Képek a gyurmából. Lépésenkénti mikronok és fotók

Nézzük műanyagból készült festmények, elkezdi megérteni, hogy a plasztikán végzett rajz olyan tökéletes formája a képzőművészetnek, mint festés festéssel. A műanyagot, amely szinte mindenki a gyermekmodellezés egyik anyagaként fogható fel, sokkal többet képes. A gyurmából való rajzot ún. Plasztikonként hívják.

Plastilinografiya - egyfajta művészet plasztinc segítségével, amelyen konvex képeket kap sík felületen. Mielőtt ilyen képeket készítene, fontos tudni és figyelembe venni a gyulladás főbb titkait és technikáit. A festékekkel való rajzolással ellentétben, műanyag festmények készítésénél a művész használja a kezét, vagy inkább az ujjait.

Plasztinból vagy platinolográfiából származó képek

Ez az oka annak, hogy a plasztikonfestés vagy gyurma műanyag olyan jól használható az óvodás gyermekek számára. A gyertya dagasztásával, a jövő képének felszínén megkenve a gyerek aktívan fejleszti a kéz finom motoros képességét. A kezek mellett széles körben használják a plaszticinnel dolgozó speciális kötegeket, aminek köszönhetően a kívánt képminőség elérése, a kis részletek hangsúlyozása és kiemelése. A gyurmák rajzolására szolgáló halmok mellett minden házban hengerlő csapok, palack sapkák, kulináris fecskendők, körmök, fogpiszkáló gombok is használhatók.

műanyagból készült festmények

Alább egy példa látható plasztik festményei kartonra, amely egyszerű, orvosi eldobható fecskendőből készült műanyag tekercsekből készült. Az ilyen kép készítésének folyamata meglehetősen nehézkes. Először nyomtatni kell a nyomtatón egy képet, amelyet át szeretne képezni, vagy egyszerűen rajzolni a kívánt objektumokat egy egyszerű ceruzával.

Ezt követően a kívánt virágok gyümölcseit át kell vezetni egy fecskendőn keresztül (tű nélkül). Ennek eredményeképpen hosszú, vékony műanyag hengereket kap, amelyek hasonlítanak a spagettivel. Most vágja le őket egy késsel a csík azonos hosszúságára. Ezek a csíkok elterjedték az egész képet. A kész kép lakkozott, hagyja megszáradni, és egy keretbe kerül.

műanyagból készült festmények

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a plasztikán különböző színei összekeverhetők egymással, ugyanakkor ugyanolyan színű, érdekes árnyalatokat kapva, ami a képet reálisabbá és élénkebbé teszi. A legjobb, ha két színt keversz. Ehhez két különböző színű gyöngyszemcsét össze kell kötni és kézzel dagasztani, amíg egyenletes konzisztencia nem képződik.

Minden rajz a gyurma - ez mindig esztétikai elégedettség a megtestesült a fantáziák és képzeletbeli képek. A gyantaplasztika alapjául rétegelt lemez, karton, üveg vagy műanyag felület használható. Kész festmények a jobb megőrzésre, kívánatos üvegbe helyezni.

Gyakorlati képeket gyakran készítenek olyan további anyagok felhasználásával, mint a kagylók, gyöngyök, flitterek, gabonafélék, makaróniák és természetes anyagok. Hogy vannak ezek plasztikán, mesterkurzus festményei gyártásukért megtalálja honlapunkon.

műanyagból készült festmények

Ha bármilyen képet készít a gyurmából, különösen akkor, ha a gyermeket előállítja, fontos, hogy győződjön meg róla, hogy a műanyag gyümölcse, és különösen a környezeti biztonság szempontjából. Vásárolj bizalommal a védjegyeket. És ne felejtsd el, hogy a gyertya biztonságos a baba egészségére, valamint a hideg porcelánra, amit otthon tehet.

Képek a gyurmából. A ló. Mester osztály

És most nézzünk néhány példát arra, hogy festményeket készítsenek a gyurmából, amit a gyerekekkel megtehetsz. Különösen fontosak ebben az évben a ló képzőművészete. Megmutatom, hogyan készítsünk képet a gyurmából A kék ló.

Agyagkép készítéséhez készítse elő:

  • gyurma
  • karton
  • halom
  • Egy egyszerű ceruza.

műanyagból készült festmények

műanyagból készült festmények

Mielőtt létrehozna festmények plasztikból saját kezűleg, a ló vázlatát egy egyszerű ceruzával kell rajzolnod. Kezdjük vele. Töltse meg a ló teljes testét kék agyaggal. Az ujjakkal simítsa a felületet simára, ütések nélkül. Roll 4 golyó gyapjas fekete. Lezárja őket. Ragaszítsd őket a ló jövőbeli patái helyére. A ló az "almánkban" lesz. Ahhoz, hogy elkészítsük őket, tekercseljünk fehér gallygyökök kis golyóit, simítsuk össze őket, és ragasztjuk be a lovakat a test körül. A narancssárga gyurmából készült "kolbász".

Lezárja. Csatlakoztassa a ló hátán. Fogja be a hornyokat. Annak érdekében, hogy a ló sörényét, valamint a farkát, rózsaszín, fehér és narancssárga agyagot használják. Rózsaszínű és narancssárga agyagból készítsen fürtöt. Csatlakoztassa azokat a helyekre, ahol a ló sörénye legyen. Tetején fehér csíkokat helyezzenek hozzá, amelyek cigizgós megjelenést kölcsönöznek nekik. A ló farka ábrázolásához csatoljon egy fehér színű műanyaglemezt.

A tetején megkenjük a rózsaszín és a narancssárga gyantát. Csinálj egy réteget egy verem segítségével, így megkönnyebbülést hozsz egy ló farka. Az agyagedény majdnem készen áll. Még mindig meg kell csinálni. Most lássuk az orrát, a ló szemét és száját. Ehhez fehér és fekete agyagra van szükségünk. A fehér műanyagból készítsen egy kis gömböt, csatlakoztassa a gázelhelyezés helyéhez. Helyezzen rá egy kisebb golyóstollat ​​a fekete műanyagból.

A ló szeme készen áll. Roll ugyanolyan méretű labdát a fekete gyurma és a splash azt. Csatlakoztassa a ló orrát az orr helyére. Még mindig van szája. A szájához használjon fehér agyagot. Dobjál el egy kis kolbászt. Csatlakoztassa a megfelelő helyre. Tehát a ló műanyagból készült. Adjunk hozzá egy képet a gyurma és a festék rajta egy nap felhők, hó, sodródások, amely mentén fut egy ló és halszálkás.

A nap elkészítéséhez piros, sárga, fehér és fekete műanyag kell hozzá. Győződjön meg róla, hogy a nap plasztikból nagyon egyszerű. Helyezze el a kép bal felső sarkában. Illesszen egy sárga gyurmából. Ez lesz a nap arca. Fehér és fekete műanyagból, tegye szemébe, mosolyogjon a piros gyurmából. Ehhez tegye meg a kolbászt, és félholdgal csavarja fel. A nap sugarai formájúak lesznek.

műanyagból készült festmények

Ragassza a sárga gyurmából a napsütéses süteményeket, és tetején kisebb átmérőjű süteményeket készítsen a narancsszínű aranyból. Tehát a nap készen áll. A sodródások ábrázolásához csatlakoztassa a fehér és a kék agyagot. A kapott fehér kék műanyag dörzsölje ujjait a karton felületén. A műanyagból készült részből készítsd el a felhőket. A fehér, a kék és a lila gyűrűs karikák hópelyhek lesznek. Ragassza be őket a kép alapjához. Még egy gyomorfaluk halászzsinórt kell készíteni.

Ragaszkodjon a karácsonyfa körvonala mentén a zöld gyurmából a kolbászt, ceruzával húzva. A karácsonyfa belső része tele van zöld és zöldzöld gyümölcstálcával. Háromdimenziós kép a lószerszámból készült ládára készen áll.

Amikor mi plasztikon képek készítése mint ez, akkor kidolgozunk egy gyermek fantáziáját. Tetszett? Ezután folytassa a lenyűgöző utazást az agyaggal való rajzolás világába. És itt van egy másik kép, ami nagyon érdekes lesz a gyerekeknek. Ez a kép a gyurma, majd kiegészül a kagylók. Bizonyos, hogy szinte minden házban kagylókat hoztak egy tengerparti nyaralás után. Ezért biztonságosan alkalmazza őket a gyermek számára. A képen pillangó, hernyó, virág és nap ábrázolunk.

A kép készítéséhez zöld színű és agyagos kartonpapírt kell készíteni. Kezdjük a mintát a hernyóval. Ahhoz, hogy elkészülhessen, két golyó lila gyurma, két kék és egy piros gyurma. Készítsünk apró golyókat és simítsuk őket a minta hátterébe, egymás mellé, egy vízszintes sorba.

Az első lila golyó lesz a hernyó feje. Ragaszkodj rá egy szájra piros gyurmából és fehér és fekete színű golyókból. A hernyó testét négy csirkehéj díszíti. Vigye a hernyó lábát a fehér gyűrűs kolbásztól, hajlítva őket.

műanyagból készült festmények

műanyagból készült festmények

műanyagból készült festmények

Pillangó a gyurma és a kagyló némileg nehezebb elvégezni. A pillangó vontatott vázlatán, a szárnyak területén ugyanazt a lila gyűrűs réteget osztják el. A pillangó testét és a fejét a vörös színű gyurmából vakolták. Gyakorlatilag kész pillangó díszítik a kagylókat, és fekete-fehér műanyagból szemet készítenek. A bal felső sarokban tegye a napot. Nagyon hasonlít az előző képhez készített naphoz, csak a sugarak a kagylókkal díszített cseppek formájában fognak megjelenni.

A kép középpontjában készíts egy virágot a gyurmából. Nagyon könnyű elérni. Készítsük el a virág magját, illesszük a szirmokat és a szárat. Adja hozzá a levélvirágot a zöld gyurmából. A kész virágra, a szirmokra és a levelekre csíkot készít a veremben. Annak érdekében, hogy a kép tökéletesen megjelenjen, létre kell hozni egy keretet és a talajt, amelyen a hernyó feltérképez.

A talaj barna műanyag pelletből készülhet. Keretek, ragasztók, váltakozó fehér és kék fehér műanyag sütemények készítéséhez. Mindegyik fehér tortahoz csatoljon golyócskákból készült kis golyókat.

Műalkotások műanyagból - festmények szintén előállíthatók egy kissé eltérő technikával. Ez a technika alkalmas egyedi tárgyakkal való munkára, és egy háromdimenziós tárgy gyárilag készített műanyagból áll, későbbi vágásával és ragasztásával egy már elkészített képhez. Ennek a technikának a kivitelezéséhez, mint vázlatnak, nagyon hasznos a nyomtatott gyermekek színes oldalainak használata.

Tehát töltsük fel a tárgyat műanyagból, a kontúrokból kiindulva, fokozatosan a részek központi részébe. Plastilinografiyu elvégzett, amíg az összes szükséges területek nem töltik agyag. A kép ábrázolásához a halomokat használjuk.

műanyagból készült festmények

Például az egymáshoz közel elhelyezkedő apró metszések segítik a madarak madárszőrzetének vagy tollainak valósághű megjelenését. Ezután a megjelenített objektum kivágódik. Ragassza be a jövőkép alapjául. Kevesen tudják, hogy a sózott tésztából készült termékeknél a műanyagból készült képek átlátszó lakkal is lefedhetők. Nos, és persze kívánatos, hogy a befejezett munkát egy keretben tegye le.

Az ilyen plasztikán kívül van még fordított gyurma, amely az üvegen van ábrázolva. A munka lényege, hogy a minta vázlata az üveghez egy jelölővel kerül át. Ezután a minta tele van agyaggal a megfelelő színekkel. Az oldal, amelyre agyagot alkalmazzák, a kép hátoldala.

Az elülső oldalon nézve van egy érzés, hogy a tárgy az üveg mögött van. Nagyon szép ebben a technikában üveggyapot festmények képekkel, rajzfigurákkal, állatokkal, gyümölcsökkel, portrékkal. Nézd, milyen gyönyörű kép a csirkékből készült gyurmából, fordított gyurma technikával.

műanyagból készült festmények

Képek plasztikból, fotó amelyről a fentiek alapján élénk példája annak a ténynek, hogy ez a fajta kreativitás sokrétű, érdekes és figyelemre méltó.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: