Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Maimuță din hârtie Este un lucru ciudat pe care toți copiii îl plac fără excepție și trebuie să remarcați imediat că puteți lucra într-o gamă largă de tehnici, de la cele mai simple aplicații și până la sfârșitul volumului.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Acesta este un articol foarte simplu care poate fi realizat împreună cu copiii preșcolari sau copiii de vârstă școlară. Pentru a lucra, aveți nevoie de hârtie colorată, precum și de carton. În prealabil este necesar să găsiți șabloane de maimuțe diferite pe Internet, dacă aveți talent artistic, atunci puteți desena detaliile ornamentului.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Tăiați, folosind materiale de hârtie colorate, toate elementele "maestrului": picioare, stilouri, trunchi, cap și coadă. Puteți tăia și banana galben. Acum este necesar să lubrifiați fiecare element cu adeziv PVA din partea inferioară și să îl lipiți pe fundalul cartonului pre-selectat în ordinea cerută.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Aplicația "Botul de maimuță" poate fi făcută cu ușurință chiar și de către cei mai mici copii. Mai întâi trebuie să tăiați toate cele 5 elemente necesare (acestea ar trebui să fie destul de dense), să desenați un marker negru sau stilou și nas și să vă tăiați ochii. Acum, lăsați-l pe copil să țină totul în ordinea necesară.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Origami din maimuță de hârtie

Arta japoneză de origami din hârtie a cucerit mulți copii și adulți, trebuie să fiți de acord, aceasta este o adevărată magie, când o figură amuzantă ajunge la lumină, iar pentru crearea ei aveți nevoie doar de cea mai obișnuită frunză de hârtie.

Luați foaia de hârtie și o îndoiți în jumătate, două colțuri se îndoaie la pliantă. Înapoi în colțul inferior. Cifra îndoită în jumătate și apoi întoarce-o.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Deschideți stratul și pliați buzunarul, pliați botul în jos, apoi lăsați-l cu mâna. Îndoiți botul cu un acordeon, îndoiți colțul din spate. Acum rămâne doar să pictezi un animal amuzant și poți începe un joc distractiv.

Asigurați-vă că pentru a plia și sarami maimuță origami.

Iată o altă opțiune manual de maimuță, executat în tehnica japoneză. Ca urmare a eforturilor dvs., veți obține o figură plată care poate servi drept marcaj.

Maimuță din hârtie - o schemă de origami

Începe cu faptul că pătratul de hârtie trebuie să fie pliat de-a lungul diagonalelor "văi" și munți de-a lungul liniilor care leagă centrele părților anterioare. Extindeți și pe acele pliuri care s-au transformat, transformați singura frunză într-un patrat dublu. Înclinați la laturile diagonale centrale adiacente ale unghiului deschis.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Îndoiți colțul de sus și îndoiți faltele. Stratul superior se deschide prin ridicarea colțului inferior, iar colțurile laterale sunt îndoite. Ca urmare a manipulării, veți primi un romb.

Billet se întoarce și face aceleași manipulări pe partea din spate - îndoiți laturile pătratului și transformați-l într-un romb.

Pe ambele părți faceți o altă pereche de pliuri. Stratul superior al materialului unei părți trebuie să fie înlăturat, îndoit.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Tăiați unghiul sub linia de pliere. Restul segmentului - va juca rolul unei frunte convexe a maimuței.

Banda pliată de material este îndoită în sus și pe laturile se îndoaie două pliuri, care vor juca rolul urechilor.

Rotiți piesa de prelucrat peste. Formați partea frontală stângă. În partea stângă a maimuței dvs. origami, faceți o crează.

Deschizând foaia de hârtie și schimbând pliul longitudinal al "dealului" în "vale", îndoiți unghiul piciorului. Verificați dacă laba este coborâtă. Faceți cotul cotului, îndoiți colțul.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Formați laba dreaptă cu o pereche de falduri. Tăiați triunghiul inferior. Debbiți colțurile picioarelor posterioare, trageți ochii și câteva convoluții pe frunte. Dacă nu înțelegeți cu desăvârșire toate pliurile, asigurați-vă că vă uitați, cum se face un film de maimuță pe hârtie.

Faceți și o cutie de hârtie, schema de origami este pe site-ul nostru.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Cum să faci o maimuță din hârtie într-o tehnică de quilling

Originalul "manopera" tridimensională va fi un accesoriu minunat de Anul Nou, nu este niciun secret că Anul Nou 2016 va avea loc sub auspiciile Maimuței Fiery. Asigurați-vă că faceți, de asemenea, o frumusețe de Anul Nou de pe hârtie - herringbone.

Pentru a crea o maimuță de quilling veți avea nevoie de următoarele materiale:
- fâșii de căptușire de culoare brună cu o lățime de 5 mm;
- Fâșii de culoare verde, bej și galben, cu lățimea de 3 mm;
- Instrument de tăiere;
- line;
- adeziv PVA.

Rotiți câteva cifre rotunde solide cu un diametru de 24 și 26 mm (luați dungile maro). La vârfuri, aplicați adezivul PVA și cleiul. Apoi, degetele lor formează semiconete - veți obține două jumătăți din vițelul maimuței.

Este necesar să răsuciți o pereche de cercuri cu un diametru de 26 și 30 mm, transformându-le în conuri blunted. Dintre aceste elemente, capul va fi ulterior compus.

Beige strips quills sunt necesare pentru a răsuci un cerc cu un diametru de 20 mm. Pe ambele părți, strângeți cercul cu degetele pentru a obține forma "ochiului".

Pentru a crea o burta, face un cerc liber cu un diametru de 22 mm (benzi bei sunt utile) și, de asemenea, să-i dea forma unui "ochi".

Pentru a face urechile, trebuie să formați un cerc de benzi maro și bej, apoi să dați urechilor forma dorită. Pentru a face picioarele și palmele, faceți un cerc mic dintr-o bandă bej și apoi le dați o formă în formă de inimă. Pentru toate cele patru membre, împingeți o bandă maro.

Toate elementele trunchiului și ale capului ungurează abundent adezivul PVA și așteaptă o uscare completă a cifrelor de fasonare. După uscare, lipiți împreună piesele, inserând una în cealaltă. Pune-ți picioarele și palmele pe membrele tale.

Maimuța este aproape gata, este necesar să se creeze un "cadru" pentru ea. Pentru a face o crenguță, este necesar să răsuciți un cerc strans (utilizați dungi maro) și apoi trageți-l într-un con. În interior, ar trebui să pierzi PVA. Răsuciți cercul liber de galben, transformați-l astfel încât să se obțină o banană.

Faceți mici cercuri goale de culoare verde, dați-le forma "ochilor" - aveți frunzele. Acestea ar trebui să fie lipite la creasta, maimuța adeziv nas și ochi, adeziv la ramura. Fixați o banană pe burtă, lipiți mânerul deasupra - aveți un animal mic amuzant.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Poți să faci și cea mai simplă maimuță, pe cale de a fi, cu ajutorul unui adult, o astfel de opera de artă se va dovedi chiar și pentru un copil asiduu de cinci ani. Luați fâșii de coacere de orice culoare doriți, rotiți detalii în formă de lacrimă pentru picioare, perii, pusik, urechi, o bucată rotundă pentru cap. Fixați totul pe substrat cu PVA (aceasta este cea mai bună versiune a adezivului pentru creativitatea copiilor) în ordinea propusă în fotografie sau într-un ușor diferit. Loviți ușor 3 benzi - acestea vor juca rolul de labe și coadă, coada ar trebui să fie ușor îndoită și lipiți până la capăt, astfel încât "maestrul" să fie mai voluminos.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

Maimuță de hârtie de maimuță

Suntem cu toții interesați, cum se face o mască de maimuță din hârtie, deoarece acest accesoriu este perfect pentru orice carnaval. O dată este necesar să spunem că masochka este făcut ușor și simplu, fabricarea sa nu ia mult timp.

gândire, cum să faci o mască de maimuță cu mâinile tale în afara hârtiei? Folosiți în acest scop materiale precum ziarele - le puteți obține fără probleme, sunt ieftine, iar lucrarea este pur și simplu superbă. Copilul tău pe matineu va fi într-un costum de casă, și asta întotdeauna arată extraordinar de drăguț.

Mai întâi de toate, trebuie să îndoiți ziarul de mai multe ori la o lățime de un an și jumătate sau două centimetri. Faceți un cadru de capace din benzi folosind un capsator. Pentru a începe, măsurați circumferința capului copilului și, în funcție de numărul obținut, selectați dimensiunea dorită.

Apoi înfășurați cadrul cu hârtie albă și fixați ridurile de pe vârf. Vopsea piesa cu o vopsea maro și așteptați până când se usucă complet. În acest moment ar trebui să tăiați botul, urechile și ochii maimuței. Check out maimuta de maimuta cu mainile tale din hartie - dacă sa uscat, puteți atașa toate elementele cu adeziv, apoi o uscați din nou.

Aici aveți un rol costum de maimuta cu mainile tale din hartie. O astfel de pălărie originală poate fi deja purtată pe fâșii și trimisă matinilor.

Maimuță din hârtie: cum să vă faceți propriile mâini

O maimuță dintr-o hârtie cu mâinile proprii

Vă sugerăm să faceți asta maimuță voluminică din hârtie cu model, procesul de realizare este ca orice copil.

Luați tava de carton de sub ouă, tăiați câteva celule (sau o altă cantitate de care aveți nevoie). Aceste celule vopsite în maro și se lasă să se usuce. În acest moment, aveți grijă de botul animalului rău - pentru această utilizare maimuță din circuitul hârtiei.

Transferați detaliile șablonului la hârtie sau carton foarte dens, apoi decupați.

Cercul cercului cu un stilou negru din pâslă, atașați un detaliu al feței la celălalt. Desenați un marker sau markeri pe ochi, nas, gură, partea superioară a capului, într-o culoare maro deschisă.

Verificați piesele din celule, dacă acestea sunt complet uscate, apoi utilizați un șurub pentru a face găuri pentru coadă, picioare, mâini și cap.

Taie trei bucăți de sârmă de scorțișoară în maro. O bucată de sârmă ar trebui să treacă prin orificiul pentru coadă și să se întindă prin orificiul capului, la capătul să îndoaască firul cu o buclă. O pereche de alte segmente ar trebui să treacă prin găurile din corp pentru brațe și picioare, de asemenea la capetele îndoite de bucle. Atingerea finală este lipirea capului.

Fără îndoială, ar trebui să construiți și să decorați pentru maimuță "meseriaș" - luați o cutie goală, decorați cu guașă sau acuarelă cu o nuanță verde, așteptați să se usuce complet.

Din tava de ou, tăiați o altă celulă, de asemenea pictați-o în verde. Acum luați o bandă verde de hârtie, care pe lungime ar trebui să fie egală cu circumferința bazei celulei. Tăiați marginea de-a lungul întregii lungimi. Tăiați-l sub un unghi, simulând iarba. Cu ierburile rezultate, acoperiți celula. Tăiați frunze de diferite nuanțe verzui, lipiți fiecare frunză unul cu celălalt. Lăsați frunzele pe o creangă.

Într-o cutie cu un șurub, faceți o gaură de acest diametru, astfel încât o ramură artificială să se potrivească în ea. Introduceți pătrunderea în gaură, fixați-o cu adeziv pentru a obține rezistență, lipiți-o în jurul iarbă. Peisajul rezultat trebuie suplimentat cu maimuțe. Acum știi, cum să faci o maimuță cu mâinile tale din hârtie.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: