Săpun manual “Inima”. Clasa master cu fotografie

Ziua Îndrăgostiților ... Aceasta sarbatoare cu sufletul la gură așteptată de mulți iubitori de peste tot în lume, este în această zi poate fi o declarație de dragoste pentru cei care dragi inimii. Mai mult decât atât, nu este necesar să se arate sentimentele lor verbal, poate fi o surpriză plăcută la iubit (th), și totul va deveni clar. Dar surpriza trebuie să fie originale și temă, după cum vedeți, da omul tau iubit în ziua următoare șosete Îndrăgostiților, sau mai rău, truselya, într-un fel nu romantic. Alt lucru, dacă faceți un cadou cu propriile mâini și chiar util să fiți. Un astfel de suvenir poate fi săpun manual. Ei bine, pentru a nu uita de vacanța dragostei, săpunul ar trebui să fie sub forma unei inimi.

Și așa, manual de săpun - clasa de master

Pentru a face un astfel de săpun manual, vom avea nevoie de:

  • Săpun bază naturală de măsline - 100 gr.
  • Macadamia de bază și uleiul de semințe de struguri
  • Ulei esențial de trandafir și piersic
  • Roșu colorant cosmetic
  • Gliterul de Aur
  • Dioxid de titan
  • alcool
  • Forma siliconica "inima"

Producție:

Baza de săpun este tăiată în bucăți, ceea ce va facilita și accelera procesul de topire într-un cuptor cu microunde sau într-o baie de apă.

Sărut de inimă manual

30 de grame de bază de săpun se topește imediat (10-15 secunde într-un cuptor cu microunde sau 7-10 minute într-o baie de apă), apoi se adaugă în ea ulei de bază, Macadamia (2 picături) și 2 picături de ulei de trandafir, 2 picături de pigment roșu și sclipici auriu la vârful cuțitului. Toate amestecate.

Sărut de inimă manual

În forma siliconică, turnați fundația în inimi mici în jurul marginilor și inimii centrale. Eliminăm bulele cu alcool și lăsăm baza să se solidifice. Când stratul de bază se solidifică, este posibil să se elimine bastonul de pete de culoare portocalie - care a ieșit din granițe.

Sărut de inimă manual

Dupa inca 30 de grame se topește bază de săpun, adăugarea de ulei de semințe de struguri (2 picături), ulei de piersici (2 picături), dioxid de titan, la vârful lamei. Se amestecă.

Sărut de inimă manual

Stratul anterior este presărat cu alcool pentru o mai bună cusătură și umpleți-l cu un strat subțire de un strat nou. Scoatem bulele cu alcool. Lăsați stratul să se solidifice.

Sărut de inimă manual

Acum am topit baza rămasă, adăugăm ulei de semințe de struguri, ulei de trandafir 2-3 picături, pigment roșu (3 picături) și glider de aur. Se amestecă.

Sărut de inimă manual

Stratul anterior deja înghețat este tratat cu alcool și se toarnă un nou strat roșu al bazei. Eliminăm bulele și lăsăm săpunul să se întărească complet.

Sărut de inimă manual

După solidificarea completă a substratului, îndepărtați săpunul din matriță și tăiați marginile neuniforme cu cuțitul. Săpunul de la domiciliu sa terminat.

Săpun manual "Inima" gata de utilizare, rămâne să o împachetezi frumos și o poți da în siguranță celor dragi.

Sărut de inimă manual

*

Sărut de inimă manual

*

Sărut de inimă manual

*

Sărut de inimă manual

Bucurați-vă de săpun!

Autor: Julia Ulyanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: