Tilda nyúl. minta

Tilda Zaika a legkedveltebb és lelkebb a tilderek sokasága, amely meghódította az egész világot. És ennek bizonyítéka lesz a számos olyan mű, amely a mesterek vásárokon rendezik. Ezért azok, akik szeretik varrni, és szeretik a tilde varrás művészetét, biztosan érdekelnek egy mesterkurzus, amely a Hare tilde készítésére szól.

Tilda nyúl. minta

A nyúl varrása minden bizonnyal nehezebb, mint egy csiga. De biztosak vagyunk benne, hogy megbirkózol a munkával. És minden új Hare jobb lesz, mint az előző. A legfontosabb dolog - ne felejtsük el, hogy a dokk sokknak át kell mennie a baba orrán, és a füleket és a lábfejeket rejtett varrással varrták. Annak érdekében, hogy segítsen neked, részletes mesterkurzus és mintája a "Tilda Zayats" játéknak.

Tilda nyúl. minta

A Hare Tilde baba esetében a következő anyagok szükségesek:

- Pamut köntös a borjúhoz (szintén alkalmas kalikóhoz);

- töltőanyag (sintepuh vagy holofayber);

- szövet a ruhák ruházatához;

- rézhuzal, kb. 20 cm hosszú (a fül várható hosszától függően) elkülönítve;

- "Iris" szálak a borjú ruhaszínéhez és ruhák hangzásához, rózsaszín az orr hímzéséhez, fekete a szemnek;

- kis gombok ruhákhoz;

- fonat készítés;

- gyapjú ruhadarabok és harisnyanadrágok készítéséhez (ha a nyúl téli változatát varrják).

A munka azzal kezdődik, amivel újra megmarad „Tilda. Hare standing "minta. Az alábbi sablon szerint a test részletei, a lábak, a fülek és a ruhák mintázatai rajzolódnak ki. Ezeken a kontúrok átkerülnek az előkészített szövetbe, és a részleteket kivágják, nem felejtve el duplikálni őket (a játék hátoldalán).

Tilda nyúl. minta

Szalag a babaért "Tilda Zayats"

A Tilda babákat kizárólag a természetes anyagok varrása ajánlotta. Ez a csúcspontjuk. De hiányában a megfelelő, a pályán megy minden szárnyak és szükségtelen szakaszok. A borjú, a gyapot, a len, a flanel, a durva csokoládé, a finom gyapjú vagy a gyapjú általában használatos. A kézi varráshoz használt kötöttáru nem megfelelő, mivel nyúlik és nemkívánatos torzulást okozhat. A test szövetének színét a megfelelő természetes árnyékolás választja ki. De a textíliát otthon is használhatjuk oldatokkal, fahéjat, kávét vagy vanília hozzáadásával. Ezután a játék is illatos lesz.

A Tildas ruhákhoz többnyire egyszólamú, nyugodt pasztell tónusú vagy kis motívumú minták kerülnek. A ruhákban előnyös a kézi hímzés elemeinek és a csipke bevonásának felhasználása.

Tilda nyúl. minta

A varróbabáknál sokkal kényelmesebb a varrógép használata. De a legismertebb Tild Tinger Finger, mint a tapasztalt tűsarok, inkább kézzel dolgozik. Ebben a játékban van néhány jellemzője. A kézművesek két alapvető módszert használnak a tildák varrására:

  1. Az első módszer szerint "Tilde Hare's Doll" minták a textíliát egy mosható markerrel, egy maradékkal vagy egy személyre szabott kréttel továbbítják. A részleteket 5-10 mm-es méretűre vágják, majd kézzel vagy írógéppel varrják.
  2. A második módszer ellentmond minden varrási szabálynak. Nem szabványos. Ez alkalmasabb alkatrészek darabolására, 2 darabra vágva. Minta tömegrész rajta babát át szövet hajtogatott félbe, majd varrva bemetszett vonalak, és csak ezután vágott és kitépett.

A nagyméretű játékokat bármi módon meg lehet varrni. De kicsi és szokatlan összetett alakja sokkal kényelmesebb a második elvégzéséhez.

fülek

A fülekhez a szövetet kombinálják: a külső oldalon a sötétebbet választják, a belső oldalon - az öngyújtó. Mindkét kivágott részlet a fülhöz van varratva az élek mentén, belső oldalával kifelé fordítva, és azután, hogy az alulról lefelé fordított rész átfordul. A huzalt a fülbe helyezzük úgy, hogy 2-2,5-szer hosszabb legyen a fülhossznál. A huzal végeit beillesztik a kész fejbe, és a részt varrják. A második fül hasonlóan történik. A drágaköveknek köszönhetően a nyúl fülje megtartja a formát, és ellentétben a nyúlsaival, nem fog "leesni".

Tilda nyúl. minta

A "Bunny Tilde" baba teste és lábai

Nem stretch szövet és darts a test térfogata és a pofa a hullámvonal nem kell. És hogy ne kanyarban néhány helyen (főleg a lábakon és a pofa), és a ráncok, az összes élet, miután a térhálósító komponenst össze kell vágni a belső, így egy ráhagyás 2-3 mm.

Borjú hullámvonal szövet Nyúl (pamut világos bézs vagy krémszínű) jelenhet meg, és lefektette teljes hosszában varrás minta baba. A tengelykapcsolók (felső és alsó) úgy állítjuk elő, két szimmetrikus részből. Az alsó része a borjú, és a lábak, amelyek közel állnak a test, villog, amíg szükség van rá. A test és a lábak további részleteit betöltik töltőanyaggal. És csak azután, hogy a fülek vannak behelyezve nezashitye borjú helyét és benyújtott egy rejtett varrás.

Tilda nyúl. minta

szájkosár

A Harha nyúl tilde önkényesen alakulhat ki. Fontos, hogy az ízületi varrat függőlegesen haladjon középen, és az orrhoz hajlítsa. A színes szálak a fején hímzett orr, szem és száj. Díszítő kozmetikumok segítségével az arcon egy blushot adhat.

Tilda nyúl. minta

ruházat

A tilde ruhák szabása is segít «Ruházat a Tiger Hare» mintákhoz. A fiú nyája számára varrni bugyit és kabátot, egy lányt - szarafant. Ruhák tilde vágott ki a minták és varrt a rossz oldalon. Esztergálás és vasalás, ruhákat kell díszíteni. Ez hasznos lehet a hímzés vagy a tapéta felületén. A ruhadarab gyöngyökkel hímezhető.

Tilda nyúl. minta

A pulóvereken a szövetet félbe kell hajtani, és egy mintát kell alkalmazni a kialakított hajtásra. Vágjon két hasonló alkatrészt, és hagyja a derékrészeket és az alsórészeket. Mindkét rész össze van varítva, a minta alapján. És kész nadrágot viselnek a tilden és varrják a derék mentén.

Természetesen a Hare ruha elegánsabb a tilden. Ő számára is, "Ruha a kopás farka" mintázat (nyári változat a hevedereken). A ruhadarab ilyen részletekkel készül: egy szögletes alakú szövetdarab a szegélyen (a méret a baba méretétől függően választódik ki), vállpánt és hevederek. A ruhát a minta szerint varrják.

Tilda nyúl. minta

Végül a Hare készen áll. A házban egy hangulatos sarok díszíthet, vagy csodálatos ajándék lehet!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 + = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: