Čevlji “Bee”. Master razred s fotografijami po korakih

Pozdravljeni, draga igla! Veste, res všeč kvačkanje, še posebej za majhne otroke. Konec koncev, s pomočjo niti in kaveljja dobiš takšne lepe stvari, ki jih ne najdete v nobeni trgovini.

Da, in se strinjate, včasih je veliko bolj donosno povezati, da bodisi sam, kot kupiti. Na primer, od ene akrilne skein preje (100 g / 375 m) je eden od oblek za novorojenčka (bluza in spodnje hlačke). Cena te skein je približno 50-60 rubljev. In zdaj pomislite, kje kupite toplo obleko za 60 rubljev? Poleg tega, ko pleljate za svojega otroka, v izdelek vso svojo ljubezen in nego.

Lahko in sanjaš s sliko, dekoracijo, dekoracijo. . . V zadnjem času sem se odločil, da se povežem čevlji za svojo najmlajšo hčerko. In ne samo čevlji, ampak čevlji "Bee". Otrok je bil navdušen, vsi so tekli po hiši in v čebelem nosili čebelo, veselo smejali se. Preja je šla malo, malo, le malo žoge. Zdaj pospešim deliti z vami, dragi mame, tete, sestre in babice, podrobne opise in fotografije po korakih tega glavnega razreda. Torej, začnimo z gradivom.
Potrebni materiali:

Booties Bee

Akrilna preja je rumena.
Akrilna preja črne barve.
Malo bombažne niti.
Hook 2.5.
Škarje.
Igla.

Opombe: da ne bi prišlo do napake v velikosti, vam svetujem, da vnaprej izmerite otrokovo nogo. Namreč, dolžino in širino noge, višino prstov. Načeloma lahko v procesu dela odstranite ali dodate zanke.

Izvajanje dela.

Booties Bee

Pletilni čevlji se začnejo s podplatom. Glede na shemo vzamemo 13 zračnih zank s črno nitjo.

Booties Bee Scheme

Booties Bee

Nato pletimo na sliki. Ko smo zavezali edino, smo ga s sprednje strani vezali z "korakom koreninke", ki je zgrabil spodnjo nit.

Booties Bee

Nadaljujte pletenje (spremenite črno prejo na rumeno). V stolpcu brez kvačkanja pletemo 2 vrstice. Končamo z pletenjem z vezno zanko. Crop nit.

Booties Bee

Izdelek upognite na polovico. Našli smo sredino. Pripenjamo nit. Pritegnili smo prst, odštejemo štiri zanke sredi vsake vrstice. Zadnja vrstica je povezana z veznimi zankami.

Booties Bee

Ponovno spremenimo nit. Pletiva dve vrsti stolpcev brez kvačkanja.

Booties Bee

Booties Bee

Nato dve vrsti rumene preje.

Booties Bee

Še enkrat črno.

Booties Bee

Booties Bee

Booties Bee

Booties Bee

Vezice z obroči iz zračnih zank. Dolžina vsakega prstannika se prilagodite sami. Vsak sem poklical 8 zank. * 8 bp, cpd * (v vsaki zanki iz prejšnje vrstice).

Booties Bee

Zdaj navijte nit v prvi črni vrstici od spodaj. Vezali smo ga iz zadnje strani čevljev.

Booties Bee

Bootetka je skoraj pripravljena! Ostanek je samo sanjati in jo okrasiti. Vzemite belo prejo (po možnosti bombaž). Tie dva kroga, v obliki očesa. Šivajte jih na prstih. Iz črne niti lahko naredite učence in cilije.

Booties Bee

Spout. Zelo enostavno je pletati. Vpišite kavelj 5 cp. Postavite jih v obroč. Spray 3 vrstice s stolpci brez kvačkanje. Nato odstranite nit, ki tvori žogo. Sesajte ga na čevlje.

Booties Bee

Booties Bee

Če želite, lahko dodate lok ali anten.

Booties Bee slike

Booties Bee slike

Booties Bee slike

Čevlji, pripravljeni!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 64 = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: