Сватба scrapbooking: стъпка по стъпка майсторски класове с снимка

За да направите незабравими деликатни и красиви неща, напомнящи за един от най-щастливите дни в живота си, този тип модерни занаяти ще помогне scrapbooking - сватбен албум, покани, поздравителни картички, карти, рамки, както и много други неща, всичко това става неразделна част от празника и би било желателно те да изглеждат по подходящ начин.

Днес не е трудно да получите всичко необходимо за сватба в специални магазини и салони, но това не спира много бъдещи младоженци да бъдат изкушени, поне частично, да създадат собствена сватба със собствените си ръце. И трябва да кажа, че това не е лош резултат за много хора.

Ако искате да направите нещо подобно за собствената си сватба, неговите приятели и роднини знаят или просто начина, по който тази колекция от работни срещи с вас в това определено ще ви помогнат, и кой знае, може би в бъдеще, това е сватба лексикони става вашето хоби или дори един от допълнителните доходи.

Сватбен Scrapbooking майсторски клас за вас

Cреколта карти за скрап Поздравления. Майсторски клас номер 1.

Сватбени Scrapbooking

Преди колко години днес все още е прието да се даде сватбени поздравителни картички, които дойдоха гостите напускат своите най-искрени, топли и добри пожелания. Разбира се, съвременните пощенски картички са различни от тези, които са били преди двадесет или тридесет години. На първо място своята креативност и оригиналност, като че ли, преди да бъдат отпечатани в печатница в големи издания, а другата половина дойде на гости на сватбата може да даде точно същата бланкетни работата, днес, в повечето случаи това е високо качество на ръчно изработени. Освен модерна пощенска картичка може да бъде направена по искане или по своя собствена, така че той е идеален за младоженци и съществува известен смисъл не вписан само в думите си, но всички от външния им вид.

Как да направите една от тези поздравителни картички със собствените си ръце под формата на силуети на булката и младоженеца, ще ви кажем в нашия първи майсторски клас.

За да имаме красиво изработени сватбена карта със собствени ръце scrapbooking, имате нужда от следните материали и инструменти за тях:

- плътна хартия за скрап от черен цвят или двустранен черен картон;

- Скрап хартия с бяло и черно релефно щамповане;

- двустранна залепваща лента;

- бяла тънка сатенена лента или подходящ декоративен плик;

- ножици;

- лепило;

- линия;

- прост молив;

- кука за плетене на една кука;

- тънък лист за облицовката.

Поздравителна пощенска картичка, сватба scrapbooking снимка и описание на работата по стъпки.

Първата стъпка. За нас ще получите готов otkrytochku размер петнадесет до дванадесет сантиметра, ние трябва да skrapbumage черен равенство с прост молив и линийка правоъгълник дванадесет сантиметра широка и дълга тридесет сантиметра.

Втората стъпка. След това изрязахме правоъгълника с ножици по контура. Това може да се направи и с хартия нож под владетеля, така че дори линията на рязане се получава равномерно и точно.

Третата стъпка. След това трябва да сгъне празно в желаната форма, поздравления картички, това постави правоъгълника на масата, задната страна нагоре, и измерване на десния край към средата на десет сантиметра. Изчертаваме отгоре правоъгълника под владетеля с главата на плетената кука дори вертикална линия, която ще определи бъдещата линия на прегъване. Можете също така да го държите с химикалка, в която са изтеглени макароните или специално устройство за щамповане.

Четвъртата стъпка. От лявата страна на ръба към центъра отстъпваме пет сантиметра, а също така правим права вертикална линия с кука за плетене на една кука.

Пета стъпка. Нежно извийте детайла и получете желаната форма на поздравителни картички за сватбата.

Сватбени Scrapbooking

Шестата стъпка. Базата е готова, обръщаме се към производството на декоративни елементи, те се правят под формата на сватбена рокля на булката и смокинг на младоженеца. За да направите това, използваме шаблоните по-долу, които първо отпечатваме върху лист хартия, след това изрежете върху контура и прехвърлете, за да отрежете хартията с обикновен молив. На бяло ще направим скица на роклята и част от ризата, а на черно ще нарисуваме вратовръзка и част от смокинг яката.

Снимки за сватба scrapbooking

Сватбени Scrapbooking

Седма стъпка. Внимателно изрежете всички детайли с ножица.

Осмата стъпка. След това украсете сватбената рокля с малък елегантен лък, завързан с тънка сатенена панделка около кръста.

Деветата стъпка. Също така ще съберем всички подробности за част от смокинга, а именно на бяла повърхност ще се придържаме с черна ревера и легенда, както и с две малки халки - копчета.

Десетата стъпка. Първият лепило въз основа на рокля за това приемане залепваща лента, е отрязана от него малък площад, със страни около един сантиметър, с помощта на това отдават елемента с ръба на сгънатите половини на картата, така че в половината рокля е една част от спазват, а вторият излезе извън картонената кутия (виж снимката).

Сватбени Scrapbooking

Единадесета стъпка. До роклята от другата страна на пощенската картичка от по-голямата страна лепим парче смокинг, така че в затворена форма на пощенската картичка силуетите на младоженците бяха един до друг.

Сватбени Scrapbooking

Сватбени Scrapbooking

Дванадесетата стъпка. Вътре в пощенската картичка поставете тънък лист от скраб, за поздравителни думи те могат да бъдат отпечатани веднага или по-късно на ръка. Вторият вариант, по наше мнение, е по-духовен и топъл.

Сватбени Scrapbooking

Пощенска картичка - в готовност, в допълнение към нея можете да направите сватбен плик, лексикони защото това ще работи добре. Тук просто трябва да вземете тънка бяла хартия за скрап, да се притеснявате или някакъв лек печат и да лепите обичайния плик, като се има предвид размерът на пощенската картичка.

Ckrapbooking сватбен албум, майсторски клас№2.

Сватбени Scrapbooking

Днес стана много популярна да подпишеш желанията на сватбените албуми на сватбата и трябва да кажа, че това е много интересно и удобно нещо. Съгласете се, колко приятно е след много години или годишно по случай годишнината от сватбата да го отворите и да прочетете пламенни и добри пожелания към вашия адрес. Като цяло такъв албум е алтернатива на всичките ни поздравителни поздравителни картички, за разлика от тях, тук всички желания се събират заедно и не е нужно да преминавате през всеки отделно.

Можете да си купите подобен албум с желания без особени затруднения в съответните магазини, но всички те са предимно от един и същ вид, незабележими и често не са подходящи за стил и цвят на сватбата. Но не се разстрои, за да ви помогне да дойде декоративна scrapbooking техника, която превръща всичко в изключителна една.

Как да трансформираме неописуем албум на желанията и да го направим уникален, ще ни каже следващата майсторска класа.

За да работите с нас, ще ви е необходимо:

- закупен албум за желания или друг подходящ за размера и формата на книга, бележник и т.н. твърди корици;

- листов синтпон;

- бял сатен;

- бяла оргазма;

- широка кремава сатенена лента;

- големи самозалепващи се кристали;

- картон;

- лепило;

- скрап хартия със сметана;

- лепило (горещо).

Ckrapbuking сватбен албум със собствени ръце - описание на произведението.

1. Според нашата идея, ние zadekoriruem твърд покриване албум снежно бял сатен и органза, и в нашата версия ще бъде мек и проветрив. Нека да започнем със синхрон лист, да го разпространи на масата и да го прикачи към албума в разгъната форма и да изрежете контур.

2. След това залепваме синтипона директно върху твърдия капак с горещо лепило.

3. След като същия този принцип за обособяването дясната част на капака на бял сатен, но за разлика syntepon направи резерв от всяка страна на около четири до пет сантиметра.

4. Завийте капака с кърпа и огънете краищата навътре, където са добре залепени. Сега нашият албум има красива база, може да го оставиш така, да го украсиш с малки изкуствени цветя, панделки, мъниста и т.н., но ще продължим нататък.

Сватбени Scrapbooking

5. За да направите това, вземете малко бяла органза или тюл и го затегнете, преди да го драпете в хаотичен ред на предната част на черупката. Точно като сатен, обвиваме ръбовете на оргазма и я залепваме на гърба.

Сватбени Scrapbooking

6. Място, където свършва и започва органза атлас zadekoriruem широка панделка бежов оттенък, ръбовете му, както и всички останали залепени вътре, и лента самата лента украсяват красива голям лък, образувана от една и съща физическа лентата.

Сватбени Scrapbooking

7. След това ще украсим оргазма, затова избрахме големи самозалепващи се улици. Но ние не трябва да се разчита на присъствието на лепилото, което е достъпно за тях, да не забравяме, че Бюд албум през цялото време е във вашите ръце, тя ще предаде на приятел, приятел, много време, за да се отваря и затваря, така че най-добре е да се осигури лепило кристали с горещо лепило. Направете това внимателно, за да не попаднете случайно на снежнобялата тъкан.

8. външната част на албума е готов за поздравления, сега за интериора, ако листата, които са били там първоначално отговарят на вас, да ги оставят непроменени, ако не, леко намаляване и премахване на цялото съдържание, а вместо това режат размер листове skrapbumagi. В допълнение към тази опция можете да отпечатате самите страници, затова трябва да намерите подходящите интернет ресурси сватба фон за scrapbooking и да се възползвате от тях.

9.After като страниците с албуми са готови, можем да лепило само на предната и задната част на капака на задната страна, като се използват за тази цел хартията нежни нюанси на бежовото, който е по-добър от пръчка горещо лепило и двустранен лента ленти.

Сватбени Scrapbooking

Работата свърши, готовият албум! Между другото, според същия принцип може да бъде съставен и сватбен фотоалбум, лексикони вие със сигурност ще помогнете в това.

3. Покани за сватба. Мастър клас номер 3.

Сватбени Scrapbooking

Друга непроменена сватбена традиция, която не е била счупена от много десетилетия, изпраща покани на гостите за сватба. Преди това такава покана са обикновените печатни карти и нищо специално открои днес сватбени покани може да каже не само за това къде и кога значим празник ще се състои, но и намек за нас в появата им по темата на събитието, цветовете и атмосферата.

Както всичко, описано в нашата дълга статия, покани, можете да си купите в магазина и да го направите сами. Как да го направите сами, ни казва следващия майсторски клас.

За работа ще се нуждаем от една покана:

- Хартиени заготовки за писане на текстови покани, бял или бежов цвят със средна плътност, ширина от десет сантиметра и дължина петнадесет;

- Хартиена сбирка за табели със средна плътност с бял или бежов оттенък, три сантиметра широк и пет сантиметра дълъг;

- Скрап хартия за свитъци, в червени нюанси, четири сантиметра широк и десет дълъг;

- сатенена панделка, червена, широка един и половина сантиметра, дълга десет сантиметра;

- космат с дължина осемнадесет сантиметра;

- пуншън офис;

- Скоч лента двустранен тесен;

- ножици;

- линия.

Описание на работата.

1.На заготовки отпечатайте преди това изобретен и въведен текст, като използвате декоративни шрифтове. Cscrapbooking военни надписи, както и много, много по-лесно можете да намерите в бездънните интернет ресурси.

2. След това от заготовки оцветени парче хартия, формиращи ролки под формата на цилиндри, така че те са здраво съхранява и разгъната, са закрепени отвътре с адхезивна лента (двустранно).

3. След центъра, всеки превъртане е декориран със сатенена лента, ръбовете му са закрепени към основата с лепило или скоч лента.

4. За да е ясно, че това е покана за сватбата на бланки за етикетите разпечатате съответните думи и веднага всеки в горния ляв ъгъл на извършвате с помощта на офис перфоратор една дупка.

5. Чрез отвора, издърпайте навития кабел и завържете етикета към свитъка.

Сватбени Scrapbooking

6. Остава само да вмъкнете поканата в свитък, сгънат в епруветка.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 + = 81

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: