Valovito papirno drevo

Cvetno drevo iz valovitega papirja - to je neverjetna lepotna obrt. In zmožnost, da jih delam, želim deliti z vsemi. Glavni razred za izdelavo cvetočega drevesa je načeloma mogoče izdelati iz tkivnega papirja ali prtičkov, pa tudi iz običajnega barvnega papirja. Na splošno, od vsega, kar prihaja domov pri roki. Otroke lahko celo povežete s kreativnim procesom. Zelo so sposobni obvladovati cvetje, iz katerega bo kasneje vneseno drevo. Fantje preprosto obvladajo nalogo in bodo navdušeni nad samim plovilom. Konec koncev je zelo lepa!

Valovito papirno drevo

Da bi narediti drevo iz valovitega rokaagi, potrebovali boste:

 1. valovit papir;
 2. časopisi (ustvariti podlogo papier-mache za krono);
 3. Obrazec za papier-mâché (votla spuščena plastična ali keramična kroglica, posebna oblika za pečenje, teniške kroglice za majhna drevesa ali drugo);
 4. lepilo;
 5. pisalni nož in škarje;
 6. karton ali debel papir za lonec;
 7. plastelin;
 8. prehrambeni film;
 9. prtički (za navijanje trupa);
 10. Stari ročaj ali steblo za podlago;
 11. gvača.

Valovito papirno drevo

Cvetje ali les sreče iz valovitega papirja (kot se tudi imenuje) se začne od izhodišča za izdelavo papier-mâchéja. Okoli osnove se zbirajo sloji iz vodnega in razredčenega lepila ostankov časopisov. Toda pred nanosom slojev je bolje, da obliko pokrijejo s filmom za hrano, tako da se časopis ne drži. Časopisi so natipkani v 3-4 slojih in so namenjeni sušenju na kalupu. Rezultat je krogla, ki jo je treba barvati z zelenim gvašom, ki posnema barvo listja.

Za izdelavo cevi vzemite palico iz starega ročaja, majhne lesene palice (zobotrebca) ali kovinske palice (odvisno od velikosti krošnje). Tudi za prtljažnik potrebujete prtiček. Vrezan je v snop in je na palici. Konci so pritrjeni z lepilom.

Povezana je krona papirja in prtljažnika. Da bi to naredili, je v krone narejena luknja, v katero se cev vstavi in ​​pritrdi z lepilom. Prtljažnik je rjava gvaša.

Valovit papir razreza trakove širine 10 cm in na obeh straneh prekriži obrobje. Poleg ozkih pasov 5 cm in ostanejo nedotaknjeni. Dva ozka in široka traka vzdolž dolžine sta zlepljena skupaj in z uporabo šilnega orodja ali posebnega orodja za vpenjanje, se zasukata v cvet, ki se začne iz ozkega traku. Konci so pritrjeni z lepilom. Tako dobljeni gosen roll je lepo poravnan in razpleten v cvet. Za eno drevo lahko vetete cvetje različnih barv (na primer, belo z rumenim jedrom) ali monokromatsko. Tudi za drevo lahko vdihnete "fuzzy" na enak način kot cvetje, vendar z bolj pogostimi robovi in ​​brez jeder.

Valovito papirno drevo

Nedokončano drevo je postavljeno navpično na glino in se postopoma začne "obleči". S pomočjo lepila na podlagi papier-macheja so pritrjeni cvetovi iz zvitkov in "mehki", ki posnemajo listje in rože. Nahajajo se blizu drug drugemu, tako da ni nobenih prostih vrzeli.

Ko je krono s prtljažnikom pripravljeno in oblikovano, lahko začnete izdelovati lonec. Če želite to narediti, boste potrebovali karton ali težek papir. Iz njih se odreže trak, iz katerega je zavihan cilinder. Isti material cuti krog, premer enak premeru cilindra in dva ozka traka širine 10 mm. Ti trakovi so zlepljeni vzdolž enega roba valja za vizualno debelino. Dno je lepljeno.

Plastin iz drevesa se odstrani, zaviti v folijo (tako da ne pusti grdih maščobnih oznak na lončku), in ponovno vstavi prtljažnik. Drevo se postavi v lonec in ustrezno stisne. Če želite pritrditi prtljažnik, lahko uporabite krog kartona, izrežite glede na primer dna in z luknjo na sredini. Za izdelavo okrasnega zelenega barvnega zelenjavnega zelenega trave se na kvadratke razreže s stranicami 15 mm. In nato z uporabo metode rezanja s palico iz ročaja, je trava fiksirana in lepilo "posajeno" na tesnilni obroč. Trava dobi pravo obliko. In na splošno, ga lahko ustvarite kot obrti iz prtičkov.

Valovito papirno drevo

Goveja lonec je lahko nekoliko starajoč, prav tako pa je trava bolj bujna, kar na nekaterih mestih daje izrazite kapi. Dokončano drevo je mogoče okrašiti z metuljem v načinu zajemanja.

Po primeru drevesa sreče, valovito oranžno drevo,"Roza drevo iz papirja. Master razred "in druge podobne obrti. Sadje oranžne lahko izdelamo iz istega valovitega papirja, ki sledi primeru dekorativnih kroglic ali papier-mâchéja.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: