Lepim gyerekekkel. Csirke Ryaba a gyertya forgatáson alapuló mesterkurzus a fotóval

Talán egy miniatűr a Ryaba csirke miatt - ez az első mese, amelyet minden gyerek fel fog ismerni. Örömmel hallják, hogy a tyúk a tojást magával vitte, mivel a nagyapát és a nőt megpróbálták hosszú ideig megtörni, mivel később a tojás arany lett. És ez a fajta tündérmágia reprodukálható egy saját kezű műanyag játékból.

Csirke Ryaba a gyurmából

A gyerekekkel mindig érdekes, hogy hozzon létre valamit, kommunikálni. A saját kezéből készült Ryaboy csirkejével igazi játékot készíthetsz, és felajánlhatod a mese folytatásának saját változatát. Ne hosszabb időre elhúzzon egy hasznos leckét, különösen akkor, ha a gyerek maga kérdezte, mert miután egy kicsit edzett, a gyerek később valamit megtesz.
Mi kell felkészülni a csirke modellezésére?:
  1. Fekete, fehér, narancssárga, vörös agyag;
  2. Barna, fehér bézs a fészek tojással történő modellezéséhez.

Hogyan készítsünk egy csirkét a saját kezünkkel

1. Először készítsen egy műanyag gyantát. A csirke változatos vagy fehér lehet, ilyen gyakran a falusi tanyán találhatók. De érdekel a Ryabye csirke szobra. És ez csak fekete-fehér műanyag felhasználásával lehetséges. Ráadásul narancssárga és vörösre is szükséged van, mert a csirkének csíknak kell lennie, és bár kicsinek, de csúcsnak is.

Csirke Ryaba a gyurmából
2. A javasolt modellezési módszer a legkisebb gyermekek számára készült, nincs bonyolult részlet. Kezdje el létrehozni az alakot egy puha, fekete golyó kialakításával.

Csirke Ryaba a gyurmából
3. Amíg a labda nem fagyott, nyissa ki a farkát. Így ebben a szakaszban kiderül, hogy egy farkát, mint egy sípot formált farkát, kiderül.

Csirke Ryaba a gyurmából

4. Az ovális párkányon a jövőben lesz egy fej. A lány számára szemeket kell szem előtt tartania a diákokkal, egy kis narancssárga csíkkal és egy piros színű tollal a kagylóért.

Csirke Ryaba a gyurmából

5. Most készítsd el a csirkehéjat, és sok helyen fehér csomópontokat csatolsz a csomagtartóhoz. Tegye ezt önkényesen, de fedje le az egész felületet részletekkel, mint a borsó. Dobja ki a kis golyókat, majd nyomja meg az ujját a fekete felülethez.

Csirke Ryaba a gyurmából

6. Ragasztás a szemek és a csőr felé, a kagyló tetején. Most már láthatja a tyúkot, amely hosszú ideig a fészekben ül, felmelegítve a fészkét. A csirke csípőjét nem fogjuk megtenni, mert a tojásra fogjuk, de szárnyakat kell csinálnunk.

Csirke Ryaba a gyurmából


7. Hajtson két szárnyat a csomagtartóba. Fekete lapos részeken kenje be a kis fehér borsót. Vékony barna fésülködőt is készítsen egy meleg és meleg fészekbe, amelyben a tojások megérnek.

Csirke Ryaba a gyurmából

8. Ragasszolja be a körfűrészt a körkörös körkörösvényen, és csavarja be a műanyag szálakat. Amikor a kerek ülés felkészült, töltsön be különböző színű ovális tojással.

Csirke Ryaba a gyurmából

9. A tetején tegye a jobb tyúkot. De mielőtt ez, győződjön meg róla, hogy ragasztja fel a test oldalán szárnyakat, mert készen vannak.
Csirke Ryaba a gyurmából
Most van egy csirke, amely a tojáson ül. Milyen érdekes, hogy ilyen kézműveseket készítsen a gyerekekkel. Ugyanakkor elmondhatja, hogyan születik a csirkék, milyen előnyökkel jár a baromfi az emberekhez, ahol élnek, amit eszik. Számos új és hasznos információt tanulnak a gyerekek egy érdekes leckében. És most vegye el a kakast a kakasba.

Csirke Ryaba a gyurmából
Csirke Ryaba a gyurmából
Csirke Ryaba a gyurmából

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: