Kézi szappan “Szív”. Mesterkurzus fotóval

Valentin nap ... Ez az ünnep lélegzetvisszafojtva várják sokan szeretik szerte a világon, ez a mai napig is egy szerelmi vallomás, hogy azok, akik kedves a szívnek. És nem feltétlenül mutatják érzelmeiket verbálisan, kellemes meglepetést jelenthet a szerető (k) számára, és minden azonnal világossá válik. De a meglepetés kell az eredeti és a téma, mint látod, adja meg kedvesét férfi a Valentin nap mellett zokni, vagy ami még rosszabb, truselya, valahogy nem romantikus. Egy másik dolog, ha ajándékot csinálsz a saját kezeddel, és még hasznos is lehetsz. Egy ilyen ajándék lehet kézzel készített szappan. Nos, annak érdekében, hogy ne felejtsük el a szeretet szabadságát, a szappannak szív alakúnak kell lennie.

És így, kézzel készített sapka - mesterkurzus

Az ilyen kézzel készített szappan elkészítéséhez szükségünk lesz:

  • Szappanalap természetes oliva - 100 gr.
  • Alap makadámia és szőlőmagolaj
  • Rózsa és barack illóolaj
  • Piros kozmetikai festék
  • Golden Gliter
  • Titán-dioxid
  • alkohol
  • Szilikon alakú "Szív"

Gyártás:

A szappanalap darabokra vágódik, ez megkönnyíti és felgyorsítja az olvasztás folyamatát mikrohullámú vagy vízfürdőben.

Kézi szappan szív

30 gramm szappan bázist megolvasztjuk azonnal (10-15 másodpercig mikrohullámú sütőben, vagy 7-10 perc vízfürdőn), majd hozzáadjuk benne a bázis olaj, makadámia (2 csepp) és 2 csepp rózsaolaj, 2 csepp vörös pigment és arany csillogás a kés hegyén. Mindegyik vegyes.

Kézi szappan szív

A szilikon alakban az alapokat kis szívet öntjük az élek és a központi szív felé. A buborékokat alkoholból eltávolítjuk és az alapot megszilárdítjuk. Ha az alapréteg megszilárdul, akkor lehetőség nyílik arra, hogy eltávolítsa a foltok narancssárga rúdját - amely a határokon kívül esett.

Kézi szappan szív

Miután további 30 gramm megolvad szappant bázis, hozzátéve, szőlőmagolaj (2 csepp), barack olaj (2 csepp), titán-dioxid a lapátok csúcsa. Keverjük.

Kézi szappan szív

Az előző réteget alkohollal megszórjuk a jobb varrás érdekében, és töltsük be egy új réteg vékony rétegével. A buborékokat alkoholból eltávolítjuk. Hagyja a réteg megszilárdulni.

Kézi szappan szív

Most megolvasztottuk a fennmaradó bázist, adjunk hozzá szőlőmagolajat, 2-3 csepp olajat, vörös pigmentet (3 csepp) és arany vitorlázót. Keverjük.

Kézi szappan szív

Az előzőleg már fagyasztott réteget alkohollal kezeljük, és az új vörös rétegeket öntjük. A buborékokat eltávolítjuk, és a szappant teljesen megszilárdítjuk.

Kézi szappan szív

A szubsztrátum teljesen megszilárdulása után távolítsa el a szappant a formából és vágja el a nem egyenletes széleket a késsel. Az otthoni szappanozás vége.

Kézi szappan "Szív" készen áll a használatra, továbbra is gyönyörűen csomagolni, és biztonságosan átadhatja a szeretteinek.

Kézi szappan szív

*

Kézi szappan szív

*

Kézi szappan szív

*

Kézi szappan szív

Élvezze a szappant!

Szerző: Julia Ulyanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 8 = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: