A téma rózsa a saját kezével

Rose a virágok királynője. Valóban a természet csodálatos ajándéka! Mennyire a részvételével virágokat hozott ki, milyen érdekes fajtákat találtak fel. Az a személy, aki ilyen remekművet lát, mindig jobban igyekszik javítani, de megéri? Ma megpróbáljuk bemutatni a virágok királynőjét az egyik technikában. Úgy gondoljuk, hogy az ötletünk tetszésed lesz, és a belsejében egy ilyen rózsa önmagát díszíti.

És ezt a virágot kifeszítjük. Rózsa a szálból kiderül, hogy nagyon hasonlít a jelenről messziről. De a kemény munka, amelyet arra fordítanak, hogy segítsen ennek a virágnak, még inkább érzelmeket és energiát tükröz, mint él.

Nos, mit tegyünk? Annak érdekében, hogy a saját kezünkben virágot készítsünk ebben a technikában, szükségünk lesz:

- vörös és zöld színű szálak,

- huzal,

- PVA ragasztó,

- szuper ragasztó.

Rózsa a téma - hogyan kell? Kezdőknek csontvázakat készítünk a virágcsoda, a sepals és a szórólapok szirmaira. Ezután a tekercselés módszerével fonjuk őket a megfelelő szálak színével. Ezután húzza meg a három belső szalagot a közepén elegendő huzalral. Miután rögzítette őket és alulról - eltávolítjuk a felső vezetéket.

A téma rózsa a saját kezével

A kezünkben csak három sepál van, felváltva mindegyiküket magába csavarják. Neki hozzá kell adnunk a sepals-t, és egyszerre egy-két darabhoz kell őket kötni a virágos szárhoz. Most próbálj meg elég erős rózsát létrehozni.

Itt az ideje, hogy gallyakat készítsen a virágnak, és csavarja őket a száron. A szár pedig zöld színű cérnával van feltekerve. Minden rózsa tövises - ezért elég gyönyörű, de veszélyes virág is. És mivel igyekszünk egy valóságos rózsát létrehozni, szükségszerűen a töviseket a vékony vezetékekből kell létrehoznunk. Ezen felül kis mennyiségű nedves gyapotot kell eltakarni és hagyni száradni.

A téma rózsa a saját kezével

Most mindegyik tüskét készített a PVA kezek ragasztásával. Amikor mindannyian megszáradnak, akrilfestéssel borítják be őket a száron. És egy színtelen körömlakk rétegén.

Továbbra is a két tüskét kell összekötnie a szárral a vezeték használatával. És tekerje azokat a részeket, ahol a huzal látható. Tegye a szálakat a szárhoz szuper ragasztó segítségével. Nos, akkor, a kezedből a szálból emelkedett kész!

A téma rózsa a saját kezével

Egy ilyen gyönyörű virág díszíti az antik fiókrendszert a szobádban, vagy áll a fiókos fiókos szekrényben. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen fényűző virág helyét mindenki megtalálja. Hagyja, hogy vendégei megcsodálják ezt a teremtést, legyen a legjelentősebb helyen. Végtére is, akkor nem lehet figyelmen kívül hagyni, különösen azért, mert a technika rózsák végrehajtása szokatlan. Mindannyian régóta régóta látjuk a papírból készült rózsákat, agyagból, porcelánból, kötött, de a szálból készült - még nem teljesültek.

Hasonló virágokat lehet tenni az óvodás és iskolás korú gyermekekkel. A legfontosabb dolog az, hogy könnyű feladatokat biztosítsanak nekik, és segítségükkel sokkal érdekesebb és gyorsabb virágokat hozhatunk létre. A gyerekek ugyanakkor örömmel fogják ugyanazt tenni a felnőttekkel.

Nos, amit sok szerencsét kívánunk az ilyen művek munkájában és teljesítményében!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − 19 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: