Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie

O pregătire practică de iarnă, care oferă o gustare delicioasă sau garnitură de completare pe masa de masă, este varză sărată în cutii. Belenkaya, apetisant, varza crocanta alba va fi obtinuta numai cu tehnologia potrivita de pregatire sau exclusiv cu "bucatarii" cu experienta. Dar, folosind rețetele "de aur", pas cu pas pentru prelucrarea varzei, puteți depăși maeștrii și închideți băncile cu o gustare uimitoare de sărare. Și nu confunda procesele de decapare și de legume. Diferența principală a acestora este termenul de maturare: atunci când sunt sărate, produsul finit se obține mult mai repede (pentru o zi sau trei), acidul durează de la două săptămâni până la o lună.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
Dintre toate nuanțele și cununările de decapare a varză în bănci, ar trebui acordată o atenție deosebită:
- selectați corect prizele,
- executa fin mărunțire,
- să respecte proporțiile de zahăr sărat,
- Nu exagerați (dacă este adăugat) ...
A face aceste lucruri aparent mici va asigura cel mai mare rezultat!
Când luați mere, morcovi, sfeclă roșie și tot felul de condimente, merele albe salută adesea. Toate componentele înainte de așezarea într-un container se schimbă neapărat pentru a consolida alocarea sucului și, prin urmare, pentru a accelera sărarea.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
Conform opiniei populare, se remarcă faptul că cea mai mare supă de varză provine din furculițele scoase din grădină după primul îngheț. Prin urmare, nu este necesar să vă grăbiți cu varză sărată, dar este mai bine să așteptați până la prima lovitură de îngheț.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
"Fast"
O reteta simpla, care deseori se dovedeste a fi mult mai delicioasa decat toate variantele posibile, se prepara cu adaugarea de saramura. În plus față de ingredientul principal, include și alte legume. Mâncarea este prevăzută pentru un anumit cerc de fani ai rotirilor acasă care nu au un volum mare de timp liber și sunt practice deoarece nu necesită mult spațiu de stocare. Turta de varză în borcane în saramură deja în 8 ore puteți gusta și pregăti aluatul pentru găluște delicioase sau plăcinte de vânt.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
Ingredientele pentru reteta vor fi:
- furculițe cântărind un kilogram,
- 1 morcov,
- 3 catei de usturoi,
- 300 ml apă filtrată,
- 50 ml de 6% octa și ulei parfumat prăjit,
- kilogram de sare de masă,
- 50-60 g de zahăr,
- boabe de piper negru.
Kochan Shinko float speciale sau Cleaver ostrozatochennym, la fel ca și în metodele de varză acră, realizând un strat subțire, tăieturi lungi, uniforme. Morcovii după curățare au frecat pe cea mai mare dintre ele. Usturoiul este eliberat din coji și este șters cu felii aproape transparente. Într-un vas adânc, se amestecă saramură-saramură: sarea este combinată cu ulei macră, oțet, zahăr și piper, iar masa se diluează cu apă fiartă și răcită. Componentele pentru saramură sunt amestecate până se dizolvă (dacă este posibil).
Legumele sfărâmate sunt turnate într-un bazin sau într-un castron tridimensional și, așa cum s-au făcut, se strânge manual - până când apar primele semne de gunoi. Apoi, se efectuează o filă pe maluri, apăsând pentru a se sigila cu o bandă sau alt dispozitiv. Marinada rece este turnată și borcanele sunt acoperite cu capace, după care sunt transferate la o temperatură moderată timp de 2-3 zile. Semifabricatul de legume pe parcursul îmbătrânirii trebuie să fie străpuns cu un cuțit lung sau un baston de lemn. După câteva zile, gustăriile vor fi pregătite pentru servirea pe masă și pregătirea diferitelor feluri de mâncare.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
"Fără octa"
Procesul de pregătire a legumelor pentru sărare nu este ușor: cea mai dificilă și laborioasă shinkovka. Dar fără prescripția "Se curăță varza în saramură"În timpul iernii este dificil de făcut, din acest motiv recoltarea de varză, spre deosebire de alte legume, dedică atât de mult timp și efort. De exemplu, o gustare foarte decentă va fi decaparea fără o octa, care va necesita:
- 3 mediu kapustiny,
- 5-6 morcovi,
- 2,5 litri de apă,
- 10 frunze de laur,
- un sac de piper negru,
- 2 linguri zahăr de nisip,
- 4 linguri sare de masă.
Tehnologia de decapare cu o metodă neacetică albă cu cioc de alb începe cu pregătirea umplerii. În apă fiartă, căldură, condimentele se dizolvă, după care soluția se filtrează și se lasă până se răcește complet (cel puțin la temperatura camerei). Din cap, frunzele exterioare se sparg, iar furculița este tăiată în două și mărunțită subțire, turnând tăierea într-un castron adânc (de preferință emailat). Morcovul este curățat, frecat de răzătoare și pliat la varză. Feliarea generală, dacă se dorește, este presărată cu condimente sau, într-o variantă minimalistă, cu un laur și cu piper de cereale.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
Legumele înainte de marcaj sunt deplasate așa cum ar trebui (chiar și prin aplicarea forței excesive, concentrându-se asupra sucului de legume) și lovind în borcane preparate din sticlă. Amestecul este împachetat strâns: cu cât este mai strâns, cu atât devine mai curând miezul de varză. La sfârșit se toarnă saramura, iar recipientul este acoperit cu capac capron, este îndepărtat într-un loc cald. pregateste-te reteta pentru decaparea varza in borcan după o perioadă de 3 zile, în timpul căreia decaparea este perforată la o frecvență de 1-2 ori pe zi pentru a îndepărta gazele.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie

 
"Dvuhdnevka"
Doar în 2 zile se va găti o varză crocantă parfumată. Printre cele mai bune rețete de varză la frig, această metodă conduce și nu va eșua niciodată. La urma urmei, există cazuri în care piesa de prelucrat este gri, neaprobabilă sau moale, lentă. Iar felul "Două Zi" va da cu siguranță un rezultat de înaltă calitate: delicios și crocant. Aceasta va necesita:
- 1 mediu kapustina,
- 2 lingurițe. semințele de fenicul uscat,
- 1 morcov,
- litru de apă filtrată,
- o lingura de zahar,
- 2,5 linguri de sare mare.
Apa este preîncălzită și răcită. În el, boabele de nisip de zahăr și sare de masă se dizolvă. Dacă se dorește, saramura este filtrată printr-o tifon multistrat. Kapustina este tăiată în jumătate și mărunțită subțire, în timp ce se îndepărtează dungi groase (care pot merge la borșt sau la halbă). Morcovii sunt curățați de murdărie, clătiți și măcinați pe o răzătoare. Ingredientele preparate sunt turnate într-o cratiță mare, frământate cu mâinile și transferate în cutii. Salate varza în borcane într-un mod rece este folosirea unei soluții reci și chiar a unei soluții saline rece, care se toarnă în cutii după ce se rostogolesc legumele.
Apoi urmează așteptarea de 48 de ore pentru coacerea gustării într-o cameră destul de rece. Ambalajul trebuie acoperit cu un capac. Marcajul de legume în sine ar trebui să fie perforat în mod regulat cu un baston curat sau un cuțit lung. Apropo, "aduce" alb poate fi direct în tigaie (nu preambalare), și numai după ce a ajuns la pregătirea produsului este transferat la bănci și a pus în frigider.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
Metoda "fierbinte"
De asemenea, puteți obține un alb sărat cu soluție salină caldă, de aceea se numește metoda. Este, de asemenea, rapid, și vă permite să combinați în rețetă diferite legume și chiar fructe. În mod literal, 3-4 ore (maximul este luat zilnic) și bucătar excelent de gustări, fără de care nu veți obține un delicios vinaigret, supa de varză și alte feluri de mâncare consistentă. Ingredientele cu formula "Sare sărată de varză pentru iarnă în cutii"Va realiza:
- 2 kilograme de varză,
- pentru 2-3 mere și morcovi,
- o mână de afine (aproximativ 100 g),
- cap de usturoi,
- 1 cană de ulei macră,
- litru de apă,
- 50 ml de masă,
- 250 g de zahăr,
- 2,5 linguri. de sare de masă mare.
Frunzele de sus din cap sunt îndepărtate ca inutile, iar zonele suspecte sunt, de asemenea, eliminate. Curățați furculita. Se selectează mere (nu sunt selectate fructe prea acide de Antonovka sau Semerenka), morcovi și cuișoare de usturoi sunt curățate. Componentele suplimentare sunt zdrobite prin felii sau bucăți mici. Componentele sunt așezate în cutii de trei litri de straturi: alb, carotelă, afine, usturoi și mere. Conform acestei scheme, containerul este umplut cu conținut.
Separat, componentele pentru turnare sunt amestecate, încălzite pe plăcuță pentru dizolvare și fierte timp de 5-7 minute. Solea sărată este legumele adăpate, acoperite cu un capac sau, dacă este posibil, încărcate de opresiune. Piesa de prelucrat ar trebui să se răcească și apoi să stea într-un loc rece timp de câteva ore, înainte de a continua cu degustarea.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
"Curățarea cu bucăți de sfeclă roșie"
O alternativă la o decapare ușoară a varza de mărunțire mică - mod de a murat varza in borcane bucăți cu sfecla. În acest caz, piesele pot fi fie mici, fie destul de mari (furci mici, uneori, doar tăiate în sferturi). Semifabricatele sunt fabricate din:
- 3,5-4 kilograme de varză,
- 500 g de sfeclă,
- spice ridichi,
- 4 catei de usturoi,
- 3 garoafe picante,
- o jumătate de pahar de zahăr granulat,
- 100 g de sare de masă,
- 5 frunze de laur,
- 6 boabe de piper negru,
- 2 litri de apă.
Pentru rețeta propusă selectați capete gustoase mari și tăiate în bucăți. Pentru recipientele din sticlă, tăierea trebuie să fie moderată, deoarece pur și simplu nu trece în gâtul recipientului. Bordura Bordea este curățată de stratul superior de murdărie, cuburi clătite și tăiate. Usturoiul este presat pe usturoi. Pentru saramura in apa fiarta, racita, zaharul si sarea se dizolva si se adauga si o laurita, piper si cuișoare.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
Legumele necesare se amestecă după prelucrare, se umple la bănci și se înmoaie. Este de dorit ca varza cu sfecla să fie zdrobită de încărcătură. Pentru a face acest lucru, un pahar cu apă este plasat într-un recipient umplut bine și o placă plată încărcată cu opresiune este așezată pe el. Aperitivul este sigilat într-un loc întunecos și rece timp de două zile. Apoi, cutiile sunt închise cu capacul capron și plasate într-un frigider sau într-o pivniță rece.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
"Saltare cu roșii"
Blocaj interesant acasă - alb sărat cu roșii. Tomatele sunt luate exclusiv copt și dens, de dimensiuni mici (este bine să luați "cremă"). Raportul dintre produsele din rețetă este după cum urmează:
- 10 kilograme de varză,
- 4-5 kg ​​de roșii,
- până la 500 g de sare de masă (dar nu mai puțin de 350 g);
- frunze de cireșe, piper amar, semințe de mărar, telina.
Urmând modelul metodelor anterioare, furcile se taie. Dacă este posibil, roșiile sunt lăsate întregi sau tăiate în felii mari. În recipientele din sticlă, legumele sunt așezate după strat: primul spălat alb, apoi roșiile. Sunt realizate 2-3 straturi pentru fiecare container. De sus varză sărată pentru iarnă în bănci acoperite cu frunze pregătite pentru aromă și alte condimente. Această rețetă este convenabil să se pregătească în bănci de capacitate mare, cu un gât larg. Ingredientele sunt acoperite cu o cârpă curată și presate cu un jug moderat. În procesul de decapare, este necesar să urmați linsul. Pentru a coace gustarea, este nevoie de 3-4 zile și puteți să-l scoateți din roșii marinate pentru utilizare ulterioară și alte conserve de legume într-o pivniță rece.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
La întrebarea "Este posibil să grăsim soiurile de varză timpurie?", Răspundem că este posibil. Și, în plus, gustarea de la varza de maturitate timpurie sau tânără nu este mai rău decât variantele din soiurile ulterioare și servește ca un înlocuitor deplin. În ciuda elasticității scăzute a capetelor, muraturile se dovedesc a fi crocante și extrem de gustoase. Prin urmare, chiar recolta timpurie nu va eșua!

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
La final, câteva recomandări utile:
1. Sare pentru gătit este necesară obișnuită: nu este marin, nu iodată, ci simplu salină mare cristal.
2. Pentru sărare de calitate, legumele trebuie să fie acoperite cu saramură la maturare. Dacă stratul superior depășește nivelul lichidului, ar trebui să măriți greutatea jugului sau să reumpleți periodic saramura proaspătă.
3. Un recipient adecvat pentru alb sărat este considerat sticlă, smalț sau ustensile din lemn.
4. Temperatura joasă mărește timpul de sărare de varză de la 2-3 zile la o săptămână. prin urmare reteta pentru decaparea varza intr-o cutie ar trebui să fie păstrate în răcire moderată înainte de depozitare pentru depozitare la rece.

Salt varză în cutii pentru iarnă. Rețete de aur cu fotografie 
5. Dacă nu străpungeți marcajele de legume cu un baston sau o lamă de cuțit pentru extragerea gazului, produsul finit va dobândi un gust amar și nedorit.
6. Sareți furcile suculente mai bine pe creșterea - tânărul - luna, și nu pe cele în scădere.
7. Cu sărată insuficientă, luând o mostră și dați o gustare unei fileuri de pui cu o garnitură sau alt fel de farfurie de carne, țagla trebuie lăsată să se rupă pentru o altă zi sau două în cameră. Fermentarea în căldură este continuă, mai rapidă, respectiv, iar gustul final se schimbă.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

39 + = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: