Како направити коња од пластине: степ-би-степ мастер класе са фотографијом

У овој лекцији ћемо вам рећи о занимљивом руком израђеном чланку, па чак и приказати га у облику фотографија, - Коњ из пластелина. Деца ће волети моделирање ове животиње. Коњи или понији су животиње које се не сусрећемо свакодневно, али ипак, у парковима можемо их чак и возити, као и гледати занимљиву представу у циркусу.
Да би направили коња, ми, пре свега, треба да одлучимо о бојама пластелина. И овде ће нам помоћи фотографија са Интернета или сопствене маште. У првом случају чинимо вјеродостојну животињу. А прави коњи су кашасти, пепео, залив, јабуке и тако даље, тј. За рад нам требају меке боје пластелина: бела, сива, браон, угаљ или беж. У другом случају можемо експериментисати и нико нам не забрањује да то урадимо. Можемо направити карикатуру коња, свијетле, свијетле и шарене.
У овој лекцији ћемо вам рећи како направити потребну слику, тако да можете лако држати мајсторску класу са својом дјецом и добити свој диван занат. После лекције, нећете имати потешкоћа у моделирању.
За моделирање коња из пластелина припремите се:
  1. Смеђа, бела и угљена глина;
  2. Утакмице;
  3. Стек.

Како изградити коња у етапама

1. Припремите решетке препоручене за рад (или вашу варијацију) и узмите узбудљиво и когнитивно моделирање. Не треба потцењивати предности таквих креативних лекција - комуницирати једни с другима током моделирања, са циљем постизања позитивног резултата - увек нас уједињује и учи да радимо у тиму.

Коњ из пластелина
2. Можете започети стварање фигурине из било којег дела. Одлучили смо то учинити из главе. Припремите две мале и једна велика смеђа кугла.

Коњ из пластелина

3. Мала лоптица, прво пржите прсте одозго, а затим са стране. Дакле, добијате уши. Велика лоптица се повуче и претвори у главу, причвршћујући бијелу торту.

Коњ из пластелина

4. Прстом померите меку бијелу глину од предњег дијела према горе до чела. Означите ноздрву са подударањем. Лепити уши.

Коњ из пластелина

5. Направите оеи, а ви мо¾ете пребројати главу.

Коњ из пластелина

6. Затим направите кобасице и кугле за труп и ноге коња.

Коњ из пластелина

7. Торсо глатко, завија врат. Позади, причврстите горње делове ногу. А за предње ноге такође направите смеђе танке цилиндре.

Коњ из пластелина

8. Причврстите предмете за предње ноге. Испред врата додајте главу у меч.

Коњ из пластелина

9. Радни предмет за коња је готово спреман. И направили смо тако кратке ноге како бисмо доњи дио постали бели. Наш коњ ће бити тако необичан, као да је обучен у чарапама. Припремите 4 мале беле цилиндре. Такође направите црне кугле за будуће кочаре. И покупите пуно браон кобасица за гриму и репу.

Коњ из пластелина

10. Сакупите цифру у потпуности. Само лепите све мале детаље на својим местима, вођене фотографијом.

Коњ из пластелина

11. Спакујте косу и врели реп. Раније смо припремили танке кобасице за ово.

Коњ из пластелина

Зато је коњ спреман. Слепили смо је за само 10 корака. Све је врло једноставно и разумљиво. Због тога деца деца предшколског узраста ће савладати такав рад

Коњ из пластелина
Коњ из пластелина
Коњ из пластелина

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 − = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: