Croșetat. Pantaloni scurți. Master class cu fotografii pas cu pas

Una dintre cele mai relevante și în același timp convenabile detalii ale dulapului de vară sunt pantaloni scurți. În epoca noastră, puteți găsi pantaloni scurți de un stil diferit, dintr-o mare varietate de țesături și modele. Astăzi vă vom învăța cum să tricot pantaloni scurți scurțicroșeta, care va fi de neînlocuit pe plajă - pantaloni scurți de plajă.

Pentru a tricota astfel de pantaloni scurți, vom avea nevoie de:

  • cârlig numărul 2
  • fire "iris" de culoare albă.

Croșetat. Pantaloni scurți

Tricotate croșetat croșetat croșetat - clasă de master

La începutul lucrării, se măsoară circumferința abdomenului la nivelul articulațiilor proeminente ale articulațiilor șoldului. Desigur, dacă doriți să faceți pantaloni scurți cu talie înaltă, puteți măsura și circumferința abdomenului cu câțiva centimetri mai mare. Să spunem că circumferința burții tale este de 70 cm. Acum tricotăm un lanț de bucle de aer cu lungimea de 72 de centimetri. Se adaugă două centimetri pentru a facilita purtarea și scoaterea pantalonilor scurți.

Croșetat. Pantaloni scurți

Apoi, scoateți cârligul din ultima bucla și introduceți-l în prima buclă a lanțului și conectați capetele coloanei de conectare. Aveți grijă cu atenție ca lanțul să nu se îndoaie, altfel rândurile dvs. vor fi legate cu o "spirală".

Croșetat. Pantaloni scurți

Acum, vom tricot modelul într-un cerc în conformitate cu următorul model:

1 rând: 3 bucla de aer pentru ridicarea, 5 coloane cu nakida al treilea din bucla cârlig, o buclă airbag 1 coloana cu nakida a doua de la bucla cârlig, o buclă de airbag din nou 5 coloane cu nakida al treilea din bucla cârlig 1 Air buclă și din nou o coloană cu o croșetată în bucla a treia din original. Repetați modelul la sfârșitul rândului. Veți obține un astfel de model:

Croșetat. Pantaloni scurți

2 numărul 3 bucla de aer pentru ridicarea, 5 coloane cu nakida în coloane cu nakida rândul anterior (printre ele fac la 1 aer bucla), 1 coloana cu nakida într-o singură coloană cu nakida rândul anterior, din nou 5 coloane cu nakida în coloane cu nakida rândul anterior (între acestea cu o buclă de aer), din nou o coloană cu o croșetată într-o singură coloană cu o croșetată a rândului anterior.

Croșetat. Pantaloni scurți

3 Gama: 3 bucla de aer 1 bar fără nakida buclă de aer a doua între stâlpii fără nakida din nou bucla 3 aer din nou 1 bar fără nakida bucla treilea aer, și apoi din nou trei bucla de aer și una coloană fără nakida a patra bucla de aer, 5 bucle de aer, 1 bar fără croșetat în prima buclă de aer următorul "ventilator" din coloanele cu croșetat din rândul anterior. Repetați modelul la sfârșitul rândului.

Croșetat. Pantaloni scurți

Rândul 4: bucla 3 aer pentru ridicarea, (1 coloana cu nakida pasul la vârf „arc“ cinci aer rândul anterior de bucle, o buclă airbag 1 coloana cu sc în aceeași buclă, două bucle de aer 1 bar fără nakida vârful primului „arcuri“ ale celor trei copci din rândul anterior, bucla antena 4, coloana 1, fără un top nakida treilea „arcuri“ din rândul anterior de trei bucle de aer, două bucle de aer). Repetăm ​​modelul în paranteze la sfârșitul rândului.

Croșetat. Pantaloni scurți

Rândul 5: 3 bucla de aer pentru ridicare (5 coloane cu nakida vârful „arc“ de 4 cusaturi din rândul anterior, două bucla de aer 1 bar fără nakida în buclă fără coloană nakida rândul anterior (model în formă de V), 2 bucla de aer, o coloana 1 din coloana fără buclă sc sc cu rândul anterior (model în formă de V, de asemenea), 2 bucla de aer). Repetăm ​​modelul în paranteze la sfârșitul rândului.

Croșetat. Pantaloni scurți

Tricotăm acest model până când panza acoperă complet fesele. Ar trebui să obțineți acest model:

Croșetat. Pantaloni scurți

Am tricotat modelul de mai multe ori, dar este obligatoriu ca acesta să fie terminat, adică să coimăm complet toate rândurile modelului. Acum coasem 10-15 bucle de aer pentru a separa pantalonii scurti pentru "pantaloni" de tricotat.

Croșetat. Pantaloni scurți

Apoi conectați lanțul obținut cu punctul opus de cealaltă parte a șortului, cu ajutorul unei coloane fără o croșetată.

Croșetat. Pantaloni scurți

Facem 3 bucle de aer și continuăm să legăm un model pe modelul anterior dat de-a lungul unuia dintre găurile pentru picioare. Tricotăm 2-3 modele complete.

Croșetat. Pantaloni scurți

După ce legați un "pantaloni", atașați firul la o altă gaură pentru picioare și din nou legăm al doilea "pantaloni" în jurul modelului.

Croșetat. Pantaloni scurți

Când ambele "pantaloni" sunt gata, rupeți firul și atașați-l la marginea opusă a șorturilor, adică la curea. Tricotăm un rând de coloane cu o croșetată.

Croșetat. Pantaloni scurți

Următoarea serie de centură tricot, după cum urmează: 4 bucla de aer pentru ridicarea, coloana 4 cu două sc, 10 cusături, peste 4 coloană cu două sc, 10 cusături. Repetați modelul la sfârșitul rândului.

Croșetat. Pantaloni scurți

Ultimul rând este tricotat cu grămezi.

Croșetat. Pantaloni scurți

Pantaloni scurți de croșetat gata.

Pantaloni scurți de croșetat. fotografie

Croșetat. Pantaloni scurți

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: