Vaza decorative de podea, crosetate “toamna”. Clasa master cu fotografie pas-cu-pas

Vă sugerez să vă uitați clasa de master pe tricotat croșetat vaze decorative sub numele de "toamna". O asemenea vază va deveni un adevărat punct culminant al interiorului dvs., datorită rafinamentului și creativității sale. Folosind această tehnologie de fabricare a vasei, puteți experimenta diferite modele și modele de croșetat.

Determinați mărimea vasei viitoare, în conformitate cu aceasta, alegeți mărimea potrivită a modelului. Conform schemei prezentate, tricotăm modelul principal, constând din elemente individuale. Sunt obținute numai 16 pătrate.

1,2,3,4,5,6,7,8 pătrate sunt tricotate conform schemei complete.

9,10,11,12 am tricotat, nu terminăm 1 ultimul rând.

13,14,15,16 nu leagă 2 rânduri din schemă, pentru ca vaza de dedesubt să fie mai îngustă, dar mai lată în partea de sus.

vaza croșetată. toamnă

Toate fragmentele care rezultă sunt cusute împreună, în conformitate cu tabelul de la al doilea paragraf, de asemenea laturile extreme, pentru a face o stocare.

vaza croșetată. toamnă

Luăm forma de bază pe care o vom pune pe o vază tricotată, în exemplul nostru este o vază de sticlă de pardoseală, o întoarcem cu susul în jos și o punem pe o tavă. Dacă nu aveți vază de sticlă, puteți să luați 10 l., Sticle de apă din plastic sau alte elemente de formă potrivită, ajustând dimensiunea modelului principal pentru a trage pânza pe matriță.

vaza croșetată. toamnă

Noi pregătim siropul pentru vază, astfel încât acesta devine ferm și ne-a plăcut frumusețea de mulți ani. Luați 0,5 litri de apă și 700-800 gr. Zahăr, aduceți la fierbere și așteptați ca siropul să devină puțin mai gros. Lăsați-l să se răcească puțin. Temperatura trebuie să fie astfel încât mâinile să nu fie la cald.

vaza croșetată. toamnă

Îmbrăcăm țagla noastră tricotată într-un sirop și ne îmbracăm pe forma principală, cu o latură îngustă spre vârf, adică într-o formă inversată. Resturile de sirop sunt drenate pe tavă. Lăsați piesa până când se usucă complet. Într-o cameră caldă, vasul se va usca timp de 2-3 zile. Într-o stare semi-uscată, vaza trebuie decojită din sticlă și îmbrăcată din nou, astfel încât să fie mai ușor de îndepărtat când se usucă.

vaza croșetată. toamnă

Pentru a îndepărta cu ușurință vasul din matriță, utilizați cuțitul și separați cu atenție fragmentul din spatele fragmentului.

vaza croșetată. toamnă

vaza croșetată. toamnă

vaza croșetată. toamnă

În conformitate cu schema prezentată de tricotat, am tricotat ornamente decorative pentru vase, struguri, frunze și tulpini. Strugurii pot fi tricotate în două feluri, sub forma unui cordon larg, care îl umple cu bumbac, sintepon sau plat, sub forma unui singur rând de coloane cu o croșetată, conectate într-un cerc. Fiecare boabe sunt cusute separat de celălalt.

vaza croșetată. toamnă

vaza croșetată. toamnă

vaza croșetată. toamnă

vaza croșetată. toamnă

vaza croșetată. toamnă

Coaseți-le în vază sub formă de viță de vie cu fructe. Tricotate vaze de croșetat gata. Acest lucru decorativ este un decor original pentru interior. Nu va lăsa pe nimeni indiferent și va servi ca un bun cadou prietenilor sau cunoștințelor.

vaza croșetată. toamnă

vaza croșetată. toamnă

Autor: ar12ar

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

62 − 57 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: