Mehke igrače z lastnimi rokami. Bunny. Vzorec in opis

Ne ve, kako šivanje zajca s svojimi rokami, potem je ta mojstrski razred za vas. Z uporabo naših vzorcev in priporočil, boste zagotovo dobili tako očarljivo mehko igračo, ki jo izdelujejo vaše roke.

mehki kunci

Lepota te mehke igrače je, da lahko za njeno izvedbo izberete absolutno enobarvno ali večbarvno tkanino - bombaž, runo, flanel, kaliko itd.

Tudi za izdelavo te mehke igrače boste potrebovali:

  • gumbi za pritrditev ročic in nog;
  • igla in nit;
  • škarje;
  • polnilo - sintetična bombažna volna, sintepon, bombažna volna;

Igro zajček z lastnimi rokami - žensko

1

2

Najprej prenesite vse podrobnosti vzorca na izbrano tkanino in skrbno jih izrežemo, tako da dopolnjujemo šive. Nato spravite vse dele v parih, obrnite navznoter in jih skupaj zmešajte, ne da bi pozabili, pustite izklopljene sedeže, da bi obrnili del in polnili.

Po tem, ko so vsi elementi igrače zasejani in izstopni na sprednji strani, nadaljujte s polnjenjem s sintetičnimi polnili. Potrebno je začeti polnjenje iz oddaljenih kotičkov, postopoma se približevati luknji, skozi katero poteka pakiranje. Dobro razdelite polnilo na vsa področja polnjenega dela, boste pomagali navadnim svinčnikom ali lesenim kitajskim palčkam, majhne dele pa se lahko polnijo s prigrizki.

Vse polnjene podrobnosti se šivajo s skrivnim šivom in nadaljujejo z montažo igrače. Upoštevajte, da so tačke (ročaji in noge) prišite s pritiskom na gumb, mesta za šivanje vseh krakov na vzorcu so označena s krepko pike. Po istem principu so izdelane številne igrače, med njimi mehke slonske igrače z lastnimi rokami, katerih glavni razred je na naši spletni strani.

Kaj je mehka igračka zajček z lastnimi rokami, skoraj pripravljena, ostane šivanje oči in vezenje z gostim navojom.

Taka igračka, zajček, kot tudi druge, igrače z lastnimi rokami, mojstrski tečaji, ki jih najdete na naši spletni strani, lahko darujete kot darilo ne le otroku, temveč tudi odraslim.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

90 − 85 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: