Gyümölcstermesztés babákhoz. Cake: egy lépésről-lépésre mesterkurzus egy fotóval

Talán a torta a leginkább kedvelt étel, minden gyerek számára finom. Nincs születésnap, nincs ünnep, édes fog vagy matinee torta nélkül.
Még ha csak egy esti teát vásárolsz, akkor ez az ünnepség valódi ünnepévé válik. És annál gyönyörűbb a sütés, annál kellemesebb az enni, így finomabbnak tűnik. Süteményeket süthetünk magunkban, megrendelhetünk, vagy készen is tehetünk cukrászdában. A babáknak pedig a gyerekek képesek egy tortát készíteni, mint egy szakképzett szakács. Ahhoz, hogy egy bábszínt készítsen a saját kezével, meg kell agyag.
Igen, ez a gyurma - ez a gyermekek kreativitásának leggyakoribb és legkedveltebb anyaga, amit bármely közeli áruházban vagy piacon tudunk vásárolni. És egy ilyen készlet költsége meglehetősen olcsó lesz. Ha ugyanazt a csodálatos és gyönyörű tortát készíted, amint ez a lecke is látható, akkor a babaházban lévő játékok is részt vesznek.

torta műanyagból
torta műanyagból

Természetesen világos színeket kell használni. Például ebben a leckében megjelenik egy keksz típusú tortát fehér krémmel, és lehet csokoládé (barna), gyümölcsös (néhány szín) vagy teljesen fantasztikus torta. A lényeg az, hogy mindenki jól szórakozzon, és a játékok ízletesek. Ebben a leckében javasoljuk, hogy egy kis gyöngyöt használj a dekorációhoz. Ez még élvezetesebbé teszi a szórakozást. Képzelje el, mennyire érdekes a gyöngyök különböző célokra való felhasználása, egyedi illataik szokatlan megjelenése érdekében.
Mi a felkészülés a születésnapi torta elkészítésére a saját kezével:
  1. Fehér, bézs és rózsaszínű agyag;
  2. gyöngyök;
  3. Fogpiszkáló.

Hogyan készítsünk egy torta műanyagból - szakaszokat

1. Készítsen gyantacsíkot, kínálunk egy ilyen színárnyalatot, majd a sütemény kíméletes lesz, mint az igazi. De nem lehet enni.

torta műanyagból

2. Készíts három süteményt bézs és fehér agyagból. Fokozatosan csökkentse az alkatrészek méretét. Azt is, hogy a fehér sütemények finomabbak, mint a bézs. Mindezek a billet-tabletták rétegek sütéséhez készültek.

torta műanyagból

3. Gyűjtsd össze a piramist, váltakozva színben: az alsó szint lesz a legnagyobb, a felső lesz a legkisebb. Már felhoztunk egy tortát, de eddig még nem annyira ínycsiklandó, mint szeretnénk. Folytatjuk a munkát. Kíváncsivá?

torta műanyagból
4. Tolja a fogpiszkálót függőlegesen az egyes torta külső szélétől.

torta műanyagból
5. Használja ugyanazt a fogpiszkálót, ragasszon kis gyöngyöket a fehér krémréteg köré. Minden darabot húzzon a hegyre, és illessze a tortára. Készíts egy nagyon vékony fehér szálat. Indítsa el a rögzítést oldalról, hullámos.

torta műanyagból

6. Hajtson végre egy vékony hullámot minden rétegre - ez egy gyönyörű dísz. Készítsünk egy rózsaszín és rózsaszín gyurma golyóját. A fehér és a rózsaszín összetevők krémek vagy masztixek lehetnek.

torta műanyagból

7. Ragassza fel a rózsát a tetejére, és a golyókat a kör körül minden rétegre.

torta műanyagból
Most a tortán kész. Tehát meg akarom próbálni. És a játékok meg fogják csinálni, ha a gyerek segít nekik. Az ilyen finomság könnyen vágható késsel a gyermek ételekből, így izgalmas játékot biztosítanak. Vegyél egy másik miniatűr lemezlemezt.

torta műanyagból

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 86 = 95

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: