Чизме-патике качкете. Мастер класа са корак по корак фотографија

Мале ноге су вредне најлепше ципеле. И ако судбина као мајка или бака може везати разне чизме за само неколико сати, беба или дете може ходати атрактивног дизајна пинетоцхках дневно. И за сваки сет одеће одвојени чизми. За спортске одијела или за фармерке су савршене патике-патике качкети. Перформансе су прилично једноставне, али промена гамере боја може добити различите пинове са само једне шеме. Па, идемо на посао.

Како везати плетенице - патике за кишобран

Соле. Бираћемо 12 петљи плус нови ред од 2 зрачне петље. Затим затворимо 10 колона са квачкање, након чега отпустимо 8 колона са колачом из истих петљи (као на слици). Затим 11 колона са кукичањем и 8 колона са квачилом из једне петље.

патике патике

3. ред 2 ваздуха петља, са 10 колонама СЦ СЦ са 2 колону са једним петље (поновљена 7 пута) са 11 колона сц.

патике патике

4. ред и енцлосинг: две антене лооп 10 колона сц, 2 колона са СЦ са једним петље, једна колона сц (поновљена 7 пута), 11 колоне сц, 2 колона са СЦ са једним петље, једна колона накидом (поновите 7 пута). Јединица је спремна.

патике патике

Бортик. 1 ред: све колоне са квачкање.
2 реда: још један тхреад (имамо нитну јорку) све колоне без квачила.
3-4 редови: поново са сивим низом колона без квачила. Страна је спремна.

патике патике

Урезивање чарапа

Удаљимо се од средине чарапа до десне петље. Ово је страна прста. Позовемо 2 зрачне петље, 1 колону са кукичањем и плетамо заједно. Затим, колону са квачилом и поново 2 колоне са квачилом у једној петљи. Укупно за повезивање 27 петљи (13 на свакој страни + 1 у средини тое).
2 ред: сви колони са квачилом везују 2 колоне у једну петљу.
3. ред: Сви колони са квачиљем су везани у једном петљу и причвршћени као на слици. Чарапе су спремне.

патике патике

Како везати језик

Из основе чарапа смо шивали сивим нитима од 2 реда колона без квачила. Ми мијењамо нит на јоргованој и истом образцу ми шијемо још 5 редова. У шестом реду на оба ивица смо исечили једну петљу и наставили да плетамо још 4 реда. Само 10 редова. Везали смо језик сивим нитима. Готово.

Чизме покривају кукичање

Без повлачења из дна прстију, причвршћавамо трепавицу дуж бокса са јоргованим нитима. Везивање - колоне без квачила. Постоји 9 редова. На сваком реду дуж ивица смо исечили петље. 1 петља по реду. Везали смо је сивим нитима. Дизалица је спремна.

Чизме покривају кукичање

Чизме покривају кукичање

Позовемо ланац са петљи дужине 55-70 цм, у зависности од величине патике. Поправићемо нит. Кабл је спреман.

Чизме покривају кукичање

Децор

Сакупљамо 3 ваздухопловне петље, прикључимо четврту петљу на прстен и шијемо око круга 15 колона са квачиљем. На врху пролазимо кораком корака као на слици. Шивање на чизме са дугметом или перле.

Чизме покривају кукичање

Чизме-тенисице спреман. Обуците и пробајте! Инспиратионс анд греат валкс!

чизме покривају мајсторску класу

чизме покривају мајсторску класу

чизме покривају мајсторску класу

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 − = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: