Gumikesztyűk. Legfontosabb ötletek és lépésenkénti utasítások

A hosszú ideje a régi kopott gumik nem rossz szemetet, hanem éppen ellenkezőleg: nagyon fontos és szükséges alapanyagot, amelyből a hozzáértő kezek kézművesek létre a leghihetetlenebb kézműves foglalkozások.

Ha a korábbi, régi gumiabroncsokat csak kis virágágyásokként, homokozóként használták, vertikálisan ástak a játszótéren, vagy kötélhez kötve lengés formájában, akkor ma kézzel készített cikkek az autó gumiabroncsokból - igazi műalkotások, amelyek méltó díszítése parkok, kertek, virágágyások, játszóterek, valamint házak, kertek és tanyák.

Fantasy Masters olyan burjánzó, hogy a régi, fekete, jellegtelen busz válhat egy luxus kecses hattyúk, papagájok fényes, vidám, szórakoztató zsiráf, mesebeli sárkány fakitermelés vízilovak, valamint a különböző számos más állatokat. Még a kerti bútor is lehet a régi gumikból, ha tudod, hogyan kell csinálni.

A legfontosabb eszközök, amelyek segítenek létrehozni a különböző régi gumik kézművesek, rendszeres fémfűrész, éles kés, forrasztópáka. Mivel a gumiabroncs lágy és rugalmas, könnyedén vágható, olvad, kiderül, és a leginkább váratlan alakokat veheti igénybe. Nézzük meg közelebbről az ötletet arra, hogy különböző gumiabroncsokat készítsünk, és megtanuljuk, hogyan kell saját magukat elvégezni.

A gumiabroncsok mestersége - érdekes ötletek képei

Gumiabroncsok

Gépjármű gumiabroncsok - hintázópad

Nem nehéz ilyen baba hintázó padot készíteni. Dolgozni kell egy autó gumiabroncs, falemez szélessége 25-30 cm, hossza megegyezik az átmérője a gumiabroncs, négy önmetsző csavarok, fémfűrész, fúró és a festék, és díszítő elemek díszítik hinta.

A hagyományos fémfűrész vagy éles kés használatával vágja el a gumiabroncsot félbe, és rögzítse a lapot az egyik felére a vágási vonalak csavarjaival. Végül, festse a hintaszéket festéssel és díszítsen elemeket, ebben az esetben vicces szemek. Ha a családnak két kicsi gyermeke van, akkor egy gumiabroncsból könnyedén készíthet két könyökölt padot, mert egyetért abban, hogy ez nem feltétlenül nehéz.

Gumiabroncsok

Gépjármű gumiabroncsok - hajó

Ez a szokatlan hajó a gumik tehető bármely bíróság, helyszíni óvoda, valamint a saját kertjében, ha lehetővé teszi a területet. Annak létrehozását nincs semmi bonyolult minden amire szüksége van, hogy nagyobb gumiabroncsok és ásni őket a földbe formájában a hajó fedélzetén, majd telepítse a kereket, húzza az oszlop és vitorlák.

Gumiabroncsok

Gumiabroncsok kézművesei - homokozó

A nyári házban vagy a kertben egy hangulatos gyermekzár létrehozásához itt készíthetünk ilyen eredeti homokozó helyet. A munkához három régi gumiabroncsra van szükség az autóból, egy fűrészszalagból és egy festékből. Először gondosan vágja el minden egyes gumiabroncsot két egyenlő részre, és mindegyiküket más színű, világos olajfestékkel festse. Használhatja a festékeket a szórófejekben. Miután a szépség teljesen megszáradt, egy homokozó formájában hat virágból áll, amely hat szirmból áll a gumiabroncsok feléből. A gumiabroncsokat öncsavarró csavarokkal lehet rögzíteni, vagy egyszerűen csak a földbe temetve. Végül csak a homokozó homokkal tölti be, és hívhatja a gyerekeket.

Gumiabroncsok

Gépjármű gumiabroncsok - teknős

Örüljetek a gyermekeidnek egy olyan szokatlan kézműves kivitelben, amely gumiabroncsokból készült, egy szép és kedves teknős teknős formájában. Annak érdekében, hogy szükség van egy nagy gumiabroncsot a teherautó vagy traktor, régi zománcozott edényben vagy alumínium, műanyag palack, hangerő öt liter, autó gumi, olló, kés, csavar, színes festék.

Először határozza meg a helyet, ahol a teknős él, jobb, hogy ez egy zöld gyep, és telepítse ott egy nagy autót gumiabroncs. Ezután fedje le a gumiabroncs közepén lévő kerek lyukat egy invertált medencével, és mindegyik oldalon négy csavarral rögzítse. Ezután vegye be a gumiabroncs gumiabroncsait, és kivágja négy azonos lábát. Csatlakoztassa őket önfúró csavarokhoz vagy egy építőipari tűzőgépet a gumiabroncs-fedélhez négy oldalon.

Turtle majdnem kész, már csak azt, hogy egy fej erre, hogy egy műanyag palack vissza a nyakában tíz centiméter, és óvatosan vágja körbe a felső rész - azt nem kell többé. A maradék rész kissé felmelegszik a tűz fölött, hogy rugalmasabbá váljon, és gyorsan alakuljon ki egy hosszúkás forma részlete, hasonlóan a teknős fejéhez. Csatlakoztassa a fejét a testhez, és saját belátása szerint ellopja az egész figurát színes festékekkel.

By the way, ha nem takarja le a lyukat a gumiabroncs egy medence, de öntsük a földet és növényi virágok, akkor kap egy eredeti teknős ágy.

Gumiabroncsok

Gépjármű gumiabroncsok - zebra

Ez a szokatlan zebra az autóipari gumik kétségtelen, mint minden gyerek mellett egy hasonló alak nem foglal sok helyet, így lehet telepíteni, még a ház előtt vagy a teraszon, és akkor mindig várunk a baba.

Tehát munkához szüksége van egy gumiabroncsra, 1 méter hosszú és 15-20 cm átmérőjű naplóra, két műanyag palackra, két műanyag sapka a szemüvegekről és a festékről.

PA gumiabroncsok abroncsjai - hogyan kell csinálni zebra?

Kezdje azzal, hogy a gumiabroncsot félig a talajba ásja, hogy álljon. Ezután döntsd el, hogy hol van az állatod a farok, és ahol a fang és az első oldalról, vissza a gumiabroncsba, ásni egy naplót. A zebrafej kis méretű rönkökből vagy egy műanyag palackból készülhet, egy literes kapacitással. By the way, a mi több mesterkurzus, például a korona a lány műanyag palackok, megmondja, hogyan kell dolgozni a műanyag palackok.

A második műanyag palackból vágja el a zebra fülét és farkát, majd rögzítse őket. Szemként javasoljuk, hogy mindkét műanyag palackból két fényes műanyag sapkát használjon.

Amikor az ábra készen áll, akkor csak festékkel kell festenie, és utánozni kell a zebra természetes színét. És kitalálhatja tündér zebráját, és díszítheti, például zöld és bíborszínű.

Gumiabroncsok

Gépjármű gumiabroncsok - pouffe

Kiderült, hogy az ezekből készült abroncsok nem csak díszíteni otthoni kertek, udvarok, játszóterek, kert, stb, és ők is keverék jól a dekoráció a lakások és intererakvartir. Nézd meg, milyen stílusos puff lehet két standard autó gumiabroncs. Ezenkívül csak egy rétegelt lemezre van szüksége, amely megfelel a gumiabroncsban lévő lyuk átmérőjének, a habszivacs, az építőipari tűzőgépnek, az önmetsző csavaroknak és a sűrű velúr anyagnak.

Először húzza meg a rétegelt falat az egyik oldalon habszivacs és velúr ruhával. mindent rögzítsen egy konstrukciós tűzővel - a pouf ülése készen áll. Ezután kösse össze a két gumiabroncsot úgy, hogy a szerkezet stabil és ne szétesik. Most a munkadarabot színes festékkel kell festeni, az ötlettől függően. Amikor a festék teljesen megszáradt, csatlakoztassa az ülést a gumiabroncs lyukának középpontjához. Stílusos gumiabroncsok - készen áll. By the way, ezzel a technológiával és a nagy átmérőjű gumik, akkor is készítsen egy kávézó asztal.

Gumiabroncsok

Gépjármű gumikesztyűk - mosdókagyló egy fürdőszobához

A hajó alkotói annyira elmentek, hogy úgy döntenek, hogy fürdőszobájuk belsejét autóipari gumiabroncsokból készült szokatlan mosdókagylóval díszítik. Az ilyen mosdókagylóban van egy szokásos zománcozott medence, amelyhez minden vízvezeték kommunikáció kapcsolódik. Helyezzen egy hasonló mosdót a falhoz speciális tartókkal, vagy helyezze a padlóra az azonos gumiabroncsokból (lásd az alábbi fotót).

Gumiabroncsok

Gépjármű gumiabroncsok - a nap

Egy másik nagyon szép kézzel készített a szokásos gumiabroncs - a nap, amely harmonikusan szépíti nem csak a játszótér, hanem minden helyszínen.

Ahhoz, hogy egy ilyen kézműves szüksége lesz egy autó gumiabroncs személygépkocsi, tíz darab műanyag palackok fedéllel, térfogat másfél-két liter, ebből akkor is, hogy a különböző szép kézműves készült palackok, csavarok, festékek, rétegelt lemezre, vagy vékony műanyag is alkalmas vékony fémlemez vagy közönséges linóleum.

Miután eldöntötte, hogy a napsugárzás helyén van-e, vegye fel a gumiabroncsot, és egy harmadikat a talajba ássa, úgy, hogy határozottan megmaradjon, és ne esjen le az első eső után.

Ezután az egyes műanyag palackokból csavarja le a fedelet, és öncsavarozó csavarokkal rögzítse azokat egy gumiabroncs körbe, ugyanolyan távolságban egymástól.

Ezután minden egyes fedélen csavarja be az üveget, aminek eredményeképpen kapja a nap sugarait.

Végül csavarokkal rögzítsen a gumiabroncsra, korábban vágta ki a rétegelt lemezből, műanyagból vagy fémlemezből készült napfény részletének megfelelő méretét. Csak a festék festésére, rajzolására, de mosolygásra is.

A gumiabroncsok kézművei - virágágyás.

Nagyon szép megjelenés az eredeti virágágyások, valamint az összes fent említett kézműves, által gyártott autóipari gumiabroncsok. Az ilyen virágágyak létrehozásának legfontosabb titka az összes szükséges vágás helyes sorrendje, és a gumiabroncsok "rossz oldalra" történő fordítása.

Tipp: ilyen ágyak létrehozásához jobb, ha a külföldi gyártási téli gumiabroncsokat választják - lágyabbak és rugalmasabbak, ami problémamentesen kijön.

A virágágyat létrehozó folyamat pontosan az alábbiakban részletesen bemutatja a lépésenkénti fotókat, amelyeknek köszönhetően könnyedén készíthet valami ilyesmit saját magával, és új kézműves gyűjteményével új érdekes példákat adhat meg.

PA gumiabroncsok abroncsjai- oktatás egy képen egy virágágyás létrehozásáról

Gumiabroncsok

Gépjármű gumiabroncsok - hattyú edény

A legelterjedtebb autóipari gumiabroncsok közül elsősorban az eredeti váza a kecses hattyú formája, feltétlenül áll. Az ilyen váza virágágyásra, tisztásra, akár tóban, akár virágcserép formájában felfüggeszthető.

Első pillantásra csak úgy tűnik, hogy szinte lehetetlen ilyen kicsi, vékony hattyút előállítani egy durva kerek gumiabroncsból, és sok fizikai és időbeli költséget fog meghozni. Valójában minden nagyon egyszerűen, gyorsan és egyszerűen megtörténik, a legfontosabb dolog tudni, hogy helyesen és milyen helyeken szükséges a gumiabroncs kivágása annak érdekében, hogy kikapcsolja bizonyos részeit, ez a gyönyörű madár kiderült. Óvatosan vegye figyelembe az alábbiakban ismertetett lépésenkénti fotókat, és meg fogja érteni, hogy pontosan hogyan történik ez.

Gumiabroncsok

Tipp: Vágja le a gumiabroncsot egy éles, széles késsel, így könnyedén elvégezheti a megfelelő méretű legkisebb vágásokat is.

Végül festsd le a gumiabroncsokról faragott figurákat fehérre festve, csavarja be a hattyú szemét és csőrét.

Gumiabroncsok

Reméljük, hogy tetszett az ötletünk, hogy a kézműves kézművesek széles választékát hozzuk létre a szokásos gumiabroncsokból, és hamarosan az udvar, a kert, a dacha vagy a homestead gyönyörű és szokatlan dolgokkal díszítik, szorgalmasan készséges kezekkel.

A gumiabroncsokból hasonló hasonló cikkek díszíthetik az óvodai kerteket, parkokat és játszótereket, ha minden kézműves egy ilyen eredeti alakot készít.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a gumiabroncsok kézművesei mellett még egy hulladékanyaggal - plasztikus palackok segítségével - díszíthetjük életét, például azokból a mesterséges malacokból, amelyek létrehozásáról a honlapunkon található.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: