Săpun manual “Amurchik” pentru Ziua Îndrăgostiților. Clasa master cu fotografie pas-cu-pas

Bună ziua, clasa de master este dedicată producției de săpun. Sapun realizat manual "Amurchik" va fi un cadou minunat pentru Ziua Îndrăgostiților. Puteți alege arome și uleiuri, precum și culoarea săpunului, pe baza preferințelor persoanei cărora le veți da un cadou. Asigurați-vă că darul dvs. va fi apreciat, pentru că ați făcut-o singur.

Pentru a efectua săpun manual, veți avea nevoie de următoarele instrumente:

1. Un borcan (este mai mic),

2. o ladă (pentru o baie de apă);

3. cuțit (pentru tăierea bazei de săpun);

4. sticlă de lemn (săpun de amestecare)

5. forma pentru săpun plastic "Amurchik"

6. Stați sub cald.

Sunt necesare următoarele materiale:

1. baza de săpun alb,

2. Coloranți sintetici solubili în apă: portocaliu și maro,

3. ulei de migdale dulci,

4. parfum pentru săpun: fursecuri franceze,

5. Parfum cosmetic: cappuccino,

6. Alcool etilic (într-un spray) (Photo 1, foto 9).

Sapunul manual "Amurchik" este o clasă de master.

Luăm baza de săpun alb și o tăiem cu pătrate cu ajutorul unui cuțit.

săpun manual. Amurchik

Răspândiți bucățile de bază de săpun într-un borcan și puneți-l pe o baie de apă, așteptând ca baza să se topească.

săpun manual. Amurchik

Adăugați 10 picături de ulei pe baza săpunului topit. Eu folosesc ulei de migdale dulci. Puteți alege un alt ulei, în funcție de proprietățile pe care le doriți de la săpunul obținut.

ulei de migdale dulci este potrivit pentru toate tipurile de piele și are un efect de intinerire prin stimularea recuperării și reînnoirea celulelor epidermei, hrănește în mod eficient, catifelează și hidratează pielea, accelerarea procesului de vindecare a fisurilor mici și tăieturi, protejează de pericolele pentru mediu. Sfat: Nu adăugați prea mult picături de ulei, sau pe suprafața de săpun va livra ulei, care apoi se transforma într-o groapă, el nu va estetichno.Peremeshayte frigare.

săpun manual. Amurchik

Nu tentații de bază, completați sub forma unei fundații albe pe imaginea îngerului și pe modelul care se află într-un cerc. Așteptăm, când stratul se usucă, apoi scriem puțin cu un bivol.

săpun manual. Amurchik

În baza săpunului rămas, adăugați 13 picături de parfum pentru săpun: biscuiți francezi și la discreția sa cu privire la numărul de picături de colorant portocaliu. Toate amestecate.

săpun manual. Amurchik

Umpleți săpunul în matriță, fără a adăuga marginile matriței (lăsați pentru un strat de altă culoare). Pe suprafața bazei de săpun se formează bule pentru a le îndepărta, pulverizează o cantitate mică de alcool din flacon în flacoane și vor dispărea imediat.

săpun manual. Amurchik

săpun manual. Amurchik

Lăsați săpunul să se răcească înainte de a începe turnarea unui strat de bază de săpun de altă culoare. Pentru a reduce timpul de setare, îl puteți pune în frigider timp de 13 minute. Zgâriați suprafața săpunului după ce sa solidificat. Acest lucru este pentru a se asigura că celălalt strat de bază de săpun nu se coaja după întărire.

săpun manual. Amurchik

Topiti cantitate mică de bază de săpun alb într-o baie de apă, apoi se adaugă 3 picături de ulei de migdale dulci și 7 picături de parfum „Cappuccino“, câteva picături de colorant maro. Se amestecă și se toarnă în matriță.

săpun manual. Amurchik

săpun manual. Amurchik

Așteptați până când săpunul realizat manual va fi uscat și întărit înainte să îl scoateți din matriță. Sfat: până când săpunul se solidifică, nu îl mișcați, în caz contrar suprafața săpunului va afișa bule și nereguli.

săpun manual. Amurchik

Iată a săpun pentru Ziua Îndrăgostiților sa dovedit.

săpun manual. Amurchik

Puteți face săpun cu mâinile de orice culoare. Vă urez succes creativ! Să frumos va fi util!

săpun manual. Amurchik

Autor: Bizina Yana Vitalievna - șeful studioului de artă "Blick" BOW DOD din Omsk CDT "Sozvezdie".

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: