Obrti za kroglice za začetnike

Začetniki za obvladovanje beadwork z vsakim novim ročno izdelanim člankom, ki se odprejo v tej vrsti umetnosti in obrti vse nove prostore in priložnosti za ustvarjalnost. Posebno presenetljiva so oči novincev za delo mojstrov. Kaj samo med njimi ne boste videli: igrače iz biserov, beaded drevesa, dodatki in okraski, elementi za dekoracijo hiše in še veliko več. Začetni obrtniki, ki se občudujejo z delom izkušenih "kolegov", še vedno potrebujejo enostavnejše obrti iz kroglic.

Obrti za kroglice za začetnike

Začetnikom priporočamo, da izdelke izvajajo na pripravljenih shemah. To ne bo povzročilo napake pri izračunu kroglic in zaporedju teh tehnik. Obrti za kroglice za začetnike obstaja 2D, ki je ravna in 3D - volumetrična. Da bi se spoznali z umetnostjo, je bolje, da vzamemo samo ravne: enostavnejše in hitreje pri izvedbi. Toda rezultat je tudi precej prijeten, lep izdelek.

Obrti za kroglice za začetnike

Ena izmed najbolj priljubljenih programov za začetnike je živalska shema. Kroglice, igrače, črtice na oblačilih ... Konec koncev, s tako lepimi in zabavnimi stvarmi lahko okrasite hišo in darujete prijatelje.

Obrti za kroglice za začetnike

Obstajajo različne sheme tkanja obrti za začetnike, za otroke. Razlikujejo se po kompleksnosti, stopnji priprave, velikosti in tako naprej. Na primer, lahko naredite srčkan krokodil iz kroglic. Začetnikom se ponudi izdelek, ki meri približno 9 x 12 cm (odvisno od gostote tkanja). Za obrt "krokodil" bo zahteval:

  1. 125 kosov. zelene kroglice;
  2. 150 kosov. rumene kroglice;
  3. 1 črna noga;
  4. 2 svetle rdeče ali modre barve;
  5. ribiška linija.

Zahtevana dolžina črte se izračuna iz velikosti izbrane nize. Tako je za velike kroglice potrebno približno 1,75 m ribiške črte s premerom 0,3 mm; za srednje - 1,1 m ribolovne linije s premerom 0,2 mm.

Ročno krokodil je izdelan s pomočjo tehnike "vzporednega tkanja". V tej tehniki je skupno število kroglic za prvo in drugo vrstico nanešeno na liniji hkrati. In potem se eden od koncev črta preide skozi celotne kroglice druge vrstice, proti drugemu koncu. Potem sta oba konca zategnjena pravilno, tako da so kroglice gosto nameščene na sredini črte.

Nato se tkanje nadaljuje na enak način: kroglice naslednje vrstice so na progi v skladu s shemo, nato pa so kroglice pritrjene z drugim korakom linije. Celotna shema plovila je prikazana spodaj.

Obrti za kroglice za začetnike

Podobno, to pomeni, da je tehnika vzporednega tkanja obvladovana z drugimi, enako zanimivimi in lepa ročno izdelana beadwork za začetnike. Lahko peljemo psa, želva, pajka ... Da bi izdelek obdržal dano, natančno obliko (kot je na primer pajkova šapa), potem je treba to storiti na žici. Od teh obrti so lepe kroglice iz kroglic, ki jih lahko okrasite v torbici ali mobilnem telefonu.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =