Crocheted kvačkane plenice. Master razred s fotografijami po korakih

To je že začela lezenje padec, se je začela vrteti sivo zunaj barve narave, vendar ne želite, da se potopite v "žalostno časa, oči čar" ... da sem se odločila, da moram dodati več svetle barve življenja.

Ko sem žalostil v kuhinji, ko sem pijan vroč čaj, sem nenadoma spoznal, da je kuhinja kraj, kjer večino časa preživljamo doma, in kje, kako oživiti vzdušje tukaj? Moja izbira je bila kvačkani prtički za plošče - in uporabljate vsak dan in ne pletite dolgo (se morate strinjati, to ni prtnica metrov, zato jih trije ...). zato predlagam, da v svoje življenje dodate malo svetlosti, če ne želite - lahko vedno naredite servietke z isto barvo, ki jo potrebujete.

Moja izbira preje se je ustavila na precej debelih nitih (tako da je delo potekalo hitreje) in s tem kavelj številka 4

krožne kvačkane plenice

Crochet Prtički - delavnica

krožne kvačkane plenice

Začnimo pletenje prtičkov. Najprej kličemo verigo štirih zank in zaprite v obroču

krožne kvačkane plenice

1 vrstica. Zdaj provyazyvaem 1 zračnega dvižno zanko (nadalje v opisu 1p.p) in 8 stolpcev brez pletene sc, po priključitvi zanke (v nadaljevanju SP)

krožne kvačkane plenice

2 vrstici. 1p.p zdaj naprej plesti stolpcih brez sc na naslednjem načelu: število zank sprememb provyazyvaem zahteva izmenično 1 stolpec, stolpec 2 iz ene zanke. Kot rezultat, smo dobili 14 barov brez sc v vrsti, SP

krožne kvačkane plenice

3 vrstici. 1p.p, bomo še naprej plesti na podlagi druge vrste, ki se izmenjujejo količina vyvyazannyh stolpce iz spodnje zanke, in dobili 21 stolpec zapored, SP

krožne kvačkane plenice

4 vrstici. 1p.p, ki delajo z enako hitrostjo: iz ene zanke vrstica 1 stolpec spodnjem brez provyazyvaem sc, naslednji - 2 stolpcev, ne da bi sc, izmenično nato 1, nato 2, na koncu dobimo z vrstico 32 stolpca, ne da bi sc, SP

krožne kvačkane plenice

5 vrstic. 3 str., Iz vsakega stolpca prejšnje vrstice smo šli 1 kolono s kvačkanjem in 1 zračno zanko, v vrstici 31 stebriček s kvačkami, s.p.

krožne kvačkane plenice

6 vrstic. 1 ot * v stolpcu prejšnje vrstice s sc provyazyvaem 1 stolpec brez sc v zračni zanke provyazyvaem kot 1 bar, ne da bi sc v naslednjem sc mesto s prejšnjo serijo istem stolpcu brez provyazyvaem sc Zdaj zrak zanke v spodnji preskoči in ponavljanja * od * do * do konca vrstice. Kot rezultat, število naših 49 barov, ne da bi sc.

krožne kvačkane plenice

7 vrstic. Inp, pletamo vrstico s stolpci brez kvačkanja po principu 2 in 3 vrstic, dobimo 71 stolpcev brez kvačk, s.p.

krožne kvačkane plenice

8 vrstica. 1 p.p., iz vsakega stolpca prejšnje vrstice smo šli 1 bar brez kvačkanja, t.j. ne povečujte števila stolpcev zaporedoma, kot smo to storili prej.

krožne kvačkane plenice

9. vrsta. 1p.p, pletene na naslednjem načelu: 4-krat iz spodnjega stolpcu prejšnjega zapored z enim sc pletene brez stebru, in v času 5 - provyazyvaem 2 stolpcih brez nakida, SP

krožne kvačkane plenice

10 vrstic. Zadnji! Making jermenov rob: * 3 zraka zanke pridružijo pico (znan element v tehniki kvačkanje - če ne veste, kaj storiti, 3 zraka zanke, vnesite kavelj v prvem od njih in provyazyvaem spojni zanko ali imenovanega tudi polustolbik, se izkaže, oblikujemo Kak do majhnega obroča) in provyazyvaem stolpec brez sc v vsaki drugi stolpec prejšnje vrstice *, ponovite od * k * do konca vrstice.

krožne kvačkane plenice

krožne kvačkane plenice

To je vse, ni veliko dela, ampak kakšen prijeten rezultat! Če nenadoma potrebujete kvačkana podstavka večja, je mogoče plesti prolzhat več stolpcev v krogu, ne da bi sc, postopoma povečuje število zank v vrsti, provyazyvaya ene kolone dveh. Ampak, da mi ni bilo treba, sem zaljubljen v mojo želeno velikost (19 cm). Tie lahko nekaj kosov, se določi za vso družino.

krožne kvačkane plenice

Želim vam prijeten čas v svetu iger, naj bodo vse zanke gladke in lepe, srečno.

Kvačkanje kvačkano podstavochka. Fotografije

krožne kvačkane plenice

krožne kvačkane plenice

krožne kvačkane plenice

Avtor Korshunova Nastyusha

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 7 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: