Дар на приятел с ръце: майсторски класове, снимки и идеи

Представяне на приятел със собствените си ръце може да направи всеки от нас. Само го даде малко време. Не се притеснявайте, ако нямате никакъв опит в бродирането, т.е. майсторски класове за не толкова опитни иглолистни, които не изискват специални умения.

Подарък за приятелката на рождения й ден "Сладка изненада"

Необходими материали:

- шишчета
- гърне
- изкуствена трева или мъх
- подаръчни карти
- конфекция
- флористична пяна

Работен процес:

Шиене на лепило за подаръчни карти и сладкиши. В саксията поставете пяна, пяна и синтпон. Покрийте пяната с изкуствена трева или мъх. Поставете шишките със сладкиши в пяната. Най-големият подарък е поставен в самия край.

представяйте на приятел: майсторски класове, снимки и идеи

представяйте на приятел: майсторски класове, снимки и идеи

Умийте и дайте подаръци със собствените си ръце.

Представяне на приятелка в деня на раждането със собствени ръце

"Чаша кафе на зърна"

- памучни колела
- халба
- горещо лепило
- кафе на зърна
- кафе чаша
- бяла нишка
- акрилна боя (кафява)

Как да:

Уолд дискове на повърхността на чашата. Покрийте цялата повърхност. Внимателно обвийте чашата с конец. Топ с акрилна боя. Започнете да декорирате с кафе на зърна. За да не останат празни пространства, залейте зърната на 2 реда. Украсете чашата с дантела или панделка.

представяйте на приятел: майсторски класове, снимки и идеи

Огледайте се оригиналните подаръци.

Подарете сами своя най-добър приятел"Сърцето на кафе на зърна"

Подгответе следните материали:

- нишка
- картон
- хартия
- кафе на зърна
- тел
- юта нишка
- декоративни панделки и цветя
- гъба
- желязна банка
- кафява боя

Работен процес:

Подгответе лист хартия, сгънете го наполовина. От едната страна нарисувай половината сърце. Изрежете сърцето на хартията върху контура. Прехвърлете сърцевината на хартията върху картона, кръг, нарязан по контура. За второто картонно сърце отново повторете тази операция. Подгответе чифт телени парчета, обвийте ги с хартия. Завийте жицата към сърцето. Wadded дискове между картонени заготовки в няколко реда. Това е необходимо, за да създадете силата на звука. Обемно сърце, покрийте с памучна вата, обвивайте нишки. Сърдечна боя с кафява боя, покрита с кафе на зърна. Вземете желязната буркана, окръжте я с пръчици от сладолед. Завийте жиците с юта. Поставете гъба в саксията, в нея - кафено сърце. Украсете плавателния съд с декоративни цветя и панделки.

представяйте на приятел: майсторски класове, снимки и идеи

Направете и подарете със собствените си ръце «Кутия с изненада».

Как да направите подарък на приятел с ръцете си

«Шал от тениски»

Необходими материали:

- игла
- нишка
- ножици
- Тениски

Етапи на работа:

Вземете няколко цветни тениски, измийте ги. За да подготвите шаблона, подгответе картон или плътна хартия и бизнес плик. Поставете плика върху шаблона. Предната част на шал ще се състои от шарки и рисунки, а задната част на шал ще се състои от монохромни елементи. Шаблонът сложи върху материала, подчертава тъмните места върху материала с бял молив. Окръж светлите места с черен или кафяв молив. След като се подготвят всички подробности, свържете ги с вашите предпочитания. Пришийте всички детайли едно към друго.

Пригответе предварително подготвените секции, желязо за обработвания детайл. Продължете да изработвате обратната страна на шал. Изрежете няколко монохромни секции, зашийте ги заедно. Подробностите за гърба могат да бъдат по-автентични, отколкото в предната част. Шиете задната част на шал с предната част. Повдигнете излишните части, изсушете продукта.

представяйте на приятел: майсторски класове, снимки и идеи

Умори и подарявай себе си на Деня на Свети Валентин.

Оригинален подарък на приятел със собствените си ръце

"Красив силует"

Пригответе материалите:

- ножици
- стари списания
- платно
- лепило
- акрилна боя

Етапи на работа:

Нарежете старите списания на малки парченца. Колкото по-цветни са страниците, толкова по-добре. Изрежете залепените страници на платното. Платно лепило с лепило. Започнете да поставяте страници от списания. Необходимо е да се покрие цялото платно. Оставете платното да го изсушава. Подгответе желания силует. За да направите това, нарисувайте картина на плътна хартия или картон и изрежете контура. Поставете силуета на платното, кръгнете го с химикалка и молив. Покрийте цялата повърхност с акрилна боя, с изключение на силуета.

Разберете как да направите подарък на любимия си.

Дар на приятел с ръцете си снимка:

Опаковане на лилии

Необходими материали:

- лепенка
- цветна хартия
- жълта гофрирана хартия
- перфоратор
- ножици

Етапи на работа:

1. Изрежете квадрата от цветната хартия. Размерът на завършеното цвете зависи изцяло от размера на хартията, която избирате. В нашия пример се използват квадратчета със страници от 7 и 12 см.
2. Вземете лист хартия с дължина 12 см, сгънете го половината от дължината и една трета от ширината.
3. Изрежете овалния от хартиената кутия, обвийте правоъгълно отрязано от велпапе хартия. Основата за фиксиране на сечера.
4. Щом направите 4-5 цветя, скрийте мястото, където ще бъдат свързани. За да направите това, използвайте лист хартия и лепенка.
5. През основата на цветята и листата, направете дупка, за да преминете лента или въже тук.
6. Заредете подарък, свържете хартиения цветен букет.

представяйте на приятел: майсторски класове, снимки и идеи

Правете пари и със собствените си ръце.

Какъв подарък да направите свой приятел с ръцете си


Ръчно изработен сапун "Tulip"

Необходими материали:

- форми за сапун
- бои (червено, зелено, жълто)
- база за вихри
- бяла основа
- пипета за изливане
- разбъркване стик
- разбъркване на резервоара
- есенция

Етапи на работа:

1. Вземете малко бяла основа, поставете я върху водна баня, за да се стопи. Добавете жълтата боя.
2. В масата силикон силиций налейте тичинките и ядрото на лалета. Разтопете бялата основа. Оцветете го в зелено, добавете вкус. Първо, излейте парче хартия, което е над пъпката, и позволете на боята да се втвърди. След втвърдяване леко драпете листа с клечка за зъби.
3. Направете пъпка: разтопете основата за въртене. Едната част е боядисана в бяло, а втората - в червено. За бял цвят използвайте титанов диоксид или бяла боя.
4. Направете основата с алкохол, напълнете бялата основа, а след това - червената. Ако масата е залепена върху листата, извадете я с нож след изсушаване.
5. Напълнете бялата и червената основа за вихрите.
6. Веднага щом пулпът се втвърди, почистете повърхността, поръсете с алкохол. Загрейте зеления цвят, изсипете стеблото.
7. След около час, сапунът ще стане твърд. Сега можете да го извадите.

представяйте на приятел: майсторски класове, снимки и идеи

Подарък на приятел на собствените си ръце

Ароматна възглавница

Това е доста прост подарък, но изглежда много хубаво и красиво. От красива представителна тъкан, зашийте малка възглавница. Можете да го направите във формата на овал, кръг, квадрат, сърце и т.н. Напълнете го с ароматни билки: лавандула, градински чай и др. Комбинацията трябва да е приятна за мирис. В допълнение, сашето може да бъде украсено с мъниста, мъниста, бродерия и др.

представяйте на приятел: майсторски класове, снимки и идеи

Картон със собствени ръце

Пригответе материалите:

- ножици
- четка за разстилане на лепило
- боя лента
- остър нож
- кърпа
- купчина
- PVA лепило
- лепило "Момент"
- Ватмани
- картон с дебелина 3 и 2 мм

Етапи на работа:

С нож за канцеларски материали нарязайте детайлите. Капакът и основата на кутията са еднакви. Само височината им е различна. Покритието и стените на кутията се събират върху лепилото. Първо, лепене на стената дължина от 15 см, а след това - всички останали. Покрийте външния и вътрешния ъгъл с лепяща лента. Това е необходимо за сила.

За външната част на ковчега подгответе кърпата. За стените трябва да вземете лента от плат с размери 8 х 45 см. За капака изрежете тъканта с размери от 25 до 20 см. Ако е необходимо, изгладете тъканта. Стените на кутията са покрити с кърпа. Първо покритие с тънък слой лепило. За отпускане, оставете 1 см. Поставете върху плата, разстила се върху масата. Опаковайте стените на кутията в кърпа. Лихвата вляво трябва да бъде запечатана в началото.

представяйте на приятел: майсторски класове, снимки и идеи

Отидете до самия край и равномерно огънете края на плата, лепете го на ръба на ковчега. Ако останалата част от тъканта е голяма, изрежете я, оставяйки наддаването на 1 см. Направете същите разфасовки в долната част на кутията. Покрийте всички страни. Покрийте капака с кърпа. В центъра на детайла лепи горната част. Внимателно изгладете повърхността. От ръбовете отстъпвайте 1 см, изрежете квадратите в ъглите. Изрежете получената секция диагонално. Печат 2 страни с дължина 15 см. На съседните стени запечатайте квотите от двете страни. Огънете около ръбовете на страната за 10 см. Покрийте всички страни.

Изрежете детайла от нарязаната хартия. По размер, тя трябва да съответства на размера на дъното на кутията. Bund лепило към плата, оставете квотите. Отрежете ъглите, запечатайте всички страни. Получете получената празна плътно до дъното на кутията, като изравнявате повърхността. Направете същия детайл за вътрешността на дъното. Оставете квотите да не са запечатани. 1 см от горната част на стените и долната част на кутията се маза с лепило. Заготовката трябва да бъде залепена до дъното, да се оформят остри ъгли, да се прилепват към стените.

От картона изрежете изрезките по 2 мм. Те ще са необходими за вътрешните стени на ковчега. На плата, залепете детайлите, отрязани, лепене на квоти. От едната страна, квотите трябва да са по-широки с 2 см. Първо лепило 2 дълги страни. Заготовките от къси страни се залепват към тъканта, като се слепват квотите от двете страни. От другата страна нарязвайте резките назад. Залепете останалите 2 бланки.

представяйте на приятел: майсторски класове, снимки и идеи

За лепилото на тъканта заготовки на Whatman, оставете квотите. Прикрепете детайлите към стените, за да направите необходимите измервания. Ако те са големи, просто намалете излишъка. От двете страни оставете неприготвени престилки, ги залепете на капака. Покрийте добре и след това затворете.

Какъв подарък можете да направите един приятел със собствените си ръце

Видеоклип. Ако искате да правите снимки и видеоклипове по телефона, можете да монтирате незабравимо видео. Можете да добавите музика и интересни снимки. Не се страхувайте от технически проблеми. Съвременните технологии ви позволяват да създавате добри видеоклипове дори за начинаещи.

представяйте на приятел: майсторски класове, снимки и идеи

Дар на приятел с ръце: майсторски класове, снимки и идеи

Аксесоари. Дарът не трябва да е голям. Основното е, че тя трябва да бъде ценна и запомняща се. Близнаците със сигурност ще харесат аксесоарите, направени от самите тях: чанта, бижута, декор на косата и т.н. Те могат да бъдат направени от импровизирани средства, като се използват подробни майсторски класове, които иглата поставят върху своите блогове и страници от социалните мрежи.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: