Плетење за псе са игле за плетење. Џемпер. Шема и опис

Поштовани љубитељи плетења са плетивим иглама, у нашим бројним чланцима већ смо вам рекли како повезати много занимљивих и потребних ствари за себе и код куће, а данас настављамо тему плетења, желимо вам рећи како везати џемпер за пса.

Плетење за псе са игле за плетење

Наравно, у принципу, нарочито не можете покушати, али само идите у најближу продавницу кућних љубимаца и купите праву ствар тамо. Међутим, верујте ми, и ви и ваш пас ћете бити много пријатнији, ако је то топао, мекани џемпер, везан за руку његове газдарке.

И тако, плетење за псе, џемпер.

Плетење за псе са игле за плетење

Почните да плетате овај производ, бићемо на врху и плетати надоле. Израчунајте број потребних петљи у зависности од величине врата вашег кућног љубимца и упишите их на равне шипке. Затим плетати са еластичном траком 1к1 4-5 цм.

Након што је капија спремна, поделите плетење на два дела, део трбуха треба бити 1/3 од свих петљи, а за наслон 2/3 свих петљи. Затим оба дела могу бити истовремено плетена на истој пругици из две различите кугле или наизменично.

Не заборавите да испуните потребну дубину за џемпер. Обично за мале псе, дубина шупљине је 1-1,5 цм, за средње величине животиње 2-2,5 цм, а за велике псе - 3 цм или више. Висина рупа треба мерити појединачно за вашу животињу, тако да је удобно и не омета његов покрет.

Када је производ спреман, потребно је да га шијете. Почните да шивате са капијом, а затим направите бочне шавове. Рукавице рукава и дна џемпера могу се наручити помоћу еластичне траке 1к1.

Испод ћете пронаћи детаљни образац овог производа, захваљујући којем можете повезати апартман у складу са величином вашег четверогодишњег пријатеља.

Плетење за псе са игле за плетење

1 - означава величину 1/3 обима врата;

2 - означава величину 2/3 обима врата;

3 - означава растојање од врата до предње шапе;

4 - означава растојање између предњих ногу + додаци за рупице са брзином од 2 цм;

5 - означава ширину наслона;

6 - указује на дужину стомака;

7 - означава дужину наслона;

8 - показује висину рупа;

9 поена на дубину рупа.

Такође, користећи нашу мајсторску класу, можете повезати сарафана за квачкање паса.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − 43 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: