Capul pentru croitorie pentru băiat. Clasa master cu fotografie

Atunci când apar primele radiații afectuoase ale soarelui de vară, înseamnă că este timpul să vă protejați de impactul excesiv. Cel mai bun mod de a face acest lucru, desigur, este să purtați o pălărie. Mai ales ei au nevoie de copii care pot obține cu ușurință o lovitură de soare. Clasa de master va spune și va arăta cum să o facă tricotat croșetat capac pentru băiat.
 
Pentru a crea un capac cu urechi pentru băiat, va trebui să pregătim următoarele instrumente și materiale:
  • cârlig numărul 1;
  • fire de culoare albă și violetă de grosime medie. Puteți folosi fire și alte culori, principalul lucru este că acestea sunt combinate unul cu celălalt;
  • fir cu un ac;
  • bandă centimetru;
  • foarfece.

Cum de a lega un capac pentru un băiat croșetat: o clasă de master

În primul rând, trebuie să eliminăm măsurătorile din model, adică de la bebelușul pentru care a fost proiectat capacul nostru. Pentru ca capacul să se "ridice" cât mai bine, trebuie să măsurați corect parametrii - circumferința capului și adâncimea. Pentru a măsura corect circumferința capului copilului, aplicați o bandă de centimetru astfel încât să treacă prin temple. Să presupunem că circumferința capului copilului este de 52 cm.
Acum măsurați profunzimea. Pentru a face acest lucru, aplicăm banda de centimetru pe coroana capului și o întindem până la punctul dintre sprâncene. Spuneți, avem 16 cm. Amintiți-vă sau scrieți datele rezultate. Dacă "modelul", adică copilul pentru care este proiectat acest capac, este întotdeauna lângă dvs., atunci nu este nevoie să efectuați măsurători, dar în acest caz va trebui să încercați în mod regulat echipamentul.
Deci, să începem să tricotăm. Introducem 5 bucle de aer pe cârlig. Închidem bucla din inel.
croșetat capac
Primul rând este legat de coloane cu o singură croșetată, iar în fiecare buclă din rândul anterior coasem fiecare câte 2 bucle. Ne asigurăm că vârful este plat, deci dacă se oprește chiar și atunci când se adaugă bucle, este permisă realizarea a trei bucle într-o buclă a rândului anterior.
croșetat capac
Realizând în mod regulat creșterea buclelor, tricotăm încă 5-6 rânduri. Adăugările se pot face într-o ordine haotică, principalul lucru fiind să vă asigurați că coroana capacului nu este pliată prea strâns.
croșetat capac
Începând cu al șaptelea rând, nu mai adăugăm, tricotăm coloanele cu tortul în mod obișnuit. Tricotăm rândurile până când marginea capacului este ușor sub nivelul sprâncenelor.
croșetat capac
Rândul extrem este legat de ciorchini fără o croșetare de fire albe.
tricotate pentru croșetat băiat
Apoi, așezați baza capacului pe o suprafață plană, apăsând-o ușor cu palma mâinii, netezind-o. Notați din ambele părți ale colțurilor de-a lungul punctului, care sunt echidistant de la ele (colțuri) cu aproximativ 1,5-2 cm.
tricotate pentru croșetat băiat
Introducem cârligul în punctul stâng (marcat în fotografia 7) și coiem un rând de coloane fără o croșetare într-un alt punct de pe fața frontală a capacului. Acesta va fi primul rând al vizorului.
Pentru a face ca marginile vizorului să rotunjească, în al doilea rând să coiem prima buclă cu o jumătate de tub, apoi să tricotăm un rând de coloane fără o croșetină, iar ultima buclă este din nou legată de o jumătate de coloană.
tricotate pentru croșetat băiat


Așa că am tricotat în fiecare rând până când lungimea vizierului este dimensiunea de care aveți nevoie.
tricotate pentru croșetat băiat
Îndepărtați firele și ascundeți vârful de pe partea greșită.
Acum să facem urechile. Pentru a face acest lucru, colectăm 4 bucle de aer, închideți inelul și apoi coasem coloanele fără croșetat până la jumătate din inel.
tricotate pentru croșetat băiat
Ne întoarcem și re-tricot coloanele fără croșetat, adăugând prin bucla. Și, în mod similar, am tricotat 3-4 rânduri.
capac cu vizor croșetate
După aceea, am tăiat marginea dreaptă cu coloanele fără croșetat.
capac cu vizor croșetate
Faceți astfel 2 file și le coaseți la baza capacului.
Capul croșetat cu urechi pentru băiatul este gata. Încercați, de asemenea, să coaseți panama pentru copii pentru clasa noastră de masterat.

capac cu vizor croșetate

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: