A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen. TOP-20 legjobb videók

Nagyon sok gyerek, és a felnőttek gondolkodnak arról, hogy hogyan kell szövődni a gumiszalagokból, ezért gumiórákat mindenki számára hasznos lesz. Köszönet nekik, megtudhatja a különböző technikák szövés, amely alkalmazza ezt az érdekes anyagot, valamint megtanulják, hogyan lehet a különböző ékszerek, mint a karkötők és gyűrűk, valamint a nagyon praktikus dolog, mint például a mobiltelefon esetében vagy tabletta.

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

A cseppecskék a legegyszerűbb ilyen dísztárgyak, így kapsz egy vékony karkötőt, amely biztosan felszólítja a kislányt és a felnőtt nőt. Három olyan mesterkurzust ajánlunk fel, amelyek ugyanezt tanítják, de karkötőcseppet készítenek, három különböző eszközt fogunk használni. Egyébként különösebben nem kell kettőt vásárolnod.

Lecke szövés nélkül a gumiból, gép nélkül

Ha nem vásárolt semmilyen kiegészítő eszközt, akkor ez nem jelenti azt, hogy nem tudja kezelni ezt az eredeti típusú kézimunkát. Szövegezés gumikból egy lecke kezdőknek bemutatja, hogyan használja az ujjait. Tehát a vezető kezednek manipulációkat kell végrehajtania, és a másodlagos - gumi gyűrűket kell viselnie. Könnyebb dolgozni egy horog van, ez általában szerepel a sor a szivárvány, de használható a legtöbb közönséges fém kampó kötés - sok mesterek azt mondják, hogy még könnyebb vele dolgozni.

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

Az egyik ujját nyúlik a gumiszalagot, csavarja a saját formájában nyolcas, a keletkező hurok húzza egy ujját. Kissé engedje le a nyolcat, majd húzza a következőt, és ne csavarja be. Ha csak így az első lépéseket ezen a kézimunka, akkor jobb, ha a kontrasztos színek -, akkor könnyebb lesz kezelni letapogatással. Húzza ki a hurkot a tetején a jobb alsó rezinochki, akkor legyen az ujjak között. Ugyanezt a bal hurokkal is. Ennek eredményeképpen kiderült, hogy az első gumigyűrű csavart a másodikban. Alsó kicsit alacsonyabb fonás, és húzza át egy másik szín gyűrű, csavarja nem szükséges megjegyezni, hogy ez a módszer csak a csavar az első eleme. Most a második gyűrűt, amely már alatta van elhelyezve, ugyanúgy kell eltávolítani. Add hozzá egy másik gyűrűt. Folytassa ezeket a manipulációkat, amíg a lánc el nem éri a kívánt hosszúságot.

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

Most kell, hogy kap egy műanyag véget a sor, hogy elkapja csavart gumiszalagot, amely az első és a második végén a műanyag alkatrészek kell felváltva fogás két utolsó körben. Ez az, és kiderült egy aranyos karkötőt, amire a lehető leghamarabb díszítenéd a kezed. Egyébként pontosan ugyanúgy tudsz szövést tenni mind a gyűrűk, mind a hajszalagok között.

Olvassa el a Szövés gumi zenekarok videó leckék nélkül gép, lehetővé teszik, hogy jobban megértsétek a folyamat lényegét, és a termékeid mindig szépek és vonzóak lesznek.

A gyöngyökből karkötőt nézhetünk és szövegetek.

Egy lecke a gumik szövéséről a villákon

A leggyakrabban használt villák kiváló eszközök lehetnek cseppecskék készítéséhez, négy evezővel ellátott evőeszköz szükséges. Helyezze a szövőszalagot egy pár extrém zubchkikovra, csavarja be, majd tegye be a két maradékot. Van egy gumi nyolc.

Ezt a nyolcat le kell húzni, és tetejére hozzá kell adni egy másik szövőszalagot, amelyet nem kell csavarni. Általában úgy gondolják, hogy a legmegfelelőbb villát használni a villáján, anélkül, hogy kampót használna, de még mindig próbálja meg ezt a két módot, és válassza ki a legmegfelelőbbet az Ön számára.

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

Vedd fel az alsó nyolcat, húzza felfelé és oldalra, engedje el középen úgy, hogy eléri a középső rést a fogak között. Ott, a közepén, távolítsa el a második hurkot.

"Pletenko" csúszik alsó, string egy másik szövőszalag csavarodás nélkül, távolítsa el az alsó mindkét oldalán a közepén. "Pletenko" húzza le, tegyen egy másik szövőszalagot, akkor váltakozhat színeket, ha akarod. Amikor a termék olyan hosszú, ameddig szüksége van rá, a műanyag véget a karkötő elejére kell rögzíteni, ezzel a részvel, távolítsa el a legfrissebb öltéseket a villából. Van egy csodálatos lánccsepp. Ha akarod, megnézheted és szövés gumi zenekarok videó leckék kezdőknek.

Lásd még a "Zöld owl gyöngyökből készült bross" mesterkurzust.

Lecke, amely a gumiból egy csúzli gépen szövődik

A kézművesek gyakran használnak speciális kenyérgyártó gépeket, több sorból állhatnak. Azonban egy ilyen egyszerű változat, mint egy csepp, teljesen lehetséges a csúzli, amely két fogú villa.

A csúcspont lényege, hogy egyrészt üreges alátétekkel rendelkezik, ezért nagyon kényelmes vele dolgozni.

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

A csúszka egyik oldalán egy rugalmas szalagot húzzon, csavarja be, és a hurokot a másodikra ​​tegye. Van egy végtelenített gumi jele, amelyet kissé le kell engedni, és a kontrasztos színű gumigyűrű tetején. Fogd be a végtelen jelek egyik hurkát, húzd felfelé, miközben megpróbálod nem húzni a másodikat. Vedd fel a másodikat, és ugyanúgy emelje fel, mint a rögzítetlen kontrasztra, amely kissé leengedni kell a csúzli gép fölé. Hook egy másik szövőszalagot, húzza az alsó szövőszéket és folytassa a műveletek sorrendjét. Rendszeresen kipróbálhatja a kézben lévő terméket, vagy egyszerűen mérje meg egy vonalzóval.

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

A karkötő elejére húzza az S-alakú hardvereket (bár ez a művelet csaknem a munka kezdetén végezhető), majd mindkét végén. Most csak a szépségű "kézimunka" eltávolítása marad. Ha neked bármilyen cselekvés tűnt érthetetlennek, akkor szövés karkötő gumi zenekarok videó leckék eloszlat minden kétséget.

Egyébként, ha színes Rainbow Loom gumiszalagot használsz a csúcson, a virággyűrű könnyű lesz az Ön számára.

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

A gitárszalagok kelmeinek kelmeinek lecke egy gépen

Kínálunk mester osztályt, hogy szép karkötő „francia fonat”, mert akkor kell használni egy speciális géppel (bár a munka csak a kettős csapok, így ne csak egy speciális eszköz, hanem a villa ujjak és így tovább).

A Stonechek megfordul az oldalra, ahol a csapszegek láthatók. A "francia köpés" pálcáknak egyenes sorokban kell állniuk, és nem a gerendahasználat sorrendjében, amint ez más technikákhoz is szükséges lehet. Mindkét oldalon az első két csavart kell használni, amellyel kényelmesen dolgozhatsz, akkor akár egy sort is leválaszthatsz, hogy a többiek ne zavarjanak.

Tehát vegye be a zöld színű gumiszalagot (például természetesen bármely más színezést is kiválaszthatja), két rúdra helyezve, a nyolcas alak csavarásával. A következő sárga szövőszalag csavarodás nélkül feszes. Ezután csak tegyen egy másik zöldet. Ezután viseljen mindent, váltakozó színeket.

Horgot használva húzza le az egyik oldalról az alsó zöldet, majd engedje el, majd a másik oldalt. Az erőfeszítések eredményeképpen fel kell lógnia a felső párra, és hurokot kell alkotnia. Viseljük a következő sárga színt. Most vegye le a jobb oldalt, és áthaladjon a szegélyen egy zöld szivárványhurok között, amely a középső sárga közé esik. És balra, távolítsa el az alját. sárga, áthalad a csapon.

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

Itt láthatja a szabályszerűséget: egyrészt le kell lőni a központi szivárványköteget, ahol ellentétes színű, másrészt - alul. (ahol a középső és az alsó színe azonos). Ezeket az akciókat addig kell ismételni, amíg a "francia fonat" el nem éri a kívánt hosszúságot, majd az S-alakú csipesz segítségével hurkot kell húzni. Ehhez szükség van az aljára. Távolítsa el mindkét oldalán a gumiszalagokat, és a sárga maradjon, dobja rá egy pegre, és tegye rá a műanyag klip egyik végét. A szerelvények második végét fel kell akasztani a terjedelmes köteg elején. Itt van egy csodálatos díszítés, ami viselhető valódi francia elegáns! És ha vannak furcsa pillanatok, mindig megnézheted gumi szalagok gépi video leckék.

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

A gumi szövéséről szóló lecke - egy karácsonyi édesség alakja

Meg kell jegyezni, hogy szövés gumi zenekar video leckék segít nemcsak finom díszítéssel, hanem aranyos figurákkal is, amelyek csecsebecsékként használhatók, mobiltelefonokhoz, táskákhoz stb.

Sok érdekes ötlet tanulhat Szövés a gumi zenekarok videó tanórák Sergei, megmutatjuk neked, hogyan válhat ez a hálás anyag egy érdekes és egyszerű kulcstartó "karácsonyi cukorka".

A munkához horgolt kampót kell készíteni, 10 db szivárványos lógó vörös, 12 db fehér.

1. lépés Vegyünk egy piros gyűrűt és a szél 3 alkalommal a készülék körül. Egy pár fehér gumi horog a kampó és húzza, mozgassa a piros fehérre. Csúsztassa le az egész szerkezetet, és a kiálló, szabad hegyet is a szerszámra helyezze.

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

2. lépés: Az előző lépésben leírtakhoz hasonlóan 3 db. piros, majd mozgassa mindent a piros, és tegye a tippeket a horog. Vegyen fel 3 db. fehér, nyúlik, mozog, farok a horgolt horogon.

3. lépés: Változó színek és műveletek az előző lépésekben leírt módon.

4. lépés. Tehát addig, amíg el nem hagy egy pár fehér darabot. Vegyél egyet, és kövesse a fényképhez vezető utasításokat, de megnézheti és megnézheti szövő figurák videó figura leckét Candy.

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

A gumi szövéséről szóló leckék: lépésről lépésre a képen

Lépés 5. Húzza át a horogot a piros első és a fehér második cukorka darab között, vedd fel a hurkot és húzd ki.

6. lépés: Vegye át az utolsó fehér szalagot, haladjon át a hurokon. A kapott hurok egyik vége a másik végén keresztül húzódik, és meghúzva. Itt van egy csodálatos kulcstartó, ami az újévi ünnepek idején karácsonyfadíszekké válhat.

Szivárgás színes gumiszalagok Szivárvány löve a horog kulcstartó Hearts is lehetővé teszi, hogy tegye meg.

A gumi szövéséről szóló leckék: TOP-20 legjobb videók

Karkötő a "Hippie" Rainbow Loom gumiból
A hippi kultúra kiemelkedő jelet hagyott a történelemben. A 70-es évek generációi világviszonylatban és meggyőződésükben nőttek fel. A szabadság és a pacifizmus, élénk színek ruhákat és kiegészítőket, hogy az elhanyagolás a pénz és az anyagi javak az emberiség - a fő különbségek a szubkultúra, ami maradt a memóriában a jelenlegi negyven éve.
Javasoljuk, hogy készítsen egy gumikesztyűt "Hippies" -et. Mivel a hippik megvetéssel kezelték a pénzt, és használják őket, hogy megcsinálják õket, karkötõt is kötünk érmékkel

Hogyan készítsek egy karkötőt gumiszalagból. Nagyon szép karkötő gumiból készült "Mézeskalács"

A karkötőt tekintve, a mézeskalács misztikus emlékei fényes mázlatokba jutnak. Az édes emlékekből nyalni akarok az ajkam. A világos kék-narancssárga kombináció nem hagyhat senki sem közömbös, és még a legaggasztóbb gúnyolódást is felidézi.

Rainbow szövőszék. Karkötő gyöngyökkel készült neonkaucsukból: a legjobb videó
A gumi szalagból készült nyaklánc karkötő nagyon finoman és szépen néz ki. Áttetsző és neongumiból készült, sötétben ég a szivárvány minden színével. Túláradó és gyöngyök, szőttek bele. Szokatlan és kreatív, mindenki figyelmét felhívja.

Karkötő gumibakkból Rainbow Loom. Ovális átlaposítás. Videó mesterkurzus
EASY WAY Hogyan készítsünk egy rugalmas szalagot

Hogyan szőjjünk le a Rainbow Loom gumi zenekarokból. Karkötő: fényes kígyó. Kiemelt videók

Gumiszalagból készült pénztárca. Kiemelt videók

A gumi szövéséről szóló leckék: egy saját kezű gumitáska. A legjobb Rainbow Loom Bands videó

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 + = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: