Srce kroglic. Master razred s fotografijami po korakih

Tkanje srca, kot je na fotografiji, je precej preprosto. Srce kroglic se lahko uporablja kot ključna veriga, obesek, obesek ali kot notranji element. Lahko tudi postane čudovito darilo vašemu ljubljencu z Valentinovo ali pa samo izraz vaših občutkov dragi osebi.

Srce kroglic

Na vašo pozornost predstavljam mojstrsko predstavitev predstavljenega dela.

Za delo boste potrebovali:
• Kroglice za pletenje srca (velike)
• Kroglice za dekoracijo po vašem okusu
• Debelina lesa 0,18 mm ali 0,20 mm
• Igla tanka
• Satenski trak, veriga za dekoracijo

Srce kroglic

Izdelava takega srca temelji na tehniki "kvadratnega snopa" ali "kvadratnega stolpca". Glavni element je podoben kocki.

Srce kroglic

Srce kroglic

Srce kroglic

Srce kroglic

Srce kroglic

Plahtajte kolono dolžine 15 kock. V procesu tkanja morate nadzorovati napetost črte, tako da palice ne postanejo preveč počasne.
Pod "pravim kotom" plašča je stolpec 14 dolgih kock.

Srce kroglic

Dolžina strani mora biti enaka, vendar je treba upoštevati, da bodo prve in zadnje kocke običajne in da bo pri povezovanju elementov dobil še eno kocko.

Srce kroglic

Imamo "pravi kot", tako da je videti v naši smeri.

Srce kroglic

Konce stebrov razgrnemo sami sebi, jih zmanjšamo skupaj in jih spijmo skupaj pod "pravim kotom". Izkazalo se je srce. Za utrdbo srce prehaja skozi svoje dodatne kroglice.

Srce kroglic

Kroglice so lahko drugačne barve in nekoliko večje od velikih, nato pa bodo postale dodatna dekoracija za srce. Za poseben učinek je mogoče zamenjati kroglice - kabine. Potem bo srce skrivnostno razsvetlilo in videti še bolj elegantno. Če se je v procesu tkanja vrvi še vedno izkazalo za "počasno", pri preoblikovanju oblike pa je bilo srce malo raztegnjeno, potem ni pomembno! Vrvico srca lahko povlečete z linijo, natezanim kroglicam in kroglicami na njem. To ne bo le srce bolj "prijazno", temveč bo postalo še eno okrasitev za srce.

Srce kroglic

Tkanje srca se lahko šteje za popolno. In tukaj je že mogoče sanjati! Srce je okrašeno s trakovi ali verigo.

Srce kroglic

Ponujam vašo pozornost delo z dvema srca - Valentines "Ti in jaz". Srca so različna glede na predstavljeno shemo. Za dekoracijo se uporabljajo srce kroglice in kroglice drugačne barve ali barve, iz katerih je tkano še eno srce. Pripravljamo Valentinovo trakico. S pomočjo traku so srca prišita skupaj, zaradi česar je mogoče trak napolniti s široko iglo. Konca trakov lahko okrasimo z biseri v obliki srca ali kristalov ali kocke za 4 kroglice. Izkazalo se je čudovito darilo !!!

Srce kroglic

Avtor: Анна

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 8