Decorația în tehnica de împletitură din sârmă, creează o diademă. Master class cu fotografii pas cu pas.

Permiteți-mi să vă prezint clasa mea de master împletitură din sârmă. În această clasă de master veți învăța cum să țeseți o diademă. Această diademă va împodobi perfect orice cap. Poate fi o decorare de nunta din sarma sau poate fi decorarea unui copil. Ei bine, sau, dacă vă place acest gen de bijuterii, probabil că aveți nevoie de clasa mea de master.
Ce materiale și instrumente vor fi necesare pentru țesut:
Sârmă placată cu argint în secțiune transversală de 1,0 mm.
Sârmă placată cu argint în secțiune transversală 0,5 mm.
Orice margele absolut.
Unelte de lucru - clește subțire, tăietoare laterale, clește rotund.
Ei bine, să ajungem la sârmă de țesut de mână. Inițial, aș dori să atingeți subiectul unde să luați un astfel de cablu. Este foarte simplu. Tastarea în motorul de căutare, de exemplu - sârmă pentru împletitură, și veți vedea câte magazine online au emis un motor de căutare. Vreau să vă atrag atenția asupra faptului că motorul de căutare vă va oferi acele magazine online care se află în zona dvs. Prin urmare, ordonați în siguranță firul în magazin și în câteva zile ordinul va fi în mâinile tale. Ce fel de fir trebuie să comandați, întrebați. Și aici, totul este foarte simplu. totul depinde de dorința ta. Sârmă se întâmplă - cupru, alamă, argintat, aurit, oțel, argint. Alegerea ta este a ta. Singurul sfat din partea mea ca maestru, alege un fir care nu este rigid.
Să începem. Desigur, este important să știți că atunci când începeți țeserea firelor, nu există circuite ca atare. Trebuie să desenați aceste scheme. Inițial, am desenat o mică schiță. Sincer, schițez o schiță rar, și dacă fac asta, o trag absolut aproximativ. Este mai bine să desenați o schiță de dimensiuni de viață. Ei bine, sau cel puțin detaliile individuale în dimensiune completă. Pur și simplu la schița desenată veți aplica detaliile și veți îndoi conform schiței. Deci, aici este schița reală.

diadema cu mâinile lor

Pregătiți toate firele necesare.

diadema cu mâinile lor

Veți avea nevoie și de margele.

diadema cu mâinile lor

Se taie o bucată mică de freze laterale de sârmă. Și se îndoaie firul conform schiței. Aș dori să vă atrag atenția asupra faptului că trebuie să se aplece sârmă în mijloc. În primul rând aveți nevoie pentru a crea o picătură de mijloc, iar apoi oa doua picătură de mijloc, ei bine, atunci este necesar să se aplece ambele au tras schița. Dacă îndoiți firul prin aplicarea schiței, atunci ai putea face acest lucru frumos și ordonat. Principalul lucru nu dorm când opresiunea a firului.

diadema cu mâinile lor

diadema cu mâinile lor

Apoi, trebuie să conectați marginile firului cu un fir mai subțire. Am atasat o piatra la picatura de mijloc. Dacă nu doriți să folosiți o piatră sau un bileț, atunci nu faceți asta. Treceți acest pas. Din nou, dacă aveți brusc o pietricică mare, faceți apoi mijlocul pentru această pietriș puțin mai mult decât mine.

tiara ca dar

Din același fir, facem două părți identice.

tiara ca dar

Ei trebuie, de asemenea, să fie atașați la viitoarea diademă. Atașând acest sau alt detaliu, trebuie să faceți o împletire a firelor.

tiara ca dar

După ce au realizat două părți identice, le atașează și pe diadem.

tiara ca dar

Și din nou trebuie să faceți două părți identice de la același fir. Acestea vor fi cele mai extreme detalii ale diademului.

tiara ca dar

De asemenea, se atașează, făcând o țesere între fire, la diadem. Am făcut încă două bucle mici de fire și le-am atașat de asemenea la diadem.

diadem de sârmă

diadem de sârmă

Tiara este aproape gata.

diadem de sârmă

diadem de sârmă

Rămâne să lucrăm pentru mici. Trebuie să atașați două margele și trebuie să atașați lanțul. Din fir trebuie să faceți inele de conectare. Cum să le facă, desigur, arătat în fotografie. Ei bine, de asemenea, în fotografie arată cum să faceți o încuietoare. După ce ați făcut aceste manipulări, atașați lanțul la diadem și atârnați pe el cu picături de bile.

diadem de sârmă

decorație de tiară

decorație de tiară

decorație de tiară

decorație de tiară

Tiara este gata. În următoarea clasă de master, veți învăța cum să faceți un ornament în jurul gâtului. După cum puteți vedea din fotografie, făcând un astfel de ornament în jurul gâtului, sa dovedit un set de bijuterii. Este important să știți asta împletitură din fire colorate posibil. De asemenea, puteți să-l cumpărați în magazine. Ei bine, asta e tot. Sper că clasa mea de master Plasă de sârmă pentru începători vei veni la îndemână.

diadem de sârmă

diadem de sârmă

diadem de sârmă

diadem de sârmă

diadem de sârmă

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 84 = 93

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: