Покани за годишнината от сватбата в техниката на scrapbooking. Майсторски клас с поетапни снимки

Днешният майсторски клас е посветен scrapbooking техника. В живота на всяка двойка рано или късно идва моментът, когато съвместен живот достигне определена значителна дата, като 1 година, 5 години, 10, 15, 20, 25 или повече години. Всяка от тези дати има своя собствена символика и нейното име, така че обичаите за празнуване на всяка дата са особени и минали на пръв поглед, но не по еднакъв начин. Всяка такава значителна дата преминава веднъж в двойка, затова всяка от тях е особено важна. Празникът или триумфът наистина е необходимо, за да го изчакаме, да се подготвим за него и да се радваме на неговата обида, наслаждавайки се на празника. Ето, например, като значителна дата за семейния живот като на 10 години, а сватбата се нарича също и "Пинк сватба", съответно, и всички тонът на този празник трябва да бъде пряко свързана с розово. Такива дейности се празнуват главно в семейния кръг, близки приятели и роднини, но компанията не може да се каже, да събира малки. Тук вече е необходимо да опитате, че не само ще си спомните тази годишнина, но и гостите се радват на вашата почивка. Годишнината от сватбата е датата на определен брой, затова се подготвят за нея предварително, с всякаква строгост и отговорност. За да поканите всички онези хора, с които искате да споделите този празник, трябва да ги поканите по-тържествено и изящно, а именно да напишете официални покани до определено място и време. Много актуално и информативно е да четете и да правите оригинални покани scrapbooking от собствените си ръце, това ще бъде хубаво за вас, а гостите със сигурност ще изненадат и ще харесат творението си. Ние ще направим такива покани в розови цветове, ще има само десет от тях, съответно ще вземем материалите за това количество. Трябва да вземем майсторския клас за това:
Акварелна хартия, 5 листа албуми;
Два листа хартия за скрап от романтичната серия "French Journey" с размери 30 * 30 см с деликатни розови рози;
Перлен бял картон с флорален мотив;
Отпечатани снимки на дебела хартия;
Печатни надписи с текст на поканата;
Светло розови и розови панделки от реп и органза, имате нужда от около 1 метър;
Бяла кала, само 10 цветя на педикала;
Belenkie малки цветя от залепена тъкан;
Перлите са бели и розови;
Нарежете розови пеперуди, само 10 парчета;
Тичинки бели и розови;
Щампи акрил: "Покана", "пръстени"; "Сватбени очила";
Розово мастило на възглавницата;
Акрилен блок;
Pound дупка удар "дантела";
Лепило PVA, лепило;
Ръце, молив, ножици, лепило.

покана от себе си

покана от себе си

Е, тогава да започнем scrapbooking за начинаещи. От акварелна хартия първо изрежете 10 правоъгълника 16 * 29 см, получаваме две парчета хартия за всяка от поканите от един албум. Сега трябва да разделяме всеки правоъгълник на половин 8 * 14.5 см, да рисуваме линии на завои и да сгъваме всички основи.

покана от себе си

покана от себе си

Основите по поканата са готови. Може да се направи и от хартия за скрапване. Сега веднага поставете писмото с покана. Тъй като сватбата е в розови тонове, разпечатката на текста върху хартията трябва да е в розови тонове. Разпечатайте етикети за scrapbooking височината и ширината са малко по-малко от сгънато и поканата, размерът е 7.7 * 14.3 см.

покана от себе си

покана от себе си

Поставяме всички надписи върху шотландците в основата на поканите.

покана майсторски клас

покана майсторски клас

Достатъчно е да поставите надписа с лента с двустранно шотче, все пак ще го пришиваме на пишеща машина. Сега ще направим покани навън, затова трябва да отрежем правоъгълници от скрап хартия.

покана майсторски клас

покана майсторски клас

Изрязваме само десет от тях с размери 7.7 * 14.3 см, разрязват ги вертикално. Дъното на всеки правоъгълник е направено от дантела благодарение на удар.

покана майсторски клас

годишна покана

От бял перлен картон с шаблон, изрязахме десет ленти от 3 * 7.7 см и ги направихме и дантела. Залепете ги с лепило PVA в горната част на всеки правоъгълник.

годишна покана

годишна покана

Сега изрежете десет снимки и лепене с двустранна лента на подготвените правоъгълници.

годишна покана

годишна покана

щампосване печати за scrapbooking върху бялата тежка хартия надписа "Покана".

сватбени покани

сватбени покани

Изрежете ги с малки правоъгълници и очертайте краищата.

сватбени покани

сватбени покани

Лепим в долната част на всеки правоъгълник.

сватбени покани

покани за тържеството

На шевната машина, зашийте картина с надпис и след това всяко скрап правоъгълник лепило към основата.

покани за тържеството

покани за тържеството

Нарежете десет ленти от бяла лента за реплика в широчината на снимката. От розовата лента с оргазма свързваме десет лъка, ръбовете се изстрелват с запалка. Щатите се усукват в малки връзки.

покани за тържеството

покани за тържеството

Поставяме лентата за подпечатване под всяка снимка с лепило. Залепваме отляво под снимката по сноп от тичинки, върху тях цвете на кала, лъка, цвете и полусфера. В горния десен ъгъл лепихме пеперуда с половин зърно. Вътре, подпечатваме пръстените.

покани, лексикони

покани, лексикони

Готово! Такива нежни и необичайни покани за годишнината от сватбата в розови тонове са се оказали. Както можете да видите поканата scrapbooking master class това изобщо не е трудно. Благодаря на всички и ви благодаря за вниманието ви!

покани, лексикони

покани, лексикони

покани, лексикони

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

80 − 73 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: