Оцтопус Тхреад

Врло често, у вртлогу савременог живота, нашој деци веома мало времена посветимо, верујући да су одговарајућа брига, бриге и љубав оне компоненте које чине нашу децу срећном. Међутим, врло често не претпостављамо да деца желе да проводе много више времена са својом мамом или татом - да ходају, играју, разговарају, нацртају или стварају, на пример, разне дечије радње.

Одложите све своје пословање и посветите се једном дан вашем дјетету, играјте паинтбалл за дјецу, идите у биоскоп или заједнички игле, чинећи, на примјер, тако шармантну хоботницу. Како то урадити, рећи ћемо у наставку.

Оцтопус Тхреад

И тако, хоботница - мастер класе.

За посао изаберите:

- мешавина вуне или акрилно предиво;

- пирсинг пеепс, који се користе у производњи меких играчака сопственим рукама;

- маказе;

- лепак;

- књигу или нотебоок са тврдим кретањем, дужине од двадесет центиметара.

Опис посла (корак по корак).

Корак један. За почетак, чврсто вјетрирамо по подигнутом предиву на књизи или нотебооку са тврдом крпом, што ће више пређе бити рањено, то ће више добити хоботницу.

Корак два. Затим, узмите мали комад нити и чврсто везите завијене предиво на једној страни књиге, као што је приказано на слици испод.

Оцтопус Тхреад

Корак три. Затим пажљиво уклоните нашу књигу из књиге и везати све још један мали комад нити, тако да имамо глава будуће играчке (погледајте слику испод).

Оцтопус Тхреад

Корак четврти. Затим, уз помоћ оштрих маказа, прешли смо предиво са супротне стране и поделили на пет или шест идентичних делова.

Оцтопус Тхреад

Корак пет. Сваког издвојеног дела поделимо на три дела и ткамо плетенице од њих, које на конце причвршћујемо нитима. Можете украшавати сваку кичму са малим луком.

Оцтопус Тхреад

Корак шест. На крају, залепићемо нашу хоботницу лепком и завршићемо рад на играчкама.

Оцтопус тхреад - Спреман сам!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 − = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: