Capul croșetat. Hat pentru iarnă. Modelul “parizian”

Capul croșetat - aceasta este o coafură foarte elegantă și feminină. Modelul propus este făcut simplu tricotat cu ajutorul unui cârlig și decorat cu bucle decorative. Modelul de tricotat nu este complex și este complet accesibil tuturor.

Pentru a tricota un capac de dimensiuni 56, veți avea nevoie de:

  • 100 g de melanj și fire albe (sau orice altă culoare)
  • cârlige de tricotat №4 și №7.

Capul croșetat. Modelul Parisienka

Model croșetat croșetat "Hat":

Lucrul la fabricarea produsului începe cu un "vas". Firul este preluat în două adiții pentru a obține o densitate mai mare a coafurii și a elasticității (astfel încât să țină bine forma) și este croșetată prin numărul 7. Acesta este trimis într-un inel de 5 bucle de aer de 10 coloane fără croșetat. Și apoi, din al doilea rând, tricotarea merge pe o tehnică circulară de execuție. Pornind de la al doilea rând, adăugările regulate încep din cauza legării a 2 bastoane fără o croșetare dintr-o coloană a rândului anterior printr-o buclă a rândului curent.

Lucrul continuu pe pălărie într-o spirală. Adăugările se fac mai întâi prin două bucle în fiecare rând și apoi prin trei bucle. Tricotarea continuă, alternând rândurile în serie fără incremente și cu creșteri până când numărul buclelor de lucru atinge 53 de bucăți. Apoi lucrările se efectuează în linie dreaptă, fără a se adăuga până la o înălțime totală de 15 cm.

Capul croșetat. Modelul Parisienka

Din rândul următor (începând de la o înălțime de 15 cm) apar câmpurile pentru pălării. Pentru ei, cinci adăugări sunt făcute în mod egal, iar împerecherea se desfășoară mai liber pentru 7-8 rânduri.

Mai departe în produs, un rând este legat de un model de "pas rasche" cu un fir de melanj în două bucăți. După ce ați legat această serie, lucrarea va continua cu cârligul # 4. Două fire sunt separate, iar pe fiecare dintre ele un lanț de 60 bucle de aer este tricotat. Se face o întoarcere și în fiecare buclă sunt inserate 2 cusături cu croșetat. În al doilea rând pe fiecare șir, următoarea coloană de alternare * 1 cu o croșetare și o buclă de aer * la capătul rândului este tricotată. Ultimul rând - un model de "pașaport".

Capul croșetat. Modelul Parisienka

Acum puteți decora Croșetat croșetat. Fiecare din cele două bucle este așezată pe căptușeală într-un mod special: prima este o floare, cea de-a doua este lansată cu o buclă complicată pe coroană. De asemenea, aceste două "panglici" pot fi decorate, de exemplu, cu produsul "Beret decorat cu blană naturală".

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 − 79 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: