanja in opisali osnovne elemente. Torej, odkrijte beadwork za začetnike - zapestnica z lastnimi rokami je zelo enostavna!

Zapestnice iz kroglic za začetnike: najboljši vodilni razredi s fotografijo po korakih

Beading je zelo zanimiv hobi, ki vam bo pomagal preživeti prosti čas, ki ustvarja odlične izdelke. Mimogrede, za njihovo izdelavo lahko uporabite ne samo kroglice, temveč tudi kroglice različnih premerov, kroglic, okrasnih ali umetnih biserov. Najenostavnejša tehnika, ki vam sploh ne zahteva nobenega znanja, je v eni vrsti žica, vrstica ali niz. Vendar pa se v tem primeru lahko vse naredi drugače, če uporabljate različne barve ali sorte materiala. Nekaj ​​takšnih zapestnic, skladno usklajenih z barvo, bo izjemno privlačno za ogled roke.

Zapestnica s svojimi rokami za začetnike - v treh vrsticah

Takoj je treba opozoriti, da bo za izdelavo takšnega okraja potrebno vedeti, kako se je potrebno. Tudi vnaprej morate pripraviti vse potrebne materiale - kroglice merjene na 0,8 in 1,1 mm, steklene kroglice 3 do 7 mm (lahko jih vzamete in fasete).

Najprej naredite verigo potrebne dolžine (merite obseg zapestja vaše roke ali nekoga drugega, če je zapestnica služi kot darilo), se bo oblikovala iz "kamilice" z 8 cvetnimi listi. Vzemite 8 kosov kroglic najmanjšega premera, naredite krog iz njih, in na sredini vstavite kroglico več. Potem, na vrvici ali liniji, pokličite še 6 kosov, pri tem pa dodajte »kamilico«. V sredini ponovno vstavite veliki kroglico, da odstranite nit. Na enak način nadaljujte pletenje kroglic za začetnike, doseganje zahtevane dolžine.

Zapestnice iz kroglic za začetnike: najboljši vodilni razredi s fotografijo po korakih

Naslednja faza glavnega razreda je kombinacija že pripravljenih dveh verig "kamilice" v eno. To lahko zgradimo s stekleno nogo, z uporabo lestvice stopnic. Torej, postavite med seboj "cvetne" verige, na sredini vstavite kamnito pero, ki se razteza skozi konce niti obeh verig. Na enak način nadaljujte z vrvico naokrog zapestja okoli zapestnice. Dodatna oprema je skoraj pripravljena, ostane jo samo okrasiti in nato zaponka. Zapestnica iz kroglice za začetnike pomeni vstavljanje v prazna "okna" različnih kroglic (lahko jih vzamete in kristale).

Zapestnice iz kroglic za začetnike: najboljši vodilni razredi s fotografijo po korakih

Zapestnice iz kroglic - karte, fotografije za začetnike "Monastično tkanje"

Predlagamo vam, da naredite zapestnico iz kroglic za začetnike v tehniki "Monastični Wickerwork". String na ribolovnem vrhu 4 kroglice, ki jih dajo na sredino, v četrtem pod računom kruglyashok nit drugi vrh nit. In to storite tako, da je bil usmerjen v nasprotni smeri črte, na kateri so bile kroglice narezane. Ta tehnika se imenuje proti-dno ali "prečkanje".

Potem morate na enem koncu nit naviti eno okroglico, na drugi pa dva. V tem drugem krogu morate prečkati par koncev linije. Kot rezultat vašega dela boste dobili verigo z verigo, ponovite korake, dokler veriga ne doseže želene dolžine.

Sheme tkanja zapestnic iz kroglic za začetnike:

Zapestnice iz kroglic za začetnike: najboljši vodilni razredi s fotografijo po korakih

Če želite, lahko izdelate širok "Monastic Wicker", saj se lahko ta dva ali več vrst tkanja združita s "križcem", kot je prikazano v zapestnice kroglic za začetnike fotografije.

Zapestnice iz kroglic za začetnike: najboljši vodilni razredi s fotografijo po korakih

V ta namen med izdelavo končne povezave spodnje vrstice morate na eni strani vrniti 3 kroglice. Drugi konec navoja ostane brez, ga bo treba naviti v tretjo nogo in zategniti. Za kombiniranje druge vrstice s prvim, izvedite tako manipulacijo med proizvodnjo vsake povezave: postavite 2 kroglice na zgornjo nit in na dnu - 1 kos. Da bi zaprli element verige, postavite zgornji vrh v spodnji kruglyashok, nato pa v spodnjo stransko vrsto. Nato naredite pletenico na enak način kot spodnja vrstica, vsak element pa pritrdite spodnjo plast zapestnice. Zdaj veste, kako narediti zapestnico kroglic za začetnike - dobili boste široko in lepo opremo.

Zapestnice iz kroglic za začetnike: najboljši vodilni razredi s fotografijo po korakih

Kako tkati zapestnico iz kroglic za začetnike "Zigzag"

Najprej morate na nizu naviti 3 kroglice. V prvem paru raztegnite konec navoja in zategnite element verige. Nato na ribiški črti vrnite še dva dela, nato pa končajte skozi zadnjo črto prejšnje povezave in prvo novo povezavo. Nadaljujte tako, dokler ne dosežete želene dolžine.

Če želite, lahko naredite monofonično dekoracijo ali pa so povezave lahko večbarvne. Prehodne barve so lahko kontrastne in gladke, lahko pa uporabljate tudi kroglice različnih velikosti, tako da zaradi dela pridejo drugače kot vsaka druga dodatna oprema.

Če se vam zdi, da katera koli od manipulacij v besedilnem opisu ni zelo jasna, lahko vedno pogledate zapestnice iz kroglic za začetnike video in, po dejanju mojstrov, narediti čudovito dekoracijo.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 40