A színes papír alkalmazása

A saját kezű mesterségeket nagyon könnyű előállítani a papírból, különösen, hogy felnőttek és gyermekek szeretik a díszeket.

A színes papír alkalmazása

Gyermekek alkalmazása színes papírból néha naiv és egyszerű, de mégis - ez egy nagyon hatékony eszköz, amely segít fantasztikus morzsa kifejlesztésében és sok készség és képesség fejlesztésében. Ezenkívül a gyerekek nagy örömmel töltik be a színes alakokat fehér papírra vagy kartonra.

Először is, a gyerek csak feltölti a felnőtteknek a papíron levágott számokat, de az idő múlik, és a karpusz maga vette az ollót és elkezdte létrehozni. És akkor a gyermeknek meg kell ismernie az alkalmazások sokféleségét.

Vágófényezés. Ezzel a módszerrel tökéletesen átviheti a kép textúráját, például felhőt vagy bolyhos csirkét készíthet. A gyereknek csak a darabot kell darabokra vágnia (és a gyerekek nagyon tetszenek), és képet készít nekik.

Alkalmazási megjegyzés. használva színes papírminták fala akkor létrehozhat egy igazi képet, ragasztva a részleteket oly módon, hogy először minden remek volt, és ragasztották kicsi.

A színes papír alkalmazása

Moduláris felhordás. Először a gyermeknek sok azonos színű geometriai figurát kell kivágnia, majd teljes képet kell alkotnia róluk.

Szimmetrikus illesztés. A papírtól meg kell vágni a megfelelő méretű téglalapot vagy négyzetet, félre kell hajlítani, és a hajtás megtartásával vágja le a kívánt kép felét.

Öv alkalmazás. A szalag alkalmazásával igazi garlandet kapunk a kívánt képből.

Silhouette applique. A gyermek kivág egy komplex sziluettek képzeletbeli vagy rajzolt kontúrját.

Különösen a gyerekek számára, mint a tavaszi papírok, mert egyszerű eszközök segítségével - színes papír, olló és ragasztó segítségével valódi ajándékot tehet szeretett anyádnak, nagymamának vagy tanárnak.

A színes papír alkalmazása

Színes tavaszi papírból készült lámpatest - ez alapvetően a legkülönbözőbb csokrok. Az ilyen igazi tavaszi színek, mint a tulipánok előállítása, a szimmetrikus alkalmazás technikája nagyszerű illeszkedés. És ha vágott 4 azonos tyulpanchika, és meg is körülveszik a virág: Tulipánok félszeresére, hajtogatási vonal diagram, akkor kiegyenesedik és ragasztó, amivel a felét egymáshoz virágok.

Ha virágot szeretne vágni egy rozetta szerkezettel (búzavirág, gerbera, kamilla), akkor jobb, ha a négyzet alakú, átlósan hajtogatott sziluettet vágja le. Ehhez először átlósan egy négyzet alakú papírlapot kell felhúzni, majd átlósan átrajzolja a kapott háromszöget, és rajzoljon egy szirmot, elképzelve, hogy a sarok - ez a jövő virágának közepén. A munkadarab kibontása nélkül vágja ki a sziromot - ennek eredményeképpen szép virágot kap.

Egy vagy másik gyártása színes papír alkalmazása a legjobban didaktikus játékok formájában. Ilyen játékok során a gyerekeket pontozzák a tárgyról, amely a kész munka alapját képezi, érdekes információt közöl róla, felkéri a gyerekeket, hogy végezzenek bizonyos feladatokat.

Első alkalommal döntsük el, hogy bemutassuk a gyermeket a technológia számára színes papír, sablonok alkalmazása segíteni fog. Ezekben a készletekben a késztermékek körvonalai vannak, amelyek háttérként szolgálnak, és egyedi papírlapokra nyomtatnak színes részleteket, amelyeket a gyermeknek ki kell vágnia és be kell illesztenie a festett alapra. Ezek a nélkülözhetetlen segítők a gyermekek fejlesztésében irodai felszereléssel vagy önállóan gyártva szerezhetők be. Ehhez meg kell találnia a gyermek korához igazodó képeket, és megfelelő időben kinyomtathatja azokat a nyomtatón. Sok ilyen sablon létezik különböző témákban.

fényképezőgéppel

Nem nehéz kitalálni, hogy a gyerekek kivágják a tárgyak figuráit, például az állatokat, sokkal érdekesebb, mint egy lap, mondjuk piros vagy sárga papír. Ennek az az oka, hogy bármelyik tárgy levágása egy papírlapból, egy gyerek elképzelhetetlenné teszi, hogy a munkája milyen lesz a végső szakaszban. A sablonok esetében a gyerekek képesek elképzelni és megérteni, hogy mi a munka eredménye. A kész munkadarabok kivágása mellett a gyermekek munkája egyenletesebb körvonalú, így még gyönyörűbb és pontosabb.

Általánosságban a leggyakrabban használt objektum lapos alkalmazást alkalmazzák, amelyhez tartozik a tárgyak ragasztása a háttérben vagy a papír ollóval kivágott egyes részei.

Színes papír volumetrikus alkalmazása

A lapos felületeken kívül színes papírra is alkalmazhatók volumetrikus alkalmazások. Számos módszer alkalmazható ezek létrehozására. Például kivághat több alakot egy elemből, és egymásba illesztheti őket, többször is másolhatja őket. Az ilyen alkalmazásokat számláknak hívják. A technikában végzett munkák során ezen a technikában is dolgoznak különböző spirálok, fürtök, csíkokból készült papírgyűrűk, amelyek a fogantyún vagy a ceruza ólommal vannak feltekerve. A quilling technika élénk példája ennek a munkának. Az ilyen papírcsomagolás segítségével a kompozíció hihetetlen szépségét hozhatja létre. És a harmadik módszer az ábrák egyes elemeinek hajtóereje és a részükön lévő papír ragasztása. Ez a módszer alkalmazható pillangó alkalmazása színes papírra.

fényképezőgéppel

Sokkal nehezebb egy háromdimenziós képet létrehozni anélkül, hogy ollót használnának, de ennek ellenére a műanyag bevonat technikája segítségével válik lehetővé. Megjegyzendő, hogy ez a szakadt vagy szétesési alkalmazások egyik típusa.

Bontási alkalmazások létrehozásakor a papírdarabok mozaikszerűen vannak elhelyezve, egészen addig, amíg az egész tárgy meg nem telik. Egy ilyen mozaik létrehozása és egyúttal gyönyörű színes papír alkalmazások, a gyermek az ujjait képezi, és ugyanakkor kialakul a formaérzete. Létrehozásához ragasztót, ollót és színes papírlapokat kell használni. Rajzolj a jövőbeli objektum kontúrját. Adj egy gyereket egy papírdarabnak, és mutasd meg, hogyan kell megfelelően szakítani. Ezután töltse meg az objektum teljes területét ezekkel a darabokkal, előre nedvesítse őket a ragasztóban.

Ennek a technikának a lényege, hogy a papírokat, amelyek plaszticitást biztosítanak nekik, kézzel csavarják. Olyan technikákat is alkalmazzunk, mint a csavarás, összenyomás, laposodás, curling. Ezt követően a kész papírdarabokat ragasztóanyaggal megkenjük és a hordozóhoz ragasztjuk.

fényképezőgéppel

A kisgyermekek számára az ilyen alkalmazások elkezdéséhez a legjobban a jól ismert színes és formájú tárgyakból származnak, amelyeket tudnak. Az ilyen tárgyak lehetnek gyümölcsök és zöldségek, nap, állatok. Amellett, hogy a fejlesztés a tapintható, a képzelet, a memória, a kreatív gondolkodás és a motoros készségek során ez a kreativitás tanulható egy alárendelt fiókba, és még felfogni az alapjait egy idegen nyelvet, például, hogy kezdi a tanulást angol. Az idősebb gyermekek számára ajánlatos olyan történet-szerepkörű alkalmazásokat készíteni, amelyek több, szorosan kapcsolódó elemből állnak. Ha egyetlen tételt lehet készíteni a ceruzával készített vázlat segítségével, akkor a történet-szerepkörnyezet alkalmazásainak vázlat nélküli létrehozása esetén nem teheti meg.

ilyen a gyermekek alkalmazásai színes papírból geometrikusak. Ezzel szemben a rongyos szalvétákból készült alkalmazásokat nem geometrikusnak nevezik, mivel nincsenek világos élek. Ezeknek a szalvétáknak köszönhetően olyan tárgyakat lehet ábrázolni, amelyek a természetben bolyhos felületűek, például csirke, pitypang, pecsét stb. Ábrázolása.

Ezenkívül a szalvéták ráncosodhatnak, kis golyókra vagy kötegekre alakíthatók. Továbbá az elkészített készítményekhez ragasztós PVA-t helyezünk. Ezután a vázlat alapján rajzolt vázlat szerint helyezik őket. Ilyen papírdarabokból fel lehet tenni egy pillangót, egy bárányt, egy halszálkát, egy virágos tisztást.

fényképezőgéppel

Színes papír volumetrikus alkalmazása szintén létrehozta a technika a szemben. A lényege a hullámpapírból vagy szalvétákból levágott kis négyzetek alapjába ragasztás. Mielőtt a munkát alapul venné, a jövőbeli alkalmazás rajza húzódik. A papírt apró, 1 cm-es, 1 cm-es négyzetekre vágják, majd közvetlenül az arcra juthatnak. Ehhez helyezz egy ceruzát vagy tollat ​​a tér közepére, emelje fel a négyzet éleit. Olyan, mint egy "halom".

fényképezőgéppel

A munkadarab alja ragasztóval ragasztva és ragasztva a képhez a megfelelő helyen. A homlokzatot addig folytatják, amíg az egész alak teljesen meg nem töltődik ilyen előformákkal. A gyerekek nagyon szeretik elvégezni munkájukat ebben a technikában, annak ellenére, hogy elég fáradságos. Miután úgy döntött, hogy bemutatja a gyermeket az ilyen képzőművészetekhez, válasszon egy egyszerű rajzot az első munkára. Az alábbiakban egy összetett kompozíció egy példája a szembenézés technikájára.

fényképezőgéppel

Nem lehet elképzelni a gyerekek munkáját papíron, különféle virágok és csokrok nélkül. Gyönyörű alkalmazások virágok színes papír vagy kártyákat, a gyermekeket mindig az óvodákban készülnek március 8-án előestéjén. Ezek gyönyörű tulipánok, százszorszépek, a völgy liliomjai, hóvirágok, nárciszok és még sok más virág.

fényképezőgéppel

Nagyon szép alkalmazások virágok színes papír, amelyek papírból, szalvétából és gabonafélékből készülnek. Az alkalmazásokban levő gabonák segítenek egy bizonyos megkönnyebbülés és szerkezet kialakításában a tárgyakkal szemben. Az ilyen gabonafélék, mint a rizs, a hajdina, a búza, a köles, díszítheti a szirmok és a szíve a virág vagy a váza, egy táska csokrok.

Lássuk, milyen virágok készülnek papírból. Különböző színű asztérek készíthetőek egy olyan papírkörtől, melyet elvágnak.

fényképezőgéppel

Rátétes színes papír formájában nárcisz

Annak érdekében, hogy színes papírt készítsen nárcisz formájában, készítsen egy lapot zöld, fehér és sárga papírból, az alaplapot, a kis ollót és a PVA ragasztót. Távolítsa el a sávot a sárga papírról. Ollózás a függőleges bemetszések és csavarja a tekercs. Ez lesz a nárcisz szíve. Félből összecsukott fehér papírlapból vágja ki a félkört. Szimmetrikus szirmokat kapunk. Egy nárciszra 6 darabra van szükségük. Három szirm, ragasszunk együtt. Adjon hozzá még három szirmot, és illessze őket az előzőek aljára. Minden egyes virághoz ragassza a sárga magokat. Egy zöld papírlapból vágj ki hosszú csíkokat, a végüknél szűkítve - ezek a levelek. A papírlap ragasztja a leveleket és a virágokat. Összetétel nárciszokkal készen áll.

fényképezőgéppel

Alkalmazás papírból. virágok

Nem kevésbé érdekes a virágos elrendezés fényes margarétákkal. Fel tudod álmodni és színesíteni őket. A kamilla a középső és a szirmai. Egy szál virágot tenni 12 szirmok, amelyek csíkok papír 10 cm hosszú, és vágjunk ki egy kört vezethető egy iránytű, vagy egy csésze, amelynek átmérője 5-8 cm. A kör vegye tudomásul veszi, ha a szirmok elakadtak. Minden csík félre hajlik, és ragasztva van a jelekhez. A kész virágot ragasztóval ragasztják, ragasztják az alapra, hozzáadják a leveleket és a szárakat.

fényképezőgéppel

Reméljük alkalmazások színes papírból, fényképből amit látott, nem csak a gyerekek kreativitásával foglalkozik a papírral, hanem jó inspirációt nyújt Önnek arra, hogy létrehozza saját egyéni munkáját a gyermekekkel.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 + = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: