Rože iz polimerske gline

Roža iz polimerne gline vedno ostane svetel in nežen. In za razliko od živih, nikoli ne smrkati in izgubiti barve. Mogoče je vredno, da to lepoto ustvarite z lastnimi rokami! Cvetje okrasite plastični lase, dodamo prefinjenost ogrlica igrivo Ščepec v zapestnico ali elegantno legel na prst v ringu ... Flower dogovori o dekorativnih plošč bo dolgo ostal v svoji izvirni obliki "sveže". Odlikovanja iz polimerne gline so rafinirana in nežna. Iskanje umetnih barv je enostavno. Težje jih bo ustvariti. Navsezadnje bo tukaj potrebna natančnost in natančnost gibanja, spretnosti in umetniškega okusa.

Rože iz polimerske gline

Kakšna je lepota izdelave cvetov iz polimerne gline? Najprej je treba upoštevati edinstvene lastnosti same gline. Je mehka, plastična in zlahka oblikovana, kot plastelin. Drugič, plastiko je skoraj nemogoče mešati v barvi. Seveda, če ste gnetli zelo dolgo, lahko dosežete novo senco. Ampak, če samo premešate 2-3 barve, dobite enodelno kos absolutno nenavadne barve, s kaotično prepletanjem barv. Poleg tega lahko s plastiko z drugimi materiali dosežete druge učinke: transparentnost, motnost, gostoto, sijaj itd. Te lastnosti vam omogočajo, da ustvarite resnično fantastične cvetove različnih barv. A oblikovanje iz polimerne gline "cvetje" bo postal poklic, v katerem se avtor lahko izkaže kot umetnik.

Rože iz polimerske gline

Za izdelavo cvetja iz plastike bo pomagalo ilustriranim mojstrskim razredom ali učenjem s fotografijami po korakih. Na primer, kot naslednji dve. Naučili se bodo, kako narediti makove in peonske popke.

Rože iz polimerske gline

Rože iz polimerske gline

Ampak včasih v delu in pomagam opisom besed s komentarji na fotografije. In jasen primer tega - "Master razred. Kamilica iz polimerske gline. Na prvi pogled šopek žive kamilice povzroča dvojna občutja. To je njihova jasna preprostost, iz katere je težko raztrgati oči. Obenem pa je žal za kratkotrajno, krhko sestavo, ki bo tako hitro izginila. Šopek polimernih marjetk ne bo nikoli zbledel in bo vedno ostal svež. In poleg tega ne škodi naravi!

Rože iz polimerske gline

Slepa kamilica iz polimerne gline je lahko naslednja. Plastični zelena zvitkih žogo s premerom 1,5 cm in takoj, ne omogoča glina, da se posuši, ga hitro "preoblikoval" v klobase .; medtem ko morate narediti gibanja, kot da bi na eni strani pomaknili klobase, kar je oster konec. Zato mora biti en konec obdelovanca tanek, da bo videti kot kapljica.

Plastična kroglica rumene barve prav tako kroglice s premerom 0,5-0,7 cm in se razprostira po dlani roke, jo obrača v tanko ravno torto. Dokončana torta se postavi na debel rob zelene kapljice in se skrbno zlepi. Debela čopiča daje sredino cvetne strukture: dotakne se rumene sredice marjetice s čopičem z različno stiskalno silo, da se ustvarijo sledi različnih globin.

Rože iz polimerske gline

Kos bele gline se zvije v premer 2 cm (ali 2-krat več kot srednji). Iz nje je tudi kapljica. Potem, z uporabo škarj za nohte, se debel del bele kapljice razreže po 16 tankih delov, ne da bi dosegel sredino. To so bodoči cvetni listi marjetice.

Vsako cvetno latico je treba "izvaliti" z notranje strani z zobotrebcem polimerna glina za cvetje sprejel želeno krivino. Robovi cvetnih lističev morajo biti tanki, spodnji del pa mora ostati debel, tako da cvet ni preveč krhk. Perutnina se konča tako, da se "potegne" in konča cvetlično skodelico z obrobljenim ogrodjem, ga razširi na sredini in se ne dotika cvetnih listov.

Rože iz polimerske gline

Modni beli cvetni listič se popolnoma razreže s škarjami za manikuro. Dodatni "rep" plastike je odrezan od spodaj. Ta skodelica s cvetnimi listi mora zaviti sredino in dati kamilico končno obliko. Spodnji zeleni rep obdelovanega predmeta se razbije in oblikuje iz plastičnih koncev s tvorbo spodnjega dela brsti.

Ko se cvetica daisy končno posuši in popravi svojo obliko (to traja približno 24 ur), mora narediti steblo. Če želite to narediti, vzemite kos cvetlične žice in ga zalepite v vnaprej pripravljeno majhno luknjo v veslo. Steblo od vrha do dna - od pepela do dna stebla - je ovito v lepilni zeleni cvetni trak.

Rože iz polimerske gline

Kamilica je pripravljena. Na tem "Master razred. Polimerna glina. Rože kamilice "lahko štejemo za popolne. Ampak vsi cvetovi nimajo take pravilne oblike. Zato, da bi šopek marjetice naravnosti barv lahko rahlo deformiran videz ali spremeniti obliko, da deflorate bud ali nasprotno še raztopi.

In še ena podrobnost, ki ima veliko zanimanja: ali je mogoče končati izdelek po peki ali zamrzovanju? Načelno, da. Ampak tukaj se vsak mojster odloči samostojno. Suhe elemente je mogoče popraviti in spremeniti le z vložitvijo in poliranjem. In to je veliko težje kot pritrjevanje plastičnih izdelkov z lastnimi rokami do temperature ali sušenja.

Rože iz polimerske gline

Plastika nam ponuja odlične možnosti pri modeliranju različnih barv. Poleg tega plastični material vam omogoča natančno posredovanje vseh naravnih podrobnosti in edinstvene lepote brstov in listov. «Polimerna glina. Master razred. Rože"Vam bo pomagal pri tem. Ampak to je veliko bolj zanimivo ustvariti iz narave, pri čemer kot primer vsak najljubši žive bud in na njem ustvariti z lastnimi rokami dolgotrajen čudež!

Oblikovanje iz polimerne gline je res neverjetna umetnost. In ustvarjena prek svojih plastičnih izdelkov - to so mojstrovine. Tisti, ki prvič vzamejo polimerno glino v svoje roke, verjetno ne bodo mogli spremeniti nekaj resnega. Ampak sčasoma, ko si pridobijo dragocene izkušnje, se bodo roke navadile na material, in naredile bodo stvari neverjetne lepote. Rože, ki so jih ustvarile vaše roke, ni treba oploditi in vode! Da bi jim dali življenje, potrebujete le kapljico želje ustvariti lepoto in potrpežljivost.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

95 − 85 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: