O jucărie croșetată, cu un zâmbet de la vrăjitor. Master class cu fotografii pas cu pas

În lumea modernă, alegerea jucăriilor pentru copii este atât de mare încât ochii diferă. Pentru fiecare gust și pentru fiecare cumpărător mic, este ceva potrivit. Dar, ca întotdeauna, nimic nu va înlocui o jucărie făcută de mâinile bune ale mamei. Jucărie de croșetat de la copilărie poate deveni unul dintre ei.

Pentru a face o zbuciumare, va dura mult timp și un minim de materiale. Acest lucru se poate face în timpul somnului în timpul zilei al copilului. Jucăria este destinată copiilor de la 2 luni.

materiale:

  • fire de turcoaz și alb - bumbac și copii acrilic - rămășițe
  • 3 mărgele
  • fir
  • un ac
  • ou gol de surpriza-surpriza - 1 buc.
  • cârlig - 2,5
  • panglici din satin -2 buc. pentru 30 cm.
  • foarfece

jucărie croșetată

Clasa maestru cu zăpadă croșetată.

jucărie croșetată

Alegeți pentru astfel de produse nu fire de țepi. Poate fi de 100% bumbac. Acest fir este foarte potrivit pentru croșetat și va fi sigur pentru copil. Într-un gol gol-ou, pune 3-4 margele. Ele vor crea, de asemenea, un efect de zgomot. Închideți bine.

jucărie croșetată

Să începem legarea după cum urmează. Formați 4 aer. buclele și se închid în ring.

Primul rând - 1 buclă de ridicare, 8 posturi fără croșetat în inel.

Al doilea rând - 2 grămezi fără o croșetare în fiecare coloană, fără a fi înclinată rândul anterior.

Al treilea rând - alternativ 2 lingurițe. fără o croșetată și 1 lingură. fără o croșetată în fiecare buclă a rândului anterior.

jucărie croșetată

Din rândul al patrulea, am tricotat fără adăugări, adică în fiecare coloană fără gol. prev. rândul coasem 1 lingura. fără croșetat. Am tricotat la o înălțime de 2-3 cm.

jucărie croșetată

Am pus panglicile din satin împreună și am făcut un nod.

jucărie croșetată

Trecem banda din partea greșită prin cârligul din orificiul superior al elementului tricotat. Din partea greșită, coaseți panglicile la elementul tricotat pentru o mai mare fiabilitate.

jucărie croșetată

Am inserat în elementul tricot ouăle de ouă pregătite.

jucărie croșetată

Am tricotat (fără a scoate copilul) într-un cerc și începem să micșorăm buclele, legând împreună 2 bucle în fiecare rând succesiv. Am slăbi buclele până când ouul de bunătate este complet ascuns în spatele firelor.

jucărie croșetată

Fixăm firele, tăiem și ascundem marginile. Baza zgomotului este gata.

jucărie croșetată

Schimbați firul turcoaz în alb și începeți să legați zgomotul. Împingem cârligul sub bucle și tricotăm un rând de coloane fără croșetat.

jucărie croșetată

În al doilea rând, coasem două bucle în fiecare buclă din rândul anterior. În al treilea rând - trei. Partea legată a firelor albe trebuie să fie ondulată. Deci, va fi creat un fel de floare. Nu puteți lega nu trei, ci mai multe rânduri. Apoi, floarea va fi mai luxuriantă. Puteți să vă brodați ochii, un nas și o gură sau să coaseți aripile.

jucărie croșetată

Strângeți toate firele bine, tăiați. Jucărie de croșetat de la copilărie gata. Lasă-l să dea bucurie și un copil, și un minut liber mama.

jucărie croșetată

jucărie croșetată

jucărie croșetată

jucărie croșetată

jucărie croșetată

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 − = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: