Razglednice za otroka

Včasih želim svojega malega človeka z lepo razglednico z lastnimi rokami in tako izraziti nežne materinske občutke. Če imate tudi hčerko, jo lahko tudi pripnete ustvarjanju mojstrovine. Otrok bo seveda z veseljem prenašal brata in njegovo ljubezen. Kaj? razglednice fantje lahko storim?

razglednice fantje

Najprej se odločite za splošno idejo in slog za prihodnjo razglednico. Lahko odraža interese in interese vašega fanta. Če ima radi nogomet ali tenis - naredi razglednico v obliki lopute ali loparja; če ima najljubšo skupino ali ekipo - naredi kolaž s svojo podobo na naslovnici; če ima radi avtomobile, potem mu postavi razglednico v obliki avta.

razglednice fantje

Kot dekorativni elementi za razglednice fantje lahko uporabite:

* za vojaške razglednice - mini modeli mitraljeza, pištol in druge vojaške opreme, kovinskih brad in majhnih fotookvirjev;

* za avtomobilske razglednice - papirni in kovinski modeli motornih koles in avtomobilov, mini kolesa in krmil, nalepk in okrasov železa;

* za razglednico mlademu ribiču - kljuke, plavajoče, modele majhnih rib iz razvojnega setja za otroke, vinilne volumetrične nalepke in ribje magnete.

razglednice fantje

Če greste na obisk novorojenčka, potem obstaja veliko idej za take kartice. Na primer naredite smešno in nenavadno karto v obliki plenice ali otroškega vozička z uporabo papirja za beleženje knjig. Zapišite lepe in prijazne besede - in vaša razglednica nikomur ne bo pustila ravnodušnega.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 86 = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: