Pletenje za praznike. Crown. Shema

Na predvečer praznikov si vsi želijo izgledati neustavljivo. To še posebej velja za žensko polovico družbe. Ne daj jim in otrokom. Takoj se spomnite zgodb, v katerih so mala princeska okrasila glave s kronami. In kaj, če bi svojemu otroku dal enake počitnice? In ni važno, bo princesa ali princ, vsaka od njih ima krono!

Pletenje za praznike. Crown. Shema

Danes bomo preučili možnosti za izdelavo takšnih dodatkov. Nekateri izdelujejo korono iz kartona, kovinskih žic, papirja. No, mi pa vam bomo danes dali veliko shem in idej, kako povezati krono.

Dokončano delo bo izgledalo kot kvačkanje čipke, zbrano v krogu in zarezano za trdnost. No, zdaj več.

Prvi kvadratni kvačkanje. Za delo potrebujemo prejo "Iris" - 10 g bela in zlato, trak, kljuka 0.9. In začnimo pletenje, prejo bele barve, vtipkamo verigo 68 bp. bomo v tretjem vrstnem redu pritegnili prvo vrstico 1 st.s / n. n verige in še naprej pletati do konca v skladu s shemo serije. Delo nadaljujemo po shemi v sedmi vrstici. Potem bomo odtrgali nit. V osmi vrstici bomo priklopili novo nit in ponovno pletali po shemi. In ponovili smo nit. V deveti vrstici, ki dodaja novo nit, se bomo povezali s shemo. Odrežite nit. In zadnjič - v deseti vrstici bomo pritrdili novo nit, ki jo povezujemo v skladu s shemo, jo bomo ponovno izklopili. Ostaja samo vezati čarobno krono, zato bomo pritrdili zlato nit in pletali po zgornjem delu krone tako: nad arkom sedme vrstice se bomo zavezali 6 žlici. b / n. , in čez arki osme vrstice - 3 žlica. b / n.

Pletenje za praznike. Crown. Shema

Naslednji primer za pletenje zlate krono z mavričnimi kroglicami je v obliki diagrama. Pleteno ni težko, glavna stvar je skrbno preučiti shemo. Kar se tiče velikosti, to je oboda glave - drzno vzemite sesaletni trak in izmerite želeno širino.

In zadnja do danes shema za pletenje čudeža krošnje, ki je tudi v prihodnosti lahko okrašena s paillettes, kroglic in okrasnih. Poročilo o tem vzorcu bo sestavljeno iz 15 zank. Da bi dobili šest točk, moramo povezati verigo z 90 zanki in jo zapreti z vezno zanko.

Zdaj smo pleteni kot sledi:

Prva vrstica - čl. b / n.

Druga vrsta: čl. b / n.

Tretja vrsta: 3 v. n dviganje, 3 žlice. s / n., 3 v.n., 7 st. б / н., 3 в.п.

Četrta vrstica: 3 centa. dvigovanje, 1 st, str. s / n., 2 v.n., st. s / n., 1 v. točka, čl. z / n., 3 vp, 5 tbsp. б / н., 3 в.п.

Peta vrstica: 3 centa. dvigovanje, 1 st, str. s / n., 2 v.n., st. s / n., v.n., st. s / n., 2 v.n., st. s / n., 1 v. točka, čl. s / n., 3 v.n., 3 st. б / н., 3 в.п.

Šesta vrstica: 3 centa. dvigovanje, 1 st, str. s / n., 2 v.n., st. s / n., v.n., st. s / n., 2 v.n., st. s / n., 1 v. točka, čl. s / n., 2 v.n., st. s / n., v.n., st. s / n., 3 v.n., st. б / н., 3 в.п.

Sedma vrstica: 3 centa. dvigovanje, 1 st, str. s / n., 2 v.n., st. s / n., v.n., st. s / n., 2 v.n., st. s / n., 1 v. točka, čl. s / n., 2 v.n., st. s / n., v.n., st. s / n., 2 v.n., st. s / n., v.n., st. s / n., st. s / n., v.n., st. s / n., 2 в.п.

Osma vrsta: 3 sts, st. s / n., v.n., st. s / n., 2 v.n., st. s / n, vp, st. s / n., piko, st. s / n., v.n., st. s / n, 2 v.n., st. s / n, vp, st. s / n, 3 v.n., st. б / н., 3 в.п.

Če v opisu ne razumete nekaj, si oglejte diagram, ki je naveden spodaj.

Pletenje za praznike. Crown. Shema

Poskusi! In pustite dopust svojim otrokom! Srečno v tvojem delu!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 46 = 54

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: