Ecran de zăpadă ecologic din viță. Clasa master cu fotografie pas-cu-pas

Nu este nimic mai bun decât un dar făcut de sine. Este imboldat de iubire, cu caldura mainilor, a sufletului uman. Și nu este nimic mai bun atunci când un dar nu distruge natura, ci, dimpotrivă, o păstrează. În fiecare toamnă, milioane de locuitori de vară tăie struguri și ard vițe inutile.

Stai! Dintre acestea, acum nu mai este nevoie de "bastoane", puteți face meșteșuguri minunate din materiale naturale! Vreau să vă aduc în atenție o fulg de zăpadă, pe care copiii vă pot ajuta cu ușurință să faceți. Baza fulgului de zăpadă este vița de vie, dar puteți folosi orice ramuri mai mult sau mai puțin groase.

fulg de zăpadă dintr-o viță de vie

Pentru producție fulgi de zăpadă de pe o viță de vie, am tăiat "razele" viitoarei noastre fulgii de zăpadă. Dimensiuni, cantitate - totul depinde numai de imaginație.

fulg de zăpadă dintr-o viță de vie

Și acum vom continua cu cele mai interesante! Începem să decorăm fulgii de zăpadă. Aici putem ajuta ramurile de ienupar. Avem nevoie de ele doar pentru a da farmecul de iarnă. În orice parc puteți găsi cu ușurință ace potrivite. Toate adezivul cu un pistol de lipire sau un moment de lipire.

fulg de zăpadă dintr-o viță de vie

Și apoi totul este limitat doar de imaginația ta. Folosiți orice resturi și resturi din lucrări de finisare, margele, hârtie de ambalat, fire, butoane, margele, paiete. În general, tot ce găsiți la îndemână. Nu vă fie frică să experimentați!

fulg de zăpadă dintr-o viță de vie

fulg de zăpadă dintr-o viță de vie

Și aici eco-friendly fulgi de zăpadă de pe o viță de vie, care nu se topesc niciodată gata! Un astfel de cadou nu numai că va decora perfect orice interior, ci vă va reaminti de vară într-o seară rece de iarnă!

fulg de zăpadă dintr-o viță de vie

fulg de zăpadă dintr-o viță de vie

Autor: Ageeva Lyudmila Georgievna

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 14 = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: