Приложение на плетене на една кука. Бухал: стъпка по стъпка майсторски клас с снимка

Бухалът винаги е бил смятан за символ на мъдростта и науката. Затова те изобразяват учебници и книги. Днес ще свържем приложението под формата на бухалките са плетени. апликация Подходящ е за дрехи или чанти.

Приложение на плетене на кука

За да плета подобно приложение, ще ни трябва:
  1. Прежда от синьо, синьо, кафяво, бяло и черно;
  2. Кука за плетене на една кука;
  3. ножици;
  4. Иглата.

Приложение на плетене на една кука. бухал

Първо ще обвържем тялото с нашата бухалка. Плета той ще бъде неразделно от главата. Отделно ще свържем само очи.
Направете плъзгащ контур и тип 2 повдигащи контури.
В плъзгащия контур изпълняваме 12 psn. След това затегнете пръстена и затворете реда, като изпълнявате 1 сек във втората линия нагоре. Затворим реда, като сменим нишката на синия. Опашката на конеца се полага под окръжностите и го поставяме вътре.

Приложение на плетене на кука

В началото на реда изпълняваме 2 линии за повдигане. След това шихтахме 1 бр. В нов цикъл. И в следващия цикъл ще свържем 2 бр. Така че ще плета до края, добавяйки на всеки 2 цикъла на кръга.
При затваряне на ред, сменете нишката.

Приложение на плетене на кука

След това трябва да обвържем още два реда с стъпки на всеки 2 цикъла. След като изпълним 1 ред, променим нишката на нишката на основния цвят. И ние плета на втория ред.

Приложение на плетене на кука

На следващия ред ще оформяме ушите.
За да направите това, трябва да направите цикъла нагоре в началото на реда. Ние плета 1 кокалче в една линия и 1 SSN тук.
В новия цикъл трябва да свържете 4 ss2n.
В следващия цикъл плетахме 1 ssn и 1 pcn.

Приложение на плетене на кука

След това изпълняваме само 1 куб. См в нов цикъл.
Създаваме 1 въздух и плете следващия отвор. В новия цикъл ние изпълняваме 1 puss и 1 ssn, а след това в следващия цикъл 4 ss2n. След това шият отново 1 ssn и 1 pcn в един petechku. Изпращаме 1 бр.

Приложение на плетене на кука

Сега направете цикъла на възвишение и плетете нов ред. Той ще се състои от sb. Просто свържете парче от 1 на всеки контур до ухото.

Приложение на плетене на кука

Ние стигаме до ухото и правим 1 сек и 1 въздушна линия. Продължете да плете sbn до мястото между двойките cc2n на долния ред. Между тях плетахме 1 ск. И наберете 5 въздух и изпълнете 1 sb в една и съща линия.
След това завързваме близнаците заедно до разстоянието между ушите. Между тях плетахме 1 куб. См. И 1 въздушна циркулация.
Освен това, по същия начин, ние плета по второто око, както и на 1-ви. Изпълняваме sbn на мястото между двойките a2n. Въвеждаме 5 бримки и шият тук 1 сб.
Завързваме окото и правим 1 въздух и 1 бр. Ние граничим със серия.

Приложна бухалка

За нас остава да правим очи. Вземете черната нишка и я завържете в плъзгащия контур 7 sb. Петюлек се дърпа заедно. Променете конеца до бяло и прилепете 2 сб във всеки контур. Това означава, че получаваме 14 SC. Поправяме нишката. Изрежете всички ненужни опашки от конеца и ги скрийте с кука.

Шийте очите си на седалките.

Приложна бухалка готов!

Приложна бухалка
Приложна бухалка

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − = 34

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: