Носач за десктоп рачунаре са властитим рукама

На нашем сајту, велики број мајсторских часова посвећен је производњи разних лепих заната из пластичних боца. Међутим, то није једини материјал из кога можете створити декоративну, као и праве ствари за дом и живот. У овом чланку желимо да вам кажемо како можете користити старе винилске записе и направити необичну десктоп картицу за њих.

Слажем се, данас, практично, свака особа има са собом своју визиткарту, прављењем разних визит картица у Ст. Петерсбургу (сазнајте више, на примјер, на цопи.спб.ру) и другим градовима је врло честа и на захтјев. И све ово није случајно, јер захваљујући визит карти успевамо да научимо и запамтимо много корисних информација о свом власнику, а такође је лако контактирати у правом тренутку. Међутим, пословне картице обично се акумулирају много, а сваки пут да нађемо праву, ми почињемо да сортирамо штапове идентичних картица. Да би олакшао овај задатак, универзално произведено држач пословне картице, што је лако креирати. Да бисте је креирали, требат ћете:

- једна винил плоча;

- хацксав;

- владар;

- маркер.

Носач за десктоп рачунаре са властитим рукама

Носач визит карте са властитим рукама - опис посла.

Први корак. За почетак, користите лењир и боју дијелите плочу тачно на пола и извуците одговарајућу линију.

Други корак. Затим, користећи штапић, нежно сјечите плочу на два дела.

Трећи корак. Користећи владар и маркер, примијените исте ознаке на оба дијела плоче, приближно 5 центиметара дужине, најмање два центиметра наравно.

Четврти корак. Затим нежно исећи.

Носач за десктоп рачунаре са властитим рукама

Пета фаза. Остаје само да повежу два дела плоче једни с другима на удаљености од четири до пет центиметара један од другог. Да бисте то урадили, можете користити било који одговарајући дио од дрвета, пластике или друге плоче. Једноставно исечите од ње два идентична трака, један сантиметар широк и осам до десет дугачак, и савијте своје ивице нагоре, загревање у кључу.

Такође, помоћу једне од наших мајсторских часова, можете направити сопствени телефонски телефон за ваш телефон.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 40 = 50

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: