Детска градина – капачка за плетене на една кука за момиче: стъпка по стъпка майсторски клас с снимка

През топлия сезон има и страхотни дни. Затова поставяме на децата си шапки и забрадки. Също така тези аксесоари запишете главите на децата от ярката слънчева светлина. В този майсторски клас ще се обвържем кърпа - капачка на момичето. Той е много удобен за носене, тъй като не е необходимо да бъде вързан.

Краун - главата на една кука

За плетене ще ви трябва:

  1. Прежда "Детска новост" бяло и синьо;
  2. Кука 3 мм;
  3. ножици;
  4. игла;
  5. 1 топчета.

Детска градина - капачка за плетене на една кука за момиче: стъпка по стъпка майсторски клас с снимка

Нека започнем да плетаме с гумена лента. Ето защо ние правим нишка с бял цвят. Избираме въздушните вериги. Дължината на въздушната верига трябва да бъде равна на желаната ширина на дъвката. В този случай това са 11 въздушни бримки.

След това шиехме един ред от sb, изпълнявайки 1 бар във всеки от циклите. Разгъваме куката, правим 1 бр и повтаряме реда. Ще плетаме режещите редове. Във всеки от тях плетахме 10 сб.

Краун - главата на една кука
Така че трябва да плета, докато еластичната лента достигне дължината, равна на размера на главата на детето. След това свържете двата края на платното и шийте заедно с помощта на sb.
Сега трябва да прикачите синята нишка към всяка колона на мястото на шева. Ние правим една линия на повдигане и плета sbn в кръг.

Краун - главата на една кука
Затваряме серията, обвързвайки 1 куб. См. Нека направим повдигателна верига. Изпращаме 1 sb в следващия цикъл. Следващите 2 бримки се пропускат и изпълняват 5 ssn в 1 цикъл.

Краун - главата на една кука
Следващите 2 бримки също ще бъдат пропуснати, а в третата вратовръзка 1 сбн.

Краун - главата на една кука
След това отново, нека прескочите 2 бримки и вратовръзка 1 сб. Така че ние ще плета цялата серия до самия край.
Разгънете и изпълнете 1 ss на връх 2 ssn. А в третото ниво на долния ред свързваме 1 сбн.

Правим 1 точка. Тогава в долния ред на светците ние шиехме 1 csn, 1 in и 1 ssn. След това отново 1 инча. Сега изпълнете 1 sb в 3 и 1 ssn фен на долния ред.

Краун - главата на една кука
След това отново 1 инч и 1 ssn в долната част на долния ред. Още тук 1 bp още 1 ssn. Отново vp и 1 sbn в 3 sc. Така че ние плета целия ред.

Обърнете се наоколо. Нека да направим цикъл във възход. След това 1 sc. Сега трябва да вратите нова линия на ресни. За да направите това, ние ще се свържем между 2 csn на долния ред, които формират кърлеж, 5 ssn.

В долния ред изпълняваме 1 кб. Това означава, че ние плета по същия начин, както в първия ред.
В квадратчетата за отметка изпълняваме 5 ssn и в sb vyazhem 1 sb.

За да можем да намалим платното, в новата серия отново се връзваме в 1 ss в цикъла. И в 3 цикъла на вентилатора, изпълняваме 1 sc.

И сега повтаряме втория ред. Правим 1 точка. Предаваме до долния ред на долния ред 1 ssn, 1 in, 1 ssn и 1 more st. През 3 години ние плета 1 сбn.

Ние сме вързани до края.
Обърнете се и плетете отново точно като на първия ред. В крайна сметка тези два реда ще се редуват непрекъснато. Шалове от плат ще започнат да се стесняват поради факта, че всеки път, когато ще обвържем редове като втория, ще изпълним SS в долния ред. До 3 колони. В него ще обвържем 1 с.

Краун - главата на една кука

И продължаваме да редуваме, докато шалът свърши.
За украса на продукта ще свържем проста пеперуда.

Ние правим плъзгащ контур и тип 8 въздушни бримки. В 3 цикъла от куката ще свържем 1 куб. См. Вътре в плъзгащия контур, изпълнете 1 ss3n.

Краун - главата на една кука
Ние плета още 1 ss3n. След това шиете 2 cc2n. След това плета 1 CCN, 1 pcn и 1 sbn.

Краун - главата на една кука
Сега свързваме долното крило. Въвеждаме 2 инча. След това 1 ссн, после 2 сс2н. По-нататък ще свържем 1 ссн, 2 впи 1 сбн.

Краун - главата на една кука
След това повторете тази комбинация отново. Така че ние обвързахме 1 горно крило и 2 по-ниски. Сега ще свържем още една горна. Ние плета 1 pcc, след това 1 ssn, 2 cc2n, 2 cs3n. Сега правим 3 в, а в третата - 1 куб.

След това правим 5 базисни точки и свързваме пръстена с 1 куб. См. В него. Прокарайте здраво цикъла. Изрежете нишката. Завързваме опашката на плетене и опашката от плъзгащата се връв отгоре. Това ще бъдат антените. В центъра на пеперудата шийте мъниста.

Краун - главата на една кука
Шиете пеперуда отстрани на еластичните ленти.

Краун - главата на една кука готов!

Краун - главата на една кукаКраун - главата на една кука

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 9 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: