Lepim cu copii. Pui Ryaba din clasa de masterin cu plasmă cu fotografie

Poate o miniatură despre puiul Ryaba - acesta este primul basm, pe care toți copiii îl vor recunoaște. Le place să aud despre modul în care femela a pus un ou ca el a încercat să rupă un bunic lungă perioadă de timp și o femeie, ca un ou de aur transformat în continuare. Și această poveste bună poate fi reprodus sub formă de jucării din lut realizate manual.

Puiul Ryaba din plasticină

Cu copiii, este întotdeauna interesant să creezi ceva, să comunici. Și Speckled Hen, a făcut cu propriile mâini, puteți face un adevărat spectacol, să vină cu versiunea lor de continuarea poveștii. Nu pune off pentru o lungă perioadă de timp exercițiu util, mai ales în cazul în care copilul ar fi cerut, după ce a antrenat un copil mic, în viitor, și el va începe să facă ceva.
Ce să se pregătească pentru modelarea puiului:
  1. Negru, alb, portocaliu, lut roșu;
  2. Brown, alb bej pentru modelarea unui cuib cu ouă.

Cum sa faci un pui cu mainile tale

1. În primul rând, pregătiți un set de plastilină. Puiul poate fi viu sau alb, așa cum se întâlnește adesea în gospodăria din sat. Dar suntem interesați de sculptura de pui Ryabye. Și acest lucru este posibil numai cu utilizarea de plastilină alb-negru. în plus, de asemenea, nevoie de portocaliu și roșu, pentru că un pui trebuie să fie ciocul și, deși mici, dar creasta.

Puiul Ryaba din plasticină
2. Metoda propusă de modelare este concepută pentru copiii mai mici, nu există detalii complicate. Începeți să creați figura de la formarea unei mingi negre moi.

Puiul Ryaba din plasticină
3. În timp ce mingea nu este înghețată, extindeți coada. Astfel, în acest stadiu, un trunchi cu o coadă în formă de fluier se va întoarce.

Puiul Ryaba din plasticină

4. Pe marginea ovală, va exista un cap în viitor. Pentru ea, trebuie să vă pregătiți ochii cu elevi, un mic ciuc ascuțit de culoare portocalie și pene de culoare roșie pentru o scoică.

Puiul Ryaba din plasticină

5. Faceți acum puiul de pui marcat, atașând puncte albe la trunchi în multe locuri. Faceți acest lucru în mod arbitrar, dar acoperiți întreaga suprafață cu detalii, cum ar fi mazărea. Scoateți bilele mici, apoi apăsați degetul pe suprafața neagră.

Puiul Ryaba din plasticină

6. Adeziv în fața ochilor și cioc, deasupra scoici. Acum puteți vedea o găină, care stă în cuibăr pentru o perioadă lungă de timp, încălzind puii ei. Lăzile puiului nu o vom face, din moment ce îl planificăm pe ouă, dar trebuie să facem aripi.

Puiul Ryaba din plasticină


7. Faceți două aripi în aceeași scară ca și trunchiul. Pe părțile negre plate, lipiți mazărea albă mică. Faceți, de asemenea, o perie maro subțire pentru un cuib de casă confortabilă și caldă, în care ouăle se vor coace.

Puiul Ryaba din plasticină

8. Lipiți peria în jurul circumferinței, răsuciți firele plastiline. Când scaunul rotund este gata, umpleți-l cu ouă ovale de diferite culori.

Puiul Ryaba din plasticină

9. În partea superioară, plantați găina dreaptă. Dar înainte de aceasta, asigurați-vă că lipiți părțile laterale ale aripilor corpului, deoarece sunt gata.
Puiul Ryaba din plasticină
Acum avem un pui care stă pe ouă. Cât de interesant este să faci astfel de meserii cu copii. În același timp, vă pot spune cum se nasc puii, ce bun sunt oameni păsările de curte, în cazul în care ei trăiesc, ceea ce mănâncă. Multe informații noi și utile sunt învățate de copii în timpul unei lecții interesante. Și acum, ia cocoșul pentru cocoș.

Puiul Ryaba din plasticină
Puiul Ryaba din plasticină
Puiul Ryaba din plasticină

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 + = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: